|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Loki_cz
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 12:11 20. Apr 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Czech_Luthor wrote: Zabránit se tomu dá a to že nebude hned po restartu (po pádu) boss připravenej, ale třeba až po dvou-třech hodinách... Náhodně po restartu určit kdy se tam boss objeví do hodiny - malá šance 1-4 hodiny - střední šance 4-8 - největší šance (odpovídá špičce přihlášených hráčů u restartu v 14:00) 8-12 - malá šanceUdělat více druhů bossů v jednom dungu - jednou velí orkům šaman, jindy zaklínač, válečník atd.. - tygřice může mít málo životů a silné útoky se sražením, velký dohled a zákeřné útoky (zaútočí při pokusu vylákat její společníky), jednou půjde zabít snáz a jindy hůře (může být různá cena za trofej případně) - hráči se nemůžou 100% na bosse připravit (některý šaman sešle kouzlo ovládání mysli, jiný sesílá smrtící, jednou má náčelník sekeru s kyselinou, jindy tupou zbraň s chladem a štít) // možná by to obdobně šlo u NPC válečníků (hodí se jim do invu třeba 5 zbraní, mají na všechny stejné specializace a nejsem si jistý, ale snad si vyberou jednu náhodně)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 14:10 20. Apr 2009 |
|
|
to zní odcela rozumně.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 21:20 20. Apr 2009 |
|
|
sem pro všema 10 ( a pokud to vyjde tak at ma samice alansijskyho tygra luk a střili jako AA, bude prča ) NE, ale fakt, pokud nekdo tohle umi nastavit a nascriptovat, tak mi to prijde jako super napad... (už vidím tyn dav lidí co šeptá: at nemá štít, at nemá štít a vchází do štoly....) Hlavne to chce si pohrat ale s kouzly, nekdo se naučí presne smyčku kouzel dané bytosti a pak jede presne to nejlepší proti tomu, vylepšit AI a nebo vytvořit ruzne typy kouzelniku (jednou summoner v invisiblu, podruhe kruty cajzl s prstama smrti, nekdy liny defenzivni čaryfuk, jindy zakeřny implozák...) to by byla prča.....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 23:48 20. Apr 2009 |
|
|
Bahnak wrote: to by byla prča..... Ako pre koho... Ked sa nad tym tak teraz zamyslam, tak mi sa mi to uz prestava zamluvat. Ono system, ze raz moze byt v dungu boss valecnik a raz kuzelnik cez smrtiaciu magiu totalne zakope do zeme solove charaktery. Nemyslim teraz PB, ktore lootia dungy samy lebo maju vacsi zisk ale RP hracov samotarov, ktori si taktiez obcas potrebuju nejaky ten dung vylootit kvoli peniazom a zvacsa to byvaju prave nemagicke povolania...ti samotari. A akonahle nabehne taky valecnik do dungu kde byvaju nemagicke potvory pripraveni celit tvrdym bojom a dostane prst smrti tak je po srande ... Co sa tyka tych PB tak tym nezabrani ani nahodna generacia bossov. Mag a klerik nebude mat problem s ziadnym bossom. Ostatne povolania to budu mat znacne horsie a budu extremne nuteni chodit len do druzin kde je mag alebo klerik a ide hlavne o to, ze budu vobec nuteni chodit do druzin, lebo samy toho uz naozaj vela nezmozu pri takomto. A z vlastnej skusenosti viem, ze pri hre za samotara aj ked chces hrat s druzinou, tak je to problem. Ty nemas absolutne ziadny IC dovod sa k nim pridavat a zvacsa to byva tak, ze oni nemaju ziadny OOC dovod ta brat sebou... To je aspon moja najnovsia nemila skusenost so snahou hrat takeho nejakeho outsidera. Paradoxne samozrejme je clovek nuteni hrat aj samotara s ludmi, lebo inak to nema zmysel, ze ano. Ako napad je to pekny, ale pride mi to na ukor hratelnosti urcitych charakterov. Tot moj nazor.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 02:34 21. Apr 2009 |
