|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
monstera
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe - rejty píše - pridan vykupni Posted: 00:41 16. Nov 2008 |
|
|
"- pridan vykupni stolek do Cechu obchodniku v Karathe," ano, stolek tam je, ale výkupčí je asi poloslepý, protože některé věci na stolku nevidí - nebo nechce kupovat. Konkrétně nechtěl prsteny ať bez nebo s kamenem, ani boty a kůže..... Sandra investovala značné obnosy do výroby a výrobky jsou neprodejné - zrějmě následek světové finanční krize !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe - rejty píše - pridan vykupni Posted: 10:14 16. Nov 2008 |
|
|
A nekupuje ze stolku jen neco a nebo stolek nefunguje vubec?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 13:21 16. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Ok odpoledne na to mrknu. Btw: urcite se s nejakym hodnym DM da domluvit na nahrade penez.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 13:37 16. Nov 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Ok odpoledne na to mrknu. Btw: urcite se s nejakym hodnym DM da domluvit na nahrade penez. na náhradu kašlu, jen aby to fungovalo jak má.....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe - rejty píše - pridan vykupni Posted: 13:38 16. Nov 2008 |
|
|
Rejty wrote: A nekupuje ze stolku jen neco a nebo stolek nefunguje vubec? Nevím,., nic jiného na prodej jsem neměl.....
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe - rejty píše - pridan vykupni Posted: 14:48 16. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
monstera wrote: Nevím,., nic jiného na prodej jsem neměl..... Hm,no tak sem to zkousel a mne to prsteny v poradku prodava. Prodava to neco, pres rozhovor? Jestli ano, tak by to znamenalo, ze chyba bude ve stolku (prevdepodobne spatnem tagu stolku)
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe - rejty píše - pridan vykupni Posted: 19:47 16. Nov 2008 |
|
|
nomis_b wrote: monstera wrote: Nevím,., nic jiného na prodej jsem neměl..... Hm,no tak sem to zkousel a mne to prsteny v poradku prodava. Prodava to neco, pres rozhovor? Jestli ano, tak by to znamenalo, ze chyba bude ve stolku (prevdepodobne spatnem tagu stolku) nevím, dal jsem znovu prsten ( cín + nefrit ) na stůl a ptal jsem se, kolik mí dá za to co je na stole, odpověď na stole není nic co by chtel koupit.. totéž obyčejné boty...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 22:06 16. Nov 2008 |
|
|
Uz se vi, cim to je.. byl tma dan spatny stolek.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 22:06 18. Nov 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Uz se vi, cim to je.. byl tma dan spatny stolek. Stolek jižý vykupuje, ale pozor, je nutno dodržet postup - nejprve se zeptat, a pak teprve prodávat. Chtěl jsem to urychlit, a za 11 prsttenů z cínu s ohnivým achátem jsem dostal jen 2002 zlatých - bral je jako 1 kus ! Jo a dveře ke kořenářce v Ivory jsou neprůchodné
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 08:51 19. Nov 2008 |
|
|
monstera wrote: Stolek jižý vykupuje, ale pozor, je nutno dodržet postup - nejprve se zeptat, a pak teprve prodávat. Chtěl jsem to urychlit, a za 11 prsttenů z cínu s ohnivým achátem jsem dostal jen 2002 zlatých - bral je jako 1 kus ! Hm, to by nemelo mit vliv, protoze pokazde se spousti stejny script.. mrknu se na to .
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 09:36 19. Nov 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Když už jsme u toho stolku, nevykupuje lektvary (craftový). Zkoušel jsem to udat i alchymistovi, ale ten se vůbec s nikým nebaví.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 11:11 19. Nov 2008 |
|
|
Anderson I wrote: Když už jsme u toho stolku, nevykupuje lektvary (craftový). Zkoušel jsem to udat i alchymistovi, ale ten se vůbec s nikým nebaví. No s lektvarama z craftu musis chodit (zatim?) ke kozesnikovi, je bran i jako vetesnik, takze si je od tebe vezme.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 12:50 19. Nov 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
kaz wrote: No s lektvarama z craftu musis chodit (zatim?) ke kozesnikovi, je bran i jako vetesnik, takze si je od tebe vezme. Aha, dík za rad, tam by mě to nenapadlo 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 14:11 19. Nov 2008 |
|
|
njn nejak sme se jeste neshodli. Nejdriv nebyl vykup lektvaru vebc, a nez se udelal vykup crfatovych veci, prihodilo se to k vetenikovi. Tam to doted zustalo, a nikdo se nevyjadril, ejstli je to dobre, ci spatne. Prepsat lektvary do Cechu by bylo takove blbe, protoze vyuzivaji stejnou promennou, jako treba kuze. 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Výkupčí polotovarů v Karathe Posted: 11:20 20. Nov 2008 |
|
|
nechte to zatím tak, až se zřídí cech alchymistů, může se výkupčí přidat tam
*nenápadný lobbing*
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|