|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Hacanus
|
Post subject: Maly problem Posted: 08:43 15. Nov 2008 |
|
|
Mam problem nejde mi pripojit na server, kdyz se pokousim pripojit po vyberu postavy je dlouho cerna obrazovka a pak to vypise "Casovy limit vyprsel byl jsi odpojen od serveru", dvakrat mi to vyhodilo "Byl jsi vyhozen". Nemam paru co to je posledne kdyz jsem hral predevcirem problem nebyl... HEEEELP!!!!! 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
DieHardMan
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 09:09 15. Nov 2008 |
|
Joined: 16:11 01. Oct 2008 Posts: 28 Location: Levice - Slovensko uaaa
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 09:26 15. Nov 2008 |
|
|
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 09:33 15. Nov 2008 |
|
|
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 12:21 15. Nov 2008 |
|
|
OMG proč to píšeš do IC sekce??? Máš stažený nový haky?
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 11:14 18. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pravděpodobně máš na webu španou registraci. Zkontroluj si velká a malá písmena.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 19:31 02. Feb 2009 |
|
|
Mám problém stím, že se mi ve výpisu hráčů pišou postavy z EQ  .I dole se pise kdo se prave pripojil a odpojil na EQ  , kdyz chci pak nekoho pozvat do druziny, nebo nekomu odepsat tak to nejde. Ve vypisu mam hráče z Thalie tak i z EQ.
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 11:21 03. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 13:15 03. Feb 2009 |
|
|
už se mi stalo, že jsem měl při připojení na Escape from Underdark zobrazený postavy z EQ  , takže je to asi nějakej EQ vir Photter myslím tvrdil, že se to občas v NWN stane,a le jenom vzácně. Pokud se ti to děje pravidelně, asi máš opravdu někde něco, co tam nemá bejt...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 15:13 03. Feb 2009 |
|
|
Nikdy předtím se mi to nedělo, přislo to teďka potom co jsem se po dlouhe době připojil na chvíli na EQ a teď když se pripojim na TH tak mi to začne dělat jen někdy a ne pokaždé. Vyprintscreenovat  se to moc nedá proteže ten seznam je hrozně dlouhý xD
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 15:23 03. Feb 2009 |
|
|
Je to mezisvetovej špion 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 19:49 03. Feb 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, uz jsem o tomhle slysel. Klient je proste nejakym zpusobem pripojenej na oba servery.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Maly problem Posted: 10:58 04. Feb 2009 |
|
|
dělá to vzácně a restart nwn bezpečně pomůže nejčastěji to udělá, když hraješ na jednom serveru a přejdeš na jinej bez restartu hry, jen přes menu ale klidně to udělá i při čistým spuštění 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|