|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: Vy sami ve fantasy světě Posted: 10:14 03. Apr 2009 |
|
|
Jsme dneska měli v práci vášnivou debatu, čím by jsme chtěli být, kdyby jsme žili ve fantasy světě. Jaké povolání, jaká rasa, jaké přesvědčení a podobně. Zkuste se taky zamyslet, jak by jste se charakterizovali, kdyby jste vy sami byli ta malá postavička co tu běhá po Thálii nebo třeba v nějakém jiném fantasy světě podle pravidel D&D. Já osobně bych chtěl být člověk, zmateně dobrý, zloděj. Protože zloděj je šikovnej, umí si vždycky poradit a přizpusobit se každý hnusný situaci. Navíc mizet do stínu je nádhera  Sledoval a špehoval bych všechno co by se dalo! Věděl bych uplně všechno co se ve městě děje  Dva krátké mečíky, probodávání ze zálohy, šedivý hadry a kapuci aby mi nešlo vidět do obličeje. Nádhera!
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 10:20 03. Apr 2009 |
|
|
No jednoznacne carodej, asi elf a presvedcenie neutral (mozno trosicku, ale len trosicku tiahnuci k tomu dobru). Dlhy zivot s moznostou studia tajomnych veci, pekna vezicka, alebo ine doupe plne prapodivnych byliniek, knih a flasticiek so vsetkym moznym. No uplne nadhera. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 10:29 03. Apr 2009 |
|
|
Zaklínač - člověk s magickejma schopnostma. Neutrální.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 10:34 03. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
trpasličí bojovník s nevyléčitelnou závyslostí na alkoholu .. asi bych měl dobré přesvědčení, v jádru sem hodný člověk  (někdy) nebo čaroděj, člověk.. umět si rozsvítit kdykoliv a kdekoliv, navíc příteliček se kterym si můžu v dlouhých dobách nudy povidat ..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 10:41 03. Apr 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
To je tazke...ja by som skusil viacej povolani  ale rasa ma laka najviac elfska alebo pulcik. Elf - lesny elf, pre ich zivot v lese na stromoch, pre krasne elfky  pre dlhovekost, mudrost tejto rasy. Ale povolanie? Tazko povedat.To by som nechal na osud, co bymi bolo urcene,zrejme by som sa uspokojil s cimkolvek. Ako pulcik som chcel byt urcite pre ich detskost. Su absolutne stastni a slobodni a v takomto stave dokazu zit cely zivot. Nicich netrapi iba hlad a zvedavost  No a este by som bol clovekom bardom - ako mlady desny zaletniik by som cestoval na vlastnu pest po svete, skladal basne ,piesne o hrdinskych cinoch,ale aj o laske na vabenie kdejekych krasnych slecien na ktore by som pocas cesty narazil 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 11:58 03. Apr 2009 |
|
|
Určitě stínový tanečník, samozřejmě pulčik který pro svoje dobro udělá skoro všechno kromě zabiti, žijící si svými zákony a pravidly. Samotářský divoch jehož domovem jsou lesy. Jeho oblibou by bylo lození po stromech sledování jiných bytostlí za účelem většího poznání. 
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 12:07 03. Apr 2009 |
|
|
Jeanes wrote: Jsme dneska měli v práci vášnivou debatu, čím by jsme chtěli být, kdyby jsme žili ve fantasy světě. Jaké povolání, jaká rasa, jaké přesvědčení a podobně. Zkuste se taky zamyslet, jak by jste se charakterizovali, kdyby jste vy sami byli ta malá postavička co tu běhá po Thálii nebo třeba v nějakém jiném fantasy světě podle pravidel D&D. Já osobně bych chtěl být člověk, zmateně dobrý, zloděj. Protože zloděj je šikovnej, umí si vždycky poradit a přizpusobit se každý hnusný situaci. Navíc mizet do stínu je nádhera  Sledoval a špehoval bych všechno co by se dalo! Věděl bych uplně všechno co se ve městě děje  Dva krátké mečíky, probodávání ze zálohy, šedivý hadry a kapuci aby mi nešlo vidět do obličeje. Nádhera! Nezlob se, ale dobrák, i když zmatený, nemůže v reálu být zločinec, jako zloděj by škodil ostatním. Mohl by být nejvýše záměčníkem...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 12:20 03. Apr 2009 |
|
|
Člověk nebo trpaslík neutrálně dobrý, pěkně kulaťoučký s vytříbenou chutí pro pochoutky a pivánko, klerik - léčitel.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Last edited by Theogil I on 14:19 03. Apr 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 12:24 03. Apr 2009 |
|
|
určitě mnich, člověk nebo elf
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 12:25 03. Apr 2009 |
|
|
pepa48 wrote: určitě mnich, člověk nebo elf Cudný a zbožný? 
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 12:26 03. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: pepa48 wrote: určitě mnich, člověk nebo elf Cudný a zbožný?  jo a hlavně chudej 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 12:27 03. Apr 2009 |
|
|
Já bych byl asi Zvěd harfeníků, sice nevim co to je, ale přijde mi to cool 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 12:27 03. Apr 2009 |
|
|
pepa48 wrote: Rejty wrote: Cudný a zbožný?  jo a hlavně chudej  Takže jako v reálu, celej ty. 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 12:30 03. Apr 2009 |
|
|
A dneska na bále budu asi bard  (ten v tej nabídce chybí)
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Vy sami ve fantasy světě Posted: 12:32 03. Apr 2009 |
|
|
Teda o tomto jste se bavili v práci, skutečně jsi mne rozesmál. No já, to je jasné , hraničář , lovec, stopař, pionýr , průzkumník s hlavně lečívými kouzly žijící v osadě uprostřed (kanadské, zelandské,ruské) přírody. Zmateně dobrý.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|