|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Freddy
|
Post subject: Svatá past Posted: 20:28 13. Jan 2009 |
|
|
Rád bych se zeptal jak funguje Svatá past a jak má zloděj RP zahrát že s ní manipuluje. Zařízení které uděluje Božské zranění a není vázané na žádnou bytost ani boha nebo sferu zraní při spuštění , /při sešlápnutí/ . Napadá někoho jaká je to "technologie" ? (Matně si dokážu představit jak muže fungovat například zařízení s posvěcenou vodou na nemrtvé ale Svatá past fungující na kohokoliv spuštějící ten mechanismus?) ...
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 20:48 13. Jan 2009 |
|
|
svatá past funguje na každýho ale proti nemrtvejm je silně bonifikovaná: slabá - 2d4 normal, vs. undead 4d10 průměrná - 3d4..........5d10 silná - 4d6 ..............8d10 smrtelná - 4d8 ...........12d10 neni proti ní sejv a co to jako je si klidně vymysli sám, nebude to složitější než něco, z čeho vyletí řetězák nebo děsnej mráz 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 20:51 13. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
On se asi ptal, jak si ma vysvetlit, ze je v tom uzavrena nejaka ,,bozska energie", ktera nekoho zrani.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 20:57 13. Jan 2009 |
|
|
však píšu, ať si vymyslí, co chce, já to taky nevim a nepotřebuju vědět, stejně jako nevim, co vydrží tak dlouho studenýho v ledový pasti já myslim, že je to chráněnej patent výrobce a ani čínský průmyslový špióni to zatim nerozlouskli
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 20:59 13. Jan 2009 |
|
|
photter wrote: svatá past funguje na každýho ale proti nemrtvejm je silně bonifikovaná: slabá - 2d4 normal, vs. undead 4d10 průměrná - 3d4..........5d10 silná - 4d6 ..............8d10 smrtelná - 4d8 ...........12d10 neni proti ní sejv a co to jako je si klidně vymysli sám, nebude to složitější než něco, z čeho vyletí řetězák nebo děsnej mráz  Díky za odpověd ,tyhle statistiky jsem ještě ani nikdy neviděl . A pravda , taky jsem mohl řešit kde má elektrika Generátor 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 21:04 13. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
a nejni to specielni posvecena kyselina 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 21:28 13. Jan 2009 |
|
|
Jen mně to tak napadlo  , při pokládání pastí ve hře zlodějem se dají popisovat "mezi hvězdičky" různý věci , dají se líčit bodce , přimontovávat měchy s plynem z bažin k pasti , holt jsou svatý pasti, elektrika a mrazivky "High Tech" a dá se to tak maximálně RP okecat na Gnomy 
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 21:57 13. Jan 2009 |
|
 |
Poutník |
|
|
Hale pozor, Gnomy bych do toho nemichal, co si pak chudak Gotried pocne 
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 22:18 13. Jan 2009 |
|
|
Proste rekni ze ti tu past posvetil kdejaky knez, treba tenhle kus klacku a kdyz nanej nekdo slapne a zlomiho, bum bozsky hnev! 
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 23:03 13. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
photter wrote: však píšu, ať si vymyslí, co chce, já to taky nevim a nepotřebuju vědět, stejně jako nevim, co vydrží tak dlouho studenýho v ledový pasti já myslim, že je to chráněnej patent výrobce a ani čínský průmyslový špióni to zatim nerozlouskli Vy ve varech neznate hasicak a endotermickou reakci? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 23:14 13. Jan 2009 |
|
|
náhodou máme v sudetech kdeco, i hasičáky ale to sou takový velký a těžký pixly, to by zlodějka neunesla
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 23:24 13. Jan 2009 |
|
|
Freddy wrote: Rád bych se zeptal jak funguje Svatá past a jak má zloděj RP zahrát že s ní manipuluje. Zařízení které uděluje Božské zranění a není vázané na žádnou bytost ani boha nebo sferu zraní při spuštění , /při sešlápnutí/ . Napadá někoho jaká je to "technologie" ? Uvažoval jsem na podobnejma věcma, když jsem hrával kdysi zloděje a měl jsem podobný problem s negativne a divine pastí. Vykonstruoval jsem si myšlenku, že by to mohlo fungovat na principu určitých krystalů, které jsou naplněné energii. Součast pasti (krystal) by byla vyrobena alchymistou - magem - klenezem, který by dokazal manipulovat s danou energii. Možná jsou někde nějaké démonické a jim podobné sféry, odkud lezou stínové bytosti a něco jako anděle (archoni v nwn, nebo jak se jim tu nadává). Manipulator by se dokázal napojit na tyto sféry a dokázal by čast energie z tohoto světa uzamknout v těch krystalech. Pak pokud by někdo spustil negativní past, zasáhl by ho výboj podobný, jako když se tě v nwn dotkne stín. Energie by se uvolnila z krystalu. V případě divine je to stejné, lze přirovnat k zasahu Hammer of the Gods. Pokud s pastí manipuluje zloděj, může třeba past rozebrat na krystaly a hejblátka a udělátka...
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Svatá past Posted: 18:11 14. Jan 2009 |
|
|
To zní docela dobře a logicky  ,teď ještě zda-li se podaří zloději ve hře přesvědčit ostatní , že ten technologický postup tak skutečně funguje. Teď když to píšu tak mně napadá že by se mněli dát vyrobit pasti v craftu , nebo se to plánuje , takže uvidíme "jak" se ty pasti vlastně dají vyrobit . 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|