|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
slonowous
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 21:20 29. Jan 2016 |
|
|
mám doma nevyužité 4gb ram Zeppelin 2 x 2GB /1333/1288UL CL9 nejsou uplně nové, ale je tam doživotní záruka. Nic za to nechci. Jestli to pomůže serveru... rád daruji.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 02:44 30. Jan 2016 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
slonowous wrote: mám doma nevyužité 4gb ram Zeppelin 2 x 2GB /1333/1288UL CL9 nejsou uplně nové, ale je tam doživotní záruka. Nic za to nechci. Jestli to pomůže serveru... rád daruji. Jestli s nima budou ty stavajici pameti fungovat, tak by se urcite sikly.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 10:48 30. Jan 2016 |
|
|
kucik wrote: Já peníze nechci. Prostě z toho bude vejlet do Plzně. Současnej stav konta byl prý 2600,- což znamená, že chyběla cca tisícovka. Ještě prosim přibrzděte. Nevim, jestli je dostupnej jaara, jakožto správce účtu  . Finance směřujte radši na Rejtyho. Já teda zkusim vyprudit Plzeňský správce serverovny a vymyslet, jak to provést. Ale ne dříve než za týden. Jaarovi rozhodně nic neposílat! Mně se teď bude měnit účet, tak jedině počkat, až si to vyřídím a pak to mohu klidně spravovat.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 00:36 03. Mar 2016 |
|
|
...hele... tak je sice půl dvanáctý... ale vypadá to, že na to kucik přišel... a spravil! 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
JAH
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 00:47 03. Mar 2016 |
|
|
Potvrzuji
_________________ "Don Salieri je hodný člověk, který má hodně přátel, a těch, co ho zradili už moc není. Don Salieri je také lidumil, který lidem rád pomůže, když si za ním přijdou pro radu nebo pro pomoc, ale to samé Salieri očekává od nich. Někdy se může stát, že se don Salieri rozhodne, aby jeho nepřátelé zmizeli do jednoho."
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 13:28 03. Mar 2016 |
|
 |
Bůh |
|
|
kokosak wrote: ...hele... tak je sice půl dvanáctý... ale vypadá to, že na to kucik přišel... a spravil!  A cim to tedy bylo? Ptam se z duvodu me zvedavostni neukojitelnosti...
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 13:50 03. Mar 2016 |
|
|
Domnivam se, ze první věc byla opravdu ten disk. Druhá věc byla špatně nastavený resolv.conf, který se přenastavil, když si to u mě lízlo adresu z dhcp, ale jelikož v plzni dhcp nepoužívaj, tak v něm zůstaly libčické DNS.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 14:29 03. Mar 2016 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: Domnivam se, ze první věc byla opravdu ten disk. Druhá věc byla špatně nastavený resolv.conf, který se přenastavil, když si to u mě lízlo adresu z dhcp, ale jelikož v plzni dhcp nepoužívaj, tak v něm zůstaly libčické DNS. Diky.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 18:04 03. Mar 2016 |
|
|
Takže kucik definitivně zabil toho čaroděje, co si hrál s časem? Jakože dal mu hlavě kyjem a tak? sláva kucikovi 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 20:28 15. Mar 2016 |
|
|
Nechci malovat čerta, ale drobet sme si zaškytali.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lagy Posted: 00:33 16. Mar 2016 |
|
|
Mozna by chtel obcas restart. Nevim, co se mu deje.
|
|
Top |
|