|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
Salyr
|
Post subject: alchymie Posted: 19:35 28. Oct 2008 |
|
|
moji mili kamaradi mozna ze sem vlezlej a davam to do spatny sekce ale ja uz fakt nevedel kam to mam dat. takze bych si pral vedet pokud to bude mozny kdy by meli byt hotovy upravy alchymystickych veci.rad bych si koupil alchymisticky ohen ale jaksy v zadny mobchode neni.
diky
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 19:40 28. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Alchymisticky ohen? Co to je?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 19:47 28. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ohen na zbran
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 19:54 28. Oct 2008 |
|
|
Alchymisti ho vyrabej. V obchode nevim, jestli je.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 20:12 28. Oct 2008 |
|
|
mozna ze je to vyuzivani OOC v IC zalezitostech ale jak mam donutit alchymistu aby m iho udelal?nebo kterej aspon to ma na praci?
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 20:27 28. Oct 2008 |
|
|
Proste musis najst nejakeho hraca ktory sa zaobera alchymiou a vie dany lektvar pripravit.A niektory toho vedia hodne 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 20:31 28. Oct 2008 |
|
|
nadhera ted to jen jnejak ziskat i IC 
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 08:05 03. Feb 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
hele chtel sem se zeptat jestli by slo udelat stackovani ghulich jater? jsem z toho ted objevil jeden zajimavy lektar 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 09:39 03. Feb 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Salyr wrote: nadhera ted to jen jnejak ziskat i IC :D kouk ses trebas na nastenky? co ja vim tak tam je inzerat na kdejaky mazani uz par tydnu a neni jedinej :o) oprava: jen si nachystej dost penez nebo surovin nejsou to levny veci :o/
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 20:03 03. Feb 2009 |
|
|
Sveneld wrote: hele chtel sem se zeptat jestli by slo udelat stackovani ghulich jater? jsem z toho ted objevil jeden zajimavy lektar  Tenhle typ itemu se stackovat neumi.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 10:52 04. Feb 2009 |
|
|
Jak to? Sem myslel, že to všechno de nastavit v hacích... množství na jednom poli v invu je tam přece kolonka, ne?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 14:14 04. Feb 2009 |
|
|
Jo, ale tim bych to nastavil pro vsechny tyhle predmety 2x2 pole.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 10:56 05. Feb 2009 |
|
|
no, jenom pro příslušný baseitem, ne? a s trochou kumštu (který já nemám  ) by šlo vyrobit ten baseitem jinej...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 11:28 05. Feb 2009 |
|
|
To samozřejmě je možný a bylo by to i dost praktický a užitečný, ale znamenalo by to předělávat všechny ty předměty v paletě. Kdyžuž by se něco takovýho dělalo, tak by chtělo dobře rozmyslet, co všechno má mít svůj baseitem.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: alchymie Posted: 11:45 06. Feb 2009 |
|
|
Njn (kdybys s tim chtěl nějak pomoct tak řekni, snad na jaře bude víc času...)
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|