|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Salyr
|
Post subject: postih k utoku Posted: 09:53 31. Jan 2009 |
|
|
tak pral bych si vedet proc mam za svou postavu Mandert Tane postih k utoku -2 za velky mec (urcite to neni bug tak to pisu sem),nevim jestli je to tim ze mam obratnost 9 nebo silu 15 ale fakt by me to jen zajimalo.at vim jestli mam prezbrojit na mensi zbrane a nedavat si vylepsene kriticke a zamereni na velky mec.
dik
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 10:00 31. Jan 2009 |
|
|
A nemáš ho rozbitej? Zkus ho dát do opravovací truhly u kováře... používáním se zbraně opotřebovávají.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 10:10 31. Jan 2009 |
|
|
no to me nenapadlo ale je mi divny ze ten mec sem si koupil pri tvorpe postavy tam u ty kostry a uz od ty doby mi to davalo ten postih
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 11:33 31. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Název |Váha |Dvojruční| Feat |DMG |Síla velký meč 15 ano Smrtící 2k6 18
Tady je zakopanej pes
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 12:27 31. Jan 2009 |
|
|
nojo ale treba s Tagarem sem silu 18 nemel a s velkou sekerou mi to zadny minusy k utoku nedavalo.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 13:49 31. Jan 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak to byl asi bug, ale normálně by ti to mělo dávat postih pokud nemáš sílu na tu zbran
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 14:10 31. Jan 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Krata wrote: Tak to byl asi bug, ale normálně by ti to mělo dávat postih pokud nemáš sílu na tu zbran Kdyz nemas silu, tak ji asi ani nemuzes vzit do ruky, ne? To je stejny jako s lvlem, ne?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 15:11 31. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Neni. Bylo to zmirneny, ze pokud nemas dostatecnou silu, tak mas jen postihy k utoku a dmg.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 17:22 31. Jan 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Funguje to tak i u zbrojí? Protože mám sílu v základu 14 a používám destičkovou zbroj pro kterou je požadováno 15. Žádnej postih nemám a je divný, že ji můžu nosit. Nicméně si nestěžuju jen se ptám 
_________________ DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 17:24 31. Jan 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hmm, to je divny. Neni nejaka odlehcena?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 17:29 31. Jan 2009 |
|
|
Ne střídal jsem všechny od počáteční železné, přes ocelovou teďka mám mithril. Schválně sem si sundal prstýnky, sundal a zase nasadil. Bonusy na sílu za subrasu nemám. Váha je normální 40. Rasa Aasimar
_________________ DM
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 17:35 31. Jan 2009 |
|
|
ravangorn wrote: Ne střídal jsem všechny od počáteční železné, přes ocelovou teďka mám mithril. Schválně sem si sundal prstýnky, sundal a zase nasadil. Bonusy na sílu za subrasu nemám. Váha je normální 40. Rasa Aasimar aasimar nemá bonusy na sílu ,ale na moudrost a charizna ....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: postih k utoku Posted: 17:38 31. Jan 2009 |
|
|
monstera wrote: ravangorn wrote: Ne střídal jsem všechny od počáteční železné, přes ocelovou teďka mám mithril. Schválně sem si sundal prstýnky, sundal a zase nasadil. Bonusy na sílu za subrasu nemám. Váha je normální 40. Rasa Aasimar aasimar nemá bonusy na sílu ,ale na moudrost a charizna .... já vim, ale píšu to sem pro doplnění
_________________ DM
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|