|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Skipp
|
Post subject: Hudba v mestach Posted: 00:11 30. Mar 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Tak som tu zas v tejto sekcii s napadmi a pripomienkami....toto ale bude skor pripomienka. A teda pripominam vam ze kedysi som sem prisiel s napadom o hudbe v hre...na to sa uz zabudlo,tema skoncila v kosi. Tak teraz b som rad obnovil tuto temu aspon co sa tyka hudby v mestach. Kazde mesto ma svoje caro...Ivory ma svoju hudbu...ale napr. Doubkov...tpo su pulcici..viete si priblizne predstavit aka hudb a by tam bodla..ja ano. Shardonsky hajik....tam je pekne ticho tiez, chyba mi tam hudobne spestrenie, hudba vyborne prispieva k atmosfere a keby vyberieme ku kazdemu miestu nejaku specificku hudbu tak tie mesta iba pekne vyfarbime.
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 00:17 30. Mar 2009 |
|
|
Pokial viem kazda lokace resp oblasti lokacii by mali mat nastavenu svoju specificku hudbu, ak ju nepocujes tak bude chybat na druhej strane asi. Mas stiahnute zo stranky balicky music a nahrate v adresari nwn music???
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 00:27 30. Mar 2009 |
|
|
Daanri wrote: Pokial viem kazda lokace resp oblasti lokacii by mali mat nastavenu svoju specificku hudbu, ak ju nepocujes tak bude chybat na druhej strane asi. Mas stiahnute zo stranky balicky music a nahrate v adresari nwn music??? Chces povedat ze uplne vsade hra hudba..aj v takych obycajnych lokaciach ako je dorensky hvozd a ja neviem..proste vsade? Lebo ja mam vsade ticho...skusim to stiahnut,ale myslim ze uz som to raz robil
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 00:29 30. Mar 2009 |
|
|
Jop...pokial viem vsade sa pridava do lokacie hudba...vzdy sa to tam nastavuje, takze by to logicky v tej lokacii malo hrat. Na 100% ti to tvrdit nechcem. Nepocuje tam hudbu este niekto iny??? 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 00:35 30. Mar 2009 |
|
|
Ok-ok...opravujem sa a ponizene sa ospravedlnujem....mal som sice stiahnutu hudbu aj skopirovanu ale trocha chybne tak som to opravil a uz to hra Pekna hudba.....pocujem prave nejaky Baldurs gate ok,mozte tuto moju temu opet zahodit do kosa Alebo mozme znova kecat o hudbe v krcme v Karathe kde je cela kapela ktora sa tvari ze hzra ale nic tam neznie...ci?
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 01:42 30. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
tam se taky hraje myslim
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 07:33 30. Mar 2009 |
|
|
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 09:17 30. Mar 2009 |
|
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 17:16 30. Mar 2009 |
|
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 23:00 30. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Lord_Berserk wrote: kdo nebyl v Hagolu jako kdyz by zadnou hudbu nikdy neslysel  *sice se vopakuje ale oznamit se to musi* jo jo to je fakt, v Hagolu a o bzvlaste poprve, kdyz vstoupite do mesta pres most... ta hudba nema jedninou chybu. opravdu sem z ni citil to napjeti, ocekavani, neco honosneho, neco neocekavaneho.. proste neda se to popsat, musite tam byt, abyste to pochopili...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 11:32 31. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Když sem slyšel hudbu v Hagolu a první obrané pozice, tak mi skoro proběhl mráz po zádech 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 12:25 19. Apr 2009 |
|
|
Takže hudba v mestách sa mi celkom pozdáva od kedy som si ju zapol  avšak nie preto oživujem tento topic... totiź hudba v doubkove je podla mojho "hudobného ucha"  velmi nevhodná, absolutne nezapadá medzi tamojších občanov, je síce pekná alehodí sa mi skôr do nejakého po vojne zničeného mesta... takže mám návrh: Zmente ju! 
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 15:49 19. Apr 2009 |
|
|
No nahraj, nastav, priprav novu hudbu, daj to nak dohakov, ci co sa s tym vlatne robi a radi ju zmenime. Mas moznost sa realizovat. 
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 16:54 19. Apr 2009 |
|
|
Daanri wrote: No nahraj, nastav, priprav novu hudbu, daj to nak dohakov, ci co sa s tym vlatne robi a radi ju zmenime. Mas moznost sa realizovat.  Fakt mozem? Aby som sa stym nekafral zbytocne ...?
_________________ Sinta
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Hudba v mestach Posted: 17:13 19. Apr 2009 |
|
|
Mě by zase zajimalo jak zní ta legendární hudba v Hagolu
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|