|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
May
|
Post subject: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 22:05 26. Oct 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Takže stav: Bahňak má dvě minuty času na mě. takže k němu jako k Hagenovi příjdu. ANO nepozdravím vedle stojící Trissnu jelikož již jsem jí zdravila asi před minutoz když jsem, okolo ní procházela prvotně. Jelikož němá moc času věc se snažím řešit rychle a ano ignoruju její nářky na to že jsem jí vešla do rozhovoru. O kterém moje postava ani nevěděla jelikož v momentě když přišla tak nemluvili. Rychle se podívám na stránky bazaru co že tam nabízí. pak překliknu do hry kde mě Trissna VE MĚSTĚ bez dm přivedla do bezvědomí. Dle mého tam dm přítomno mělo být, aby alespoň přišli a zjistili co se děje.
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 22:18 26. Oct 2014 |
|
|
dat edit *party v Podtemnu*
Last edited by Lidda on 22:44 26. Oct 2014, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 22:38 26. Oct 2014 |
|
|
DM tam bylo a shledalo akci ze strany Lídy "v pořádku". U následné dohry v Olath DM nebylo a asi je to dobře, protože bych May nebyl spokojen.
OOC: Ano, spěchala jsi, Hagen spěchal ještě víc, slíbil jsem totiž přitelkyni na večer svůj herní komp. Nejspíše jsi svou "nadřízenou někdy předtím pozdravila - to potvrdit nemohu, v talku jsem po dobu své přítomnosti nic takového nezaregistroval. Přesto, pokud s podřízenou drowkou přijdeš na náměstí kde nadřízené veřejně shodíš autoritu tím, že ani prostým gestem nepozdravíš, musíš holt počítat s tím, že ti to nadřízená dá sežrat.
Jak pravil kdysi tuším MAKU: "Musíš je řezat a řezat a řezat a řezat a řezat a řezat a řezat a řezat a řezat..."
Tedy z avizovaného "bez přítomnosti DM" neplatí. Ano, stráže by přišli a řešili by co se děje, ale bylo by jim jen potvrzeno že jde o domácí spor a že si svou drowku berou do domečku pro výchovnou lekci.
S Lídou souhlasím, omráčit bičem a probrat v cele, natáhnout na skřipec a 5 minut věnovat RP hře "učení se dobrých mravů". Za mě naprosto OK. To že namísto pokory před jasně mocnější drowkou, která je tvá nedřízená neumíš May smeknout, to bude ořech. Drowové uznávají moc, ano, občas brblají a občas za to jsou sežráni pavouky nebo ještě hůř. Ono jedna věc je si se svou postavou něco myslet a třebas plánovat IC nějakou pomstu, druhá je zcela OOC začít běhat po místnosti a dožadovat se nějaké domělé spravedlnosti. V podtemnu.
A s domečem a celou či mučírnou to bude ještě veselejší. A vůbec promažte po sobě toto vyzrazování IC na foru. Buď to řešte v sekci podtemna a nebo se mnou přes PM, děkuji.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 22:46 26. Oct 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bahnak wrote: DM tam bylo a shledalo akci ze strany Lídy "v pořádku". U následné dohry v Olath DM nebylo a asi je to dobře, protože bych May nebyl spokojen.
OOC: Ano, spěchala jsi, Hagen spěchal ještě víc, slíbil jsem totiž přitelkyni na večer svůj herní komp. Nejspíše jsi svou "nadřízenou někdy předtím pozdravila - to potvrdit nemohu, v talku jsem po dobu své přítomnosti nic takového nezaregistroval. Přesto, pokud s podřízenou drowkou přijdeš na náměstí kde nadřízené veřejně shodíš autoritu tím, že ani prostým gestem nepozdravíš, musíš holt počítat s tím, že ti to nadřízená dá sežrat.
Jak pravil kdysi tuším MAKU: "Musíš je řezat a řezat a řezat a řezat a řezat a řezat a řezat a řezat a řezat..."
Tedy z avizovaného "bez přítomnosti DM" neplatí. Ano, stráže by přišli a řešili by co se děje, ale bylo by jim jen potvrzeno že jde o domácí spor a že si svou drowku berou do domečku pro výchovnou lekci.
