Zdravim, mel bych dotaz ohledne hole svetla co sem si koupil v magicke univerzite v Karthe. Pri kliknuti na hul a vyberu kouzla svetla samotna hul zmizela, ma to tak byt, ci je to chyba? Diky za odpoved Gotried
Last edited by Godried on 14:56 17. Sep 2008, edited 1 time in total.
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
Nebyl to poslední náboj té hole? To by to vysvětlovalo.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
no, pokud je tam jen jedno kouzlo, tak je ta hul tedy celkem pekne draha, preci jen jedno kouzlo za necelejch 10 000 zl je docela dost. Tedy aspon pro zacinajici postavu.
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
Samozřejmě to je bug že mizí.. to byla otázka na snadnější opravu
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum