|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
pavad
|
Post subject: OPRAVENO: Poust - cerna vez Posted: 10:33 22. Mar 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
Lokace Poust - cerna vez - podzemi - vstup do hlavni (centralni) mistnosti (prechod je na vychodni strane, vede ke gnollim planinam): NPC vidi na prechod (vlastne na vsechny prechody) Poust - cerna vez - jeskyne 1- vstup z podzemi pod vezi: NPC vidi na prechod (prechod je na vychodni casti lokace)
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Poust - cerna vez Posted: 10:56 22. Mar 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
To nechápu, co je za chybu?
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Poust - cerna vez Posted: 11:06 22. Mar 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
karolina wrote: To nechápu, co je za chybu? Dobra objasnim: Ve chvili kdy NPC vidi primo na prechod Edit: Mezilokacni prechod, kde je nahravani EditEnd. 1) NPC se rozebehnou k postave jeste ve chvili nahravani lokace. 2) Hrac nema moznost jakekoli reakce, specialne ve chvili kdyz je prechod v nejake vysoke zdi/skalach: hrac vidi na monitoru cernou obrazovku, musi napred najit pozici v ktere kamera zabere i neco jineho. Behem teto doby neni schopen naprosto niceho. 3) Pokud je jeste takovato situace vylepsena pastmi polozenymi v tesne blizkosti prechodu, je to likvidacni. (ano, jsou tam pasti) Pokud tedy neni pranim WB udelat lokaci presne takhle - jako lokaci slouzici pro popravu chudaka co se tam jde podivat. Coz, pevne doufam, snad neni. PS: Neexnul jsem tam. PPS: Vede to k soubojum kdy jsou NPC natlacene na modrem poli prechodu, pulka party za prechodem narvana do skaly, zbytek party intimne promisen s NPC, typicky v poradi kdo prosel posledni, ten je nejvice mezi neprateli.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Poust - cerna vez Posted: 12:04 22. Mar 2015 |
|
|
Nevim co je příním WB, já tu lokaci nedělala... asi tak v 50% dungeonech vidí npc na přechod tak jak to popisuješ.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Poust - cerna vez Posted: 13:35 22. Mar 2015 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
karolina wrote: Nevim co je příním WB...asi tak v 50% dungeonech vidí npc na přechod Kristepane, jestli nechápeš pavadovo podrobné hlášení chyby, tj. co je "špatně"...potřebuješ asi pauzu. Ale zkusím to ještě jednou. Pokud není přání WB, aby se potvory vrhaly na PC postavy než jim zmizí "nahrávací" obrazovka, tak poposuň(te) (kdokoli kdo to osazuje spawnem) první spawn potvor o kus dál od přechodu. Easy.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Poust - cerna vez Posted: 14:01 22. Mar 2015 |
|
|
Zase bych se na Karolínu takhle nevrhal být vámi. Je třeba si uvědomit, že na jednoho člověka co bude tuhle chybu opravovat (pokud se uzná), vychází dalších deset co přesně ví kde je chyba, ví jak ji krásně a jednoduše opravit, ale místo toho o tom budou psát na foru. Pokud jste schopni chyby dobře hledat, rozlišovat a opravovat, rozšiřte řady týmu a dejte se do toho. Pokud ne, neútočte na ty co to dělají. Omlouvám se za OT, vzhledem k tématu.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Poust - cerna vez Posted: 14:04 22. Mar 2015 |
|
|
Píšu co píšu, vy si čtěte co si číst chcete... nikde jsme nenapsala, že to neopravím. Já až si dím pauzu, tak bude konečná, to je jen moje věc.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Poust - cerna vez Posted: 16:16 22. Mar 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
karolina wrote: Píšu co píšu, vy si čtěte co si číst chcete... nikde jsme nenapsala, že to neopravím. Já až si dím pauzu, tak bude konečná, to je jen moje věc. Diky za opravu. Casem proverim.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: OPRAVENO: Poust - cerna vez Posted: 17:07 22. Mar 2015 |
|
|
Posunula jsem spawn a snížila radius..ale pat jsem nikde u prechodu nenasla...
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: OPRAVENO: Poust - cerna vez Posted: 17:19 22. Mar 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
karolina wrote: Posunula jsem spawn a snížila radius..ale pat jsem nikde u prechodu nenasla... Az se vratim z prace, poslu screen. Ta past IMHO neni tak klicova - neslapnes na ni uplne u prechodu. Sumoni ji spusti tehdy kdyz ze zacnou motat skrz chumel nepratel co dobehnou k portalu prechodu (a to jeste jen u jednoho toho prechodu).
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: OPRAVENO: Poust - cerna vez Posted: 17:29 22. Mar 2015 |
|
|
karolina wrote: Posunula jsem spawn a snížila radius..ale pat jsem nikde u prechodu nenasla... Takyyyy ji tam mohl nekdo polozit a nechat. Nekdooo.... uplne neznamej jako! . 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: OPRAVENO: Poust - cerna vez Posted: 17:39 22. Mar 2015 |
|
|
kokosak wrote: karolina wrote: Posunula jsem spawn a snížila radius..ale pat jsem nikde u prechodu nenasla... Takyyyy ji tam mohl nekdo polozit a nechat. Nekdooo.... uplne neznamej jako! .  Takže pak... Zneužívání přechodů* Např. číhání na jiné hráče na přechodu a následný útok, kladení pastí přímo na přechod nebo blízko něj, lákání nepřátelských NPC k přechodu nebo behání sem a tam mezi lokacemi za účelem setřesení pronásledující nepřátelské PC nebo NPC. Patří sem i vědomé lákání nepřátelských NPC na určité místo a zanechání jich na místě neporažená.Mám chápat že se k tomu hlásí Vílí gang?.. nebo je to spíš teroristická skupina?
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|