|
|
Marvin wrote: ... Jestli někomu vadí, že nedá dung se smrtící magií, tak ať jde do jinýho nebo si nakoupí věci na záchraný hody a nebo lektvary s imkou na smrt. Nějakej crafter mu je jistě rád prodá. Se současnejma věcma může bejt silná každá postava. To, že někdo něco nedá je jen jeho neschopnost hrát danou postavu nebo si sehnat pořádný věci, spolubojovníky a lektvary. Fakt nemám rád ty stížnosti typu: on ma PB a já ne. Tak si ho udělejte taky, pokud to neumíte, stěžujte si sami na sebe. Pokud to nechcete dělat, tak si nestěžujte a nebo za tu postavu nehrajte. Za současnýho stavu máte spoustu možností. Chtěl bych vás vidět hrát nemagický povolání, když by ve hře byly jen věci max. +1 a max. lektvary s léčením a boostama na vlastnosti. PS: RP a BP se nevylučuje. Taky by mě zajímalo, podle čeho se určuje PB. Podle výbavy? Podle nízké charismy? Podle vysokého levelu? Podle povolání? Pouč mě.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 08:27 21. Apr 2009 |
|
|
Rejty wrote: Marvin wrote: ... Jestli někomu vadí, že nedá dung se smrtící magií, tak ať jde do jinýho nebo si nakoupí věci na záchraný hody a nebo lektvary s imkou na smrt.... To je prave to o com hovorim, ked bude nahodny spawn bossov magov tak nebude mat do ktoreho ineho ist, a bez penazi si ani nekupi super veci ...To, že někdo něco nedá je jen jeho neschopnost hrát danou postavu nebo si sehnat pořádný věci, spolubojovníky a lektvary. Poriadne veci zozenies len ked na to mas prachy, ak ich nemas kde zarobit tak si mozes akurat tak piskat. O zohnani spolubojovnikov som pisal ...Fakt nemám rád ty stížnosti typu: on ma PB a já ne. Tak si ho udělejte taky, pokud to neumíte, stěžujte si sami na sebe. Pokud to nechcete dělat, tak si nestěžujte a nebo za tu postavu nehrajte. Nestazujem si na PB stylom "oh ho ma a ja nie" len sa mi zda, ze vsetky tieto "opatrenia a vychytavky" tohoto typu sa robia prave proti takymto solo looterom, ktori vylootia dung hned po ressi a zase na to doplatia len postavy, ktore hraju slusne a obcasne.
Chtěl bych vás vidět hrát nemagický povolání, když by ve hře byly jen věci max. +1 a max. lektvary s léčením a boostama na vlastnosti. Ja som take povolanie hral 10 mesiacov s vecmi ako popisujes...PS: RP a BP se nevylučuje. To v zasade ani netrvdim, PB vyuzivam skor ako oznacenie pre to co som pisal vyssie a to na co si vlastne ludia stazuju v zaciatku tohoto topicu. Hraci ktori maju odlogle postavy pred dungami a hned po ressi nimi prefrcia v rozmedzi par minut a zhrabnu prachy. Horovil som len, ze tymto veciam nezabrani ani nahodny spawn lebo to zvacsa robia mrte silne postavy -klerici, magovia ..., ktorych to aj tak nezastavi.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 08:39 21. Apr 2009 |
|
|
Zrovna to náhodné generování např.mága a bojovníka mi nepřijde štastný...jak psal Marvin.
Jako lepší nápad mi přijde náhodné spawnutí bosse v nějakém čase.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 09:11 21. Apr 2009 |
|
|
Quote: Horovil som len, ze tymto veciam nezabrani ani nahodny spawn lebo to zvacsa robia mrte silne postavy -klerici, magovia ..., ktorych to aj tak nezastavi.
