|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
romus123
|
Post subject: Kdo stále hraje ? Posted: 13:03 11. Jul 2018 |
|
|
Ahoj hráči a hráčky, nejsem zde příliš známý hráč. Hrál jsem za postavu Delia Frelin. Ta se znala se spoustou postav a tedy tím se dostávám k mé otázce. Kolik hráčů zde hraje po předělání mapy ? Hraju po opravdu dlouhé době a vidím na serveru buď prázdno nebo jednoho hráče, což je velmi mrzuté, když jsem hrával bylo na serveru 8 až 20 hráčů , když byla nějaká akce tak i více. Pokud si mě zde někdo pamatuje a stále hraje, rád si s ním zahraju, jsem ted nováček s novou postavou. Laura Aers ( na serveru má bratra Rodora Alerse - aby se někdo nespletl.) Doufám, že se vrátí starší hráči a zkusí se opět vžít do této skvělé hry a posedí semnou v ivory. 
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 22:29 16. Jul 2018 |
|
|
Ahoj já stále hraji , ale pracuji a z toho horka jsem kolikrát zralí akorát na pivo. U nás je hodně dovolených a zbytek maká i za ty co se dovolenkují . Takže tu nejsem tak moc často . Zítra v uterý 17.7. budu i večer ale pak zase nevím. Ahoj
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 01:08 24. Apr 2019 |
|
|
Zdar bando, tak jak to tu vypadá, je tu mrtvo, nebo tu je menší komunita co ještě hraje, popřípadě jaká? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 20:15 24. Apr 2019 |
|
|
Občas lognu 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 13:19 26. Apr 2019 |
|
|
No já bych hrál , ale poslední dobou je tam dost nepříjemná komunita hráčů , (kterým se ani nelíbí když napíšu "ahoj") tak se loguju jen když tam nikdo není.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 16:46 26. Apr 2019 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9273 Location: Brno/"Znojmo"
|
To je asi věc názoru. Osobně jako hráči mi přišlo tvé zdravení divné.
Hráči jsou a nejsou, převládají stavy slabší, připadá mi, že aktuální špičky bývají o 5-10 postavách.
_________________ .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 01:33 02. May 2019 |
|
|
Jachym wrote: No já bych hrál , ale poslední dobou je tam dost nepříjemná komunita hráčů , (kterým se ani nelíbí když napíšu "ahoj") tak se loguju jen když tam nikdo není. Jak to myslíš chlape? Popiš mi to ... Nalkanar wrote: To je asi věc názoru. Osobně jako hráči mi přišlo tvé zdravení divné.
Hráči jsou a nejsou, převládají stavy slabší, připadá mi, že aktuální špičky bývají o 5-10 postavách. Tak ono pokud je málo hráču, tak bych se nedivil tellům tipu "ahoj".. a neviděl bych v tom nic špatného ..
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 08:44 02. May 2019 |
|
|
-darkvision- wrote: Jachym wrote: No já bych hrál , ale poslední dobou je tam dost nepříjemná komunita hráčů , (kterým se ani nelíbí když napíšu "ahoj") tak se loguju jen když tam nikdo není. Tak ono pokud je málo hráču, tak bych se nedivil tellům tipu "ahoj".. a neviděl bych v tom nic špatného .. Osobně bych neměl problém ani s tellem začínajícím "ahoj", stejně jako IC pozdravu. Ale jinak asi dokážu pochopit, že "ahoj" či dokonce "ahojky" se některým HCRP hráčům pozdávat nemusí (zvláště pak od některých postav, ke kterým se tento pozdrav naprosto nehodí  ).
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
NesQe
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 10:23 02. May 2019 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Nebo taky když to "Ahoj" spamuje každej den celýmu serveru a i když je mu na to i odpovězeno slušným pozdravem, dále nereaguje tudíž tedy nic nechce a jen každej den prostě otravuje, tak se nemůže divit že mu někdo i slušně napíše aby mu už nebylo psáno že je to obtěžující 
_________________ ------------------ =^.^= Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 18:32 02. May 2019 |
|
|
To se vážně může stát jen na thalii, že tu jste cca 4 a stejně si najdete důvod proč se kvůli nějaké fíkovině porafat 
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 20:37 02. May 2019 |
|
|
Uh uh? To vám ale vadí blbosti a nebo to přijde jen mě?
Attachments: |

18806228485a0f85ff502bfdab72eec8.jpeg [ 398.62 KiB | Viewed 5609 times ]
|
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 11:20 03. May 2019 |
|
|
Ne nepřijde... úplně se mi tu nad tím protáčí bulvy 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
NesQe
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 13:06 03. May 2019 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Já sem to tu hodila spíš že mě to pobavilo, jakou blbost kdo sem vytáhne  proto tam je na konci ten smailík, samo potkat se dá kdokoliv, všichni jsme jinak divný. Nikdy nevíte kdo jakou má zrovna náladu a jaká kravinka koho naštve, takže ti nad vodou kdo nechápou, klid udržte si nadhled a neřešte blbosti, buďte tolerantní, když mi někdo napíše že nechce být tellován omluvím se a nepíšu mu.. jednoduchý  je to neškodný přání, nikomu neublíží, nechte lidem prostor když ho chtějí. Vraťme se k původnímu tématu, já třeba sem tam pořád hraji, ale zakopnout o nějakého hráče on-line už je v dnešní době těžký. Ani Desmondův Questík nám sem nikoho nepřitáh spíš mi přijde že jsou všichni nějak víc přešlí. Povedlo se ale a na TH je nováček! Tedy kdokoli hrající buďte na Leona hodný a přivřete všechny oči, bude potřebovat čas se naučit jak RP stránku hry tak nwn systém.
_________________ ------------------ =^.^= Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Kdo stále hraje ? Posted: 17:27 03. May 2019 |
|
|
Tak občas hraji i já. Ovšem ne dlouhé hodiny a ne dlouhé náročné dungy.
A nesouhlasím s NesQue, že Desmondův quest nepřitáhl hráče.
Zřejmě jsou hráči na Thalii dost různí a tak všechny nebaví stejný styl hry, to je celkem normální.
A také samozřejmě chybí čas ....
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|