S Lídou souhlasím, omráčit bičem a probrat v cele, natáhnout na skřipec a 5 minut věnovat RP hře "učení se dobrých mravů". Za mě naprosto OK. To že namísto pokory před jasně mocnější drowkou, která je tvá nedřízená neumíš May smeknout, to bude ořech. Drowové uznávají moc, ano, občas brblají a občas za to jsou sežráni pavouky nebo ještě hůř. Ono jedna věc je si se svou postavou něco myslet a třebas plánovat IC nějakou pomstu, druhá je zcela OOC začít běhat po místnosti a dožadovat se nějaké domělé spravedlnosti. V podtemnu.
A s domečem a celou či mučírnou to bude ještě veselejší. A vůbec promažte po sobě toto vyzrazování IC na foru. Buď to řešte v sekci podtemna a nebo se mnou přes PM, děkuji. Byla jsem OOC vyzvána abych něco vyřešila rychle, tak jsem podle toho postupovala. Ano, možná trošku OOC, ale také jsem spěchala a kdo si něco sem tam neukrátí. Odměna je zřejmá a tímto ti Bahnaku děkuji a doufám, že jsi se dost pobavil na můj účet.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 22:51 26. Oct 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Proboha May přestaň brečet a občas přemýšlej mozkem !
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 23:00 26. Oct 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
karolina wrote: Proboha May přestaň brečet a občas přemýšlej mozkem ! Prosím nepleť se do všeho, tohle není tvá záležitost. Jistě máš ve své blízkosti někoho, kdo by potřeboval domluvit ohledně rozlišování IC/OOC víc. 
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 23:06 26. Oct 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Tak píšeš to veřejně... Mě tím,že seš holka neohromíš... Dm přítomno bylo, tak není víc co řešit... Takže utři slzu a jdi dál, protože ta drowka je král!
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 23:07 26. Oct 2014 |
|
|
Poslední pokus: May, Lída nemohla vědět že probíhá rychlý kšeftík, jednala čistě podle IC které se kolem ní dělo a jak sama řekla, asi by nad tím mávla rukou kdyby jen tušila že potřebujeme rychle obchodovat a odlognout. Koneckonců jsme všichni jen lidi. Ale právě toto nevěděla, neboť se ji z tvé strany prostě nějakého vyjádření nedostalo (třeba rychlý tell: sorry, vsuvka, rychlej byzyns, bahnak musí off), tedy hrála RP - ještě aby ne, já hrát vedoucí drowku a vidět kolem sebe takovou ignoraci, tak jsi pod bičem další hodinu minimálně. A ano, pro Hagena to byla zábavná scénka, duergar který přihlíží mravní výchově drowky drowkou za použití biče nemá důvod se nebavit  Už bych se opravdu od tohoto tématu pustil raději k něčemu jinému, náhodou příjemná lekce drowího RP, byť nechtěná vlastně ze všech stran, ale kdo právě není neomylný že, aneb náhody občas vytvoří něco velmi nevídaného. Lída nevěděla že spěcháš. Ty jsi zase nevěděla že je krajně neuctivé vlítnout k nadřízené bez onoho "Vendui" na rtech. Bum a průser na světě, spíše nechápu proč si takovou prkotinu neumíte úplně v pohodě vyříkat po tellu a oné situaci se zasmát a namísto toho to taháte na forum kde to rozmatlávte. Kam to podtemno dospělo... Podřízená dostane klepec od nadřízene a ještě by z toho měl být flejm že je nadřízená ta špatná? Takhle to fakt nevidím no. Vem to s větším nadhledem May a zkus se vžít do pozice Lídy, myslím že by jsi jednala nejspíše podobně, ne-li nemlich stejně. Nebyl jsem u té dohrávky v Olath, tak nemohu soudit hru tam, přesto nemyslím že by se podřízená drowka chovala nějak neuctivě ke své nadřízené, kdyby se vzbudila omráčená v cele, kde se chystá její "výchova". Po IC stránce výborný námět na autoQ, vyšplhat po žebříčku výš než tvá nadřízená a dát ji to pak hooodně sežrat. A znovu opakuji ať to buď přesunete do PM a nebo do sekce podtemna, děkuji.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 23:26 26. Oct 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bahnak wrote: Poslední pokus:
May, Lída nemohla vědět že probíhá rychlý kšeftík, jednala čistě podle IC které se kolem ní dělo a jak sama řekla, asi by nad tím mávla rukou kdyby jen tušila že potřebujeme rychle obchodovat a odlognout. Koneckonců jsme všichni jen lidi. Ale právě toto nevěděla, neboť se ji z tvé strany prostě nějakého vyjádření nedostalo (třeba rychlý tell: sorry, vsuvka, rychlej byzyns, bahnak musí off) Vesměs souhlasím. Jen budu reagovat na to, že ty si to taky věděl, ale místo tellu, když jsem byla AFK a bičovaná, tak se tvůj duergar smál. Takže tolik k nedorozumění na mé straně.