Nestazujem si na PB stylom "oh ho ma a ja nie" len sa mi zda, ze vsetky tieto "opatrenia a vychytavky" tohoto typu sa robia prave proti takymto solo looterom, ktori vylootia dung hned po ressi a zase na to doplatia len postavy, ktore hraju slusne a obcasne. Dynamičtí bossové nemají za cíl omezit lootování dungů, ale odstranit stereotyp a udělat dungy zajímavější. Když někdo hraje občasně, neznamená to, že hraje slušne. Vy si neuvědomujete jednu věc. Ten, kdo hraje každej den 10 hodin na tom bude vždy líp než ten, kdo hraje dvě hodiny tejdně. Nezaslouží si to snad? Když tomu chce věnovat ten čas, tak ať má klidně 30. level a já nevim jaký věci. Právě nynejší stav je nastavenej tak, že to nutí hráče jít do dungu hned po resu, protože je jistý, že tam bude boss. Je to logický. Navrhovanej systém by tohle měl řešit. Je to celý jen o tom, že máte rádi vaší jistotu a stereotypní vybíjení dungů. Pozor! Tady bude past! Pozor! Tady je mág a má tyhle a tyhle kouzla...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 09:23 21. Apr 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je to právě o tom, že bys neměl naprostou jistotu, do čeho jdeš. Pokud znáš dung nazpaměť a víš přesně kde se co stane, tak mi to přijde dost hloupý.
Samozřejmě se nepočítá s tim, že tam jednou potkáš sktřetvěda s obouručkou a jindy tam bude lich. Nebudu tvrdit, že samotář má v tomhle stejný šance, jako skupina. Pokud dung dává jen díky jeho detailním znalostem a znalostem potovor vevnitř, využívá informace, který by prostě vědět neměl a přijde mi jako pitomost upravovat systém tak aby někdo mohl využívat informace na hraně OOC.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 09:33 21. Apr 2009 |
|
|
Já hraju samotáře, PB si myslim, že rozhodně nemam, výbavu a prachy na svuj level mam rozhodně mizerný a toho času na hru mam taky málo. Ale přesto kdyby byl náhodný spawn bossů v náhodném čase tak sem všema deseti pro, protože bude ve hře mnohem víc adrenalinu a stereotyp mě moc nebaví. Prostě bude potřeba pružně reagovat na vzniklou situaci a ne (což mě právě nepřijde moc zábavný) přesně vědět co mě čeká....tak to aspoň vidí moje maličkost 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 10:59 21. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Predpokladam ze v jednom dungu bude len urcity pocet bossov ktori sa budu striedat. Nieje teda ziadny problem aby si spominany PB (sry neda mi to) nasiel taku jaskynu v ktorej ma najlepsich dynamickych bossov a tym si urobi z klasickeho lootenia super-seriu. O par milionov pre lootra na ucet viac a problem je vyrieseny. Nepaci sa ti stereotyp ked vies kde presne je ktora past a presne ake kuzla ma boss ? tak do tej jaskyne nelez kazdych 30 minut.
Moj nazor, nestazujem si na to ako to je teraz. Zalezi od hraca ako sa v dungu pobavi, nie od tilesetu a NPC v nom.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 11:01 21. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jop. nahodni bossove 100% pro. (casove i povolanim)
sice hraju klerika, tak nekdo namitne ze se me to moc netyka, ale vono nemate vzdy dispell, paralyzu, imku na mysl atd... proste i jako magicky povolani se budete muset pripravit lepe.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 11:11 21. Apr 2009 |
|
|
Tak jako předpokladal sem, že asi v každý jeskyni bude urcitý počet bossů který se budou náhodně střídat, protože kdyby to bylo zcela náhodně tak by to mohlo bejt asi dost proti logice. Samozrejmně že všechno se dá ňákym způsobem vychytat, ale mě se ta pestrost se mi zdá stejně lepší než když to bude pořád dokola. Co se týče toho, že bych lez každejch 30 min do stejnýho dungeonu, tak to fakt nedělam  ....dobře teda kromě včerejška, kdy sem si, ale zoufale potřeboval sehnat prachy abych měl konečně aspoň na to abych si moh nahodit lvl a bylo mi to fakt dost proti srsti 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 11:14 21. Apr 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
prave o tebe som nepisal
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: A nikdy , nikdy tam nebude Posted: 12:06 21. Apr 2009 |
|
|
to odlogování se před dungem se dá řešit trvalejma spawn bodama, ale to už se tu všechno probíralo... krom toho to nepomůže, pač akorát hned k tomu dungu poběží...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|