|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:07 31. Aug 2008 |
|
|
[quote="Croden"] Rozhodně hromkočky
Něco podobnýho běhalo snad po kandelábru, ne?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:42 31. Aug 2008 |
|
|
Croden wrote: No omlouvám se, že jsem se dotoho tak až moc pustil a i se vlastně o tom hádám. Chtěl sem si od dvou roků hraní na Eq vybočit trochu a dát si netradiční postavu (tam to opravdu nejde), ale asi to tady taky nepude, protože zas třeba tieflingů je tu natolik, že už to vlastně ani není nic speciálního - tady. Nesmysl.Já videl tieflingy dva vic jich tu neni(taky mám tieflinga,ale čekám na Merica co vymyslíme  ).Jsi velice kvalitní hráč(viz.kočkočlověk) tiefling v tvém podání může být velice zajímavý Dále děkuji Isabel za skvělou hru včera(škoda té smrti,ale stará gorilla bez rozjasnění byla sebevražda  )
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:44 31. Aug 2008 |
|
|
Ja dekuju tobe za Simona a doslova desitky scenek co jsme spolu zahrali. (k te gorile - zkusili jsme to, poucili se a priste uz ji dostanem  )
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:06 01. Sep 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ja se taky dodatecne pridam k podekovani za peknou hru - tu v krabi jeskyni - dik vsem 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:20 02. Sep 2008 |
|
|
Předem se omlouvám za TO.. Croden wrote: ... "o hromkočkách" ... http://images.jeee.cz/original/80a1ee029bbe7ca92ccab9fbff17ad5c.jpgA šlo to i bez DM  . Dokonce jsem udělal i tohle... http://images.jeee.cz/original/45f217fd03112fc8106e368e0e6e8d47.jpgJsem to ale šikula což?  ...ehm, tenhle příspěvek nemá za cíl rozpoutat flame!!.... Prosím nereagovat (leda jako komentář, ale nic ohledně hromkoček, jen sem si ve hře hrál). ... A abych nebyl ouplně OT, tak bych chtěl poděkovat za skvělou atmosféru hry..ať už to, že vás někdo pozdraví ikdyž ho vůbec neznáte (hráč tellem)... nebo to, že si zahrajete s DM a pak si s ním ještě pokecáte.. nebo to, že vás DM vysvobodí když jste zaseklí a ještě vám zlepší náladu.... Ti, kterých se to týká vědí.. a když ne, tak je to v pytli  .. tak Díky. 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:22 07. Sep 2008 |
|
|
Chtěl bych moc poděkovat za hru skupince, se kterou jsem teď večer (od noci do rána) hrál. Byla to hra jak má být, moc jsem se bavil!
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:44 07. Sep 2008 |
|
|
chtel bych podekovat vsem hracum s kteryma sem vcera hral.byla to skvela parba.a taky bych chtel podekovat vsem DM s kteryma sem zatim mel tu cest .
Thalie je nej.
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:00 07. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Dik Puliimu za dnesni hru a ukazku, ze Podtemno jiste jeste neumira, ale probouzi se k temnym zitrkum 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:52 08. Sep 2008 |
|
|
Díky Žoržovi za hru, aby se DM věnovalo jednomu hráči jsem ještě nezažil, aby se nějaké DM věnovalo takhle hráčům jsem ještě nezažil. To, že budu mít reakci na družinu jsem nečekal... fakt moc díky za hru, moc jsem se bavil. Hra George s Georgem  a nikdo jinej... miluju těě!  Btw chtěl byh ještě poděkovat za mojí vůbec první hru na Thalii (postava Najív Virtues).. nezapomenutelná hra ikdyž to byl jen pouhej rozhovor.(samozřejmě trochu opožděný poděkování)
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:36 09. Sep 2008 |
|
|
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:25 10. Sep 2008 |
|
|
Děkuji všem hráčům za krásné zážitky.Comp dosloužil.Původně to byla deska.Ted to vypadá ve finále na HDD.Dokud nevyřeším tenhle problém budu mimo.Pár dní možná pár měsíců.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Příběhy ze hry Posted: 14:00 10. Sep 2008 |
|
|
Dikys všem lidem co píšou do "Příběhy ze hry" Je to fakt paráda! Bych se jinak dneska v práci unudil k smrti. Ten Slavimír Korhelka byl fakt hustej, nádhera! A Josh jak myslel na Natalii ještě víc, akorát jsem fakt naštvanej na ten konec  Tohle si jako fakt nemusel!  To mě strašně mrzí  *brečí* Theogil mi dal příšerně zabrat, přelouskávat to hrozný nářečí byl fakt horor  Uplně skvělý je jak si někteří hrdinové zapisují co zažili v Thálii, to je mazec, taky s tím začnu  Zítra si přečtu poslední články a pak se budu těšit až zase někdo přidá nové 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Příběhy ze hry Posted: 16:18 10. Sep 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Jeanes wrote: Dikys všem lidem co píšou do "Příběhy ze hry" Je to fakt paráda! Bych se jinak dneska v práci unudil k smrti. Ten Slavimír Korhelka byl fakt hustej, nádhera!
Jeej,ĎAKUEM, tiež som sa trochen nudil ,tak som napisal netradičný príbeh  Chcem ale podotknúť že ten príbeh vznikal povodne ako životopis hobita Mižuho (Mižu Korhel ktorý mal byť moja nová postava) ktorý má mať taký...netradičný charakter, netrúfam si ho charakterizovať zatial, pretože sám som ho ešte "nespoznal" ...preto som sa rozhodol napísať najprv o jeho rodičoch, o ich živote,o ich správani a celkovo o povahe ktorú Mižu po nich zčasti zdedí. Mižuho "skrivený" charakter bude mať na zodpovednosti hlavne jeho otec no a to sa všetko ukáže v pokračovaní a teda v jeho životopise,ktorý sa pokúsim jemne zbeletrizovať 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Příběhy ze hry Posted: 00:51 12. Sep 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Velká vďaka chlapcom Prometheus a Cmon, dneskajsia hra bola velmi zaujimava, Prometheovi za vybornu druzinovu hru (dlho do noci:) -ti dvaja elfovia si celkom rozumeju:)Dufam ze s obidvoma sa este dame občas dokopy:) Cmon,tak dneska to s tym hobitom orkom bolo vyborne,super prilezitost k rozvoju osobneho pribehu tvojej postavy,bola to haluz sledovat to jeho uvedomenie:) Skoda ze to len tak prislo a hned aj odislo, chybali tam dm,ktorym by sa to urcite pacilo...dufam ale ze sa toho niekto chyti, Bolak potrebuje byt chvilku pod dozorom:)) No proste diky no.
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:56 12. Sep 2008 |
|
 |
Šlechtic |