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 00:18 27. Oct 2014 |
|
|
Nepleť si pojmy s dojmy. Hráč musí hrát svou postavu a zvlášť tvrdě pokud jde o podtemno. Nepleť si IC s OOC. Já když jsem přišel do podtemna, tak jsem se darka ptal, co s otroky přesně můžu, protože jsem je musel řezat, aby si nevyskakovali. Byl jsem na ně hnusnej, že mě nesnášeli, báli se mě a hlavně mě štvalo, že jsem to dostával vyžrat i ooc, ale to už je jiná věc. Prostě dokud jsi nicka a nemáš postavení, smiř se s tím. Můžeš očekávat že ti na hlavu napadá všechno svinstvo a ještě ti naloží za věci, které ovlivnit nemůžeš. Život v podtemnu je tvrdej a krutej. Pokud se ti to nelíbí, nehraj to.
_________________ Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
May
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 01:50 27. Oct 2014 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Infra wrote: Nepleť si pojmy s dojmy. Hráč musí hrát svou postavu a zvlášť tvrdě pokud jde o podtemno. Nepleť si IC s OOC. Já když jsem přišel do podtemna, tak jsem se darka ptal, co s otroky přesně můžu, protože jsem je musel řezat, aby si nevyskakovali. Byl jsem na ně hnusnej, že mě nesnášeli, báli se mě a hlavně mě štvalo, že jsem to dostával vyžrat i ooc, ale to už je jiná věc. Prostě dokud jsi nicka a nemáš postavení, smiř se s tím. Můžeš očekávat že ti na hlavu napadá všechno svinstvo a ještě ti naloží za věci, které ovlivnit nemůžeš. Život v podtemnu je tvrdej a krutej. Pokud se ti to nelíbí, nehraj to. No, ale teď řešíme OOC stránku věci.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 01:51 27. Oct 2014 |
|
|
...na veřejnym foru. 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 02:38 27. Oct 2014 |
|
|
May wrote: karolina wrote: Proboha May přestaň brečet a občas přemýšlej mozkem ! Prosím nepleť se do všeho, tohle není tvá záležitost. Jistě máš ve své blízkosti někoho, kdo by potřeboval domluvit ohledně rozlišování IC/OOC víc.  Mě vážně zaráží tvoje drzost. Karolina to vystihla dobře, tvoje bezvýznamné žabomyší války s jinou samičkou nikoho nezajímají. To že se neumíš domluvit jako člověk a musíš to rozmazávat na foru taky ne, to je tvůj problém. A až ty uděláš pro thalii aspoň desetinu z toho co pro ni udělala Karolina tak si tu na ni otvírej tu svoji nevymáchanou papuli.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Potřebuji nějaké dm do hry nebo minimálně názor Posted: 09:20 27. Oct 2014 |
|
|
May:
Toto nemá na veřejném fóru co dělat. Pro komunikaci s DM má sloužit přednostně PM - tedy měla jsi napsat Bahnakovi.
Pokud nesouhlasíš s tím, co ti napsal Bahnak nebo k tomu chceš další názor, mohla jsi do PM napsat mně (což jsi udělala).
Nechápu, proč téma, které je podle nadpisu určeno DM, píšeš veřejně.
Když už je to veřejně, tak veřejné vyjádření: podle popisu v tom nevidím ze strany Liddy žádné porušení pravidel, na což ti už včetně vysvětlení odpověděl Bahnak. Navíc pokud to dobře chápu, tak situace pro tvou postavu neskončila smrtí se ztrátou expů, ale RP hrou (bití, ponižování, výchova). To mi připadá v pořádku.
Varování: tento topic obsahuje z tvé strany zbytečné vynášení IC informací a nerespektuje zaběhlý systém při řešení potíží ve hře.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|