|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:17 04. Jan 2016 |
|
|
V čem je to lepší než NWN?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Zedral
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:34 04. Jan 2016 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Koukal jsem na videjka... potenciál to určitě má.. ovšem zatím funguje asi tak 10% toho co má...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:58 04. Jan 2016 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Především nový engine, oproti NWN očekávám větší modifikovatelnost. NWN má dost věcí v sobě pevně zasazené a je těžké je přepracovávat. Taky tím, že je to novější hra, tak se dá očekávat podpora ze strany výrobce - opravné patche, něco jako NWvault, kde se budou shromažďovat různé volně přístupné mody apod. A pochopitelně že jede 10% když je to ve vývoji  proto říkají "alpha".  Captain Obvious A momentálně taky běží closed beta Albion Online, což je v podstatě taková předělávka staré dobré Ultimy. Ale jsou tam i nějaké prvky z MOBA her. Taktéž to vypadá slibně, leč méně RP pochopitelně.
_________________ .
|
|
Top |
|
Zedral
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 16:30 04. Jan 2016 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Tak pokud to dobře dopadne, budu mít zítra, nebo ve středu zapůjčen k dispozici jeden alpha testovací klíč pro Shards online, tak to vyzkouším a uvidím.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:33 15. Jan 2016 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Z novinek co se na nás chystají, mě zaujal X-Com 2 a to natolik, že jsem si ho předobjednal  . Teď si jen říkám, jestli a jak moc budu zklamaný, protože se na tohle dílko zatím docela těším. Už námět je zajímavý, děj vychází samozřejmě z prvního (remake) dílu, ale v tom rozdílu, že se zem nepovedlo před mimozemskou invazí ubránit. A tak jste v roli jakéhosi odboje, pozůstatků původní organizace, která to předtím "nezvládla"  a teď se pokouší vyrvat zemi z područí mimozemšťanů. Z různých trailerů a komentovaných novinářských verzí lze usoudit, že hra dopřeje více možností a cest na co se zaměřit oproti předchozímu dílu (kde byla celkem jasná taktika, hromadění inženýrů a satelitů, dokud to šlo).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 01:37 16. Jan 2016 |
|
|
Zedral wrote: Koukal jsem na videjka... potenciál to určitě má.. ovšem zatím funguje asi tak 10% toho co má... Souhlasím , je vidět že si půjčili něco i ze The Sims aby to zatraktivnili , ale je to dost ukecaný a nevím je český překlad? Takže tuším že Shards svět bude aktuální až tak minimálně za 1,5 roku. Do té doby bych dumal spíše nad NWN.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Decka
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 12:10 18. Jan 2016 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:27 18. Jan 2016 |
|
|
Já si teď mezi zkouškama dávám hru, co se jmenuje Sorcerer King. Jsou to v podstatě takový klasický heroes s pár inovacema, a výsledek se mi dost líbí.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:03 29. Jan 2016 |
|
|
Kdo tu může doporučit Darkest Dungeon? Omrzí to rychle? Je to na jedno použití, nebo je to zábavné i při dalších pokusech?
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 22:08 29. Jan 2016 |
|
|
Já ti to milerád doporučím. Určitě to ale chce jednu z těch vyšších verzí (číslo ti ale nepovím). Na první pohled to vypadá jako banální hra pro nejmenší, ale myslím, že dokáže velmi snadno chytit a chlapskému egu to prostě nedá, aby ho pokořila taková "jednoduchá" hra. Až budeš mít hřbitov plný svých oblíbených hrdinů, budeš si zase říkat, jestli to má smysl trénovat nováčky, až tě hra porazí, zas se dostaneš k tomu, jestli raději hru neodložit do šuplíku. Situace je taková, že pár nepovedených tahů a i slušně rozjetá hra je v koncích. Jako vše, ani tohle není na věky, ale myslím, že by ti to mělo na nějakou dobu vydržet PS: je prostě bomba rozhodovat, do čeho investovat, co vytrénovat, jestli raději toho dát chlastat do hospody, aby se mu zlepšila nálada, či druhému odstranit nebezpečnou nemoc a nebo je lepší koupit brnění nováčkovi? A zůstane mi dost na výbavu na další výpravu? A co když mi z ní nic nepřinesou? PPS: hraju jí rád...dá se (či teda dalo  ) u ní i kraftit
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 22:11 29. Jan 2016 |
|
|
Rozhodně to za stažení stojí, má to super atmosféru, je to celkem těžký a temný.
Barbar mluví o verzích... no jo, už je k dispozici plná hra.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 22:22 29. Jan 2016 |
|
|
O tom nevím. Měl jsem staženou nějakou verzi nejprve 7794 a potom 10 958 (a ta byla o dost těžší, muselo se tam kombinovat co nejlépe jednotlivé postavy, aby se co nejvíc doplňovali)
Až ve finále vše upravíš a budeš mít peněz dost, řekl bych, že obtížnost hodně padne, ale já tohle znám jen z doslechu. Ještě jsem nehrál tak dlouho, abych se k tomu dostal
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:07 29. Jan 2016 |
|
|
Ne, obtížnost právě stále stoupá. Pokud ti postavy chcípaly v levelech 1 až 3, level 5 už je fakt peklo a v levelu 6 (Darkest Dungeon) jsem zatím radši ještě ani nebyl.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:41 29. Jan 2016 |
|
|
J.F.Payne wrote: Ne, obtížnost právě stále stoupá. Pokud ti postavy chcípaly v levelech 1 až 3, level 5 už je fakt peklo a v levelu 6 (Darkest Dungeon) jsem zatím radši ještě ani nebyl. Měl jsem na mysli, až budeš mít vše upravené a zlato se bude postupně nosit.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:52 30. Jan 2016 |
|
|
Vše upravené bude ve městečku hezké, ale to je běh na dost dlouhou trať. Zlato potřebuješ pořád a pořád je ho málo, vzhledem k tomu, že přicházíš o hrdiny i jejich výbavu, vzhledem k tomu, že některý questy prostě nedokončíš, a vzhledem k tomu, že v pozdější fázi hry musíš nakupovat trinkety a uzamykat vhodný quirky a negativní za strašný prachy léčt...
|
|
Top |
|