|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Erkwinn
|
Post subject: FH Posted: 13:20 07. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Měl bych dotaz a případně i přání.
Existuje na Thalii lektvar úplného vyléčení?
Pokud ne, bude zaveden?
A vůbec by se mi líbíl menší obchůdek s různými lektvary-třeba v malém množství kam by svě výrobky mohli dávat alchymisti a bylinářka by je za nějakou sumu prodávala a zároven by se v obchodě objevovali náhodně vybrané lektvary, aby byla možnost koupit ty, které alchymisti nesvedou nebo když zrovna není žádný ve hře.
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: FH Posted: 13:33 07. Jul 2008 |
|
|
Naozaj netusim aky je momentalny stav s tymto lektvarom, myslim, ze som ho v palete videl, takze je mozne ze sa niekde vyskytuje.
V novej palete mam pripravenu vcelku znacnu zbierku roznych lektvarov, ktore budu potom urcite v novych obchodoch.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: FH Posted: 14:59 07. Jul 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mno prodávat lektvary z alchymie mi přijde jako blbost - daj se koupit normální. Plánuje se udělat pár persistentních překupníků, kteří budou prodávat jen to, co koupí od hráčů. Mělo by to tak být obecně pro celý craft.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: FH Posted: 17:39 07. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Erkwinn wrote: Existuje na Thalii lektvar úplného vyléčení?
Obcas se da najit v lootu, ale musi hledat hoooodne dlouho a mit velke stesti. Za 5mesicu sem potkal 2.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: FH Posted: 17:43 07. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
nomis_b wrote: Erkwinn wrote: Existuje na Thalii lektvar úplného vyléčení?
Obcas se da najit v lootu, ale musi hledat hoooodne dlouho a mit velke stesti. Za 5mesicu sem potkal 2. ******* Jo, to sem si nejprve myslel, že se dá najít v nějakém pokladu, ale já to štěstí zatím neměl. 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: FH Posted: 00:45 13. Jul 2008 |
|
|
kucik wrote: Mno prodávat lektvary z alchymie mi přijde jako blbost - daj se koupit normální. Plánuje se udělat pár persistentních překupníků, kteří budou prodávat jen to, co koupí od hráčů. Mělo by to tak být obecně pro celý craft. no a co vzít tu myšlenku obráceně? tj. zrušit lektvary z palety a prodávat jen ty z craftu?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: FH Posted: 15:54 13. Jul 2008 |
|
|
Craftove lektvary zatim rozhodne neobsahuji vsechny efekty klasickych lektvaru. Aby se s tim dalo dobre manipulovat, tak by se musela vetsina craftovych lektvaru stejne nacpat do palety, takze vysledek by byl nulovy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: FH Posted: 21:55 13. Jul 2008 |
|
|
kucik wrote: Craftove lektvary zatim rozhodne neobsahuji vsechny efekty klasickych lektvaru. Aby se s tim dalo dobre manipulovat, tak by se musela vetsina craftovych lektvaru stejne nacpat do palety, takze vysledek by byl nulovy. no tos mně zaskočil... já myslel, že jich je daleko víc ale na tom, jestli obsahujou všechny efekty nebo ne, podle mýho nezáleží a v nejhoršim se daj dodělat. a jestli plánuješ ty překupnický obchody, tak se to bude muset stejně do palety dát, ne? já měl na mysli spíš že by se zrušila nabídka NPC obchodníků jako taková (a nebo by měli jen to, co vykoupili od PC), tim by craftění alchymie dostalo úplně jinej rozměr....
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: FH Posted: 22:46 13. Jul 2008 |
|
|
To ani neni technicky mozny, protoze vsechny kombinace nejde do palety nacpat. Spis se udela jina persistence, ktera by mela zvladat prakticky jakejkoliv predmet a pak se nad ni udelaj jakysi persistentni obchodnici.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|