|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
aster3
|
Post subject: Kun (paladinuv) Posted: 13:24 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Vysvetli mi prosim nekdo jak ten kun vubec funguje ? jako povolat de i jezdi jako dobry fajn ale jak ho treba odvolat ? nebo je to vubec kun nebo jen nejake "kouzlo". Protoze na jiny zpusob jak ho nehat byt aby za mnou nesel je vyhozeni z party ale pak se uz neda znova prijmout do party. takze je v podstate neutralni kun z neho. a proc berou toho kone straze jako nejakou bestii ? (rvou na mou postavu at tu bestii odvedu) to je v situaci kdyz de kun vedle mne jako henchman. kdyz na nej nasednu tak nikomu nic nevadi. a to ve mestech je opravdu omezujici ze ho nemuzu uvazat pac straze brblou. muzu ho nehat za mestem a vyhodt z party ale pak az vyjdu z mesta tak nejde na nej nasednout. nebo mozna de ale ja nevim jak. jeste bych dodal ze nejak nevidim souvislost v tom ze straze povazuji paladinoveho ore za bestii 
_________________ Podporte nový projekt
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 14:35 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
tak uz vim jak ho odvolat. ale stejne by stalo za zminku upravit bud reakci strazi na toho kone nebo zmenit kone (ktery ma v popisku ze to je magicka bestie) tak na neco jine ... treba na zvire nebo neco na co nebudou alergicti 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 16:32 11. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
to že strážnej řve na koně a mulu je bug, ne zaměr 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 16:33 11. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já myslel, že na mulu už neřve. Holt nevim, proč nastavili toho koně jako magical beast :-/
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 16:53 11. May 2009 |
|
|
Protože paladinův sumon je sumon co umí bojovat, proto je beast... nemám to testovaný, ale co jsem na něj koukal tak měl 3 útoky a v boji něco vydrží, proto ta magical beast... teď jsem si to nahodil v modulu lvl 6 paladina povolal mounta a do arénky hodil a bojuje...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 17:00 11. May 2009 |
|
|
na mulu už možná neřve.. dlouho sem to neviděl, jen sem to zmínil
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
aster3
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 17:28 11. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
nojo on je to jako klasicky henchman (az na inventar) klasika ma savy utok atd. ale to neni duvod aby tomu sefove nastavili magickou bestii  jinak kdyz uz sme u toho kone (tedy magicke bestii) je v poradku kdyz se pouziva i pro boj ? 
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 17:29 11. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 17:32 11. May 2009 |
|
|
no co by ne??? poslat kone doprředu do prvni lajny, má docela velký OC, ne? Stejně tak jako mula nebo ty volové na farmách co dokážou očarovat hraničáři. Není nad to mít takovýho dobytka v první lajně, a ze zadu je prasit lukem  docela bežný tady, no ale nechtěl jsem rejpat, vážně ne! 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 17:33 11. May 2009 |
|
|
Jo ze systémového hlediska v pohodě, ale z RP?? Já bejt DM tak ztrhávám za tohle expy 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 17:33 11. May 2009 |
|
|
No ten sumon je tak dělanej, osobně mi to nepřijde divný, když tě kopne můj věrnej, ještě k tomu povolanej kůň  Ale do dungu bych ho netahal... na OČ jsem nekoukal, ale moc velký to nemá, když mi ho stáhli na polovinu dva moby...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 17:37 11. May 2009 |
|
|
Magická bestie lvl 6 má oč 15
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 17:37 11. May 2009 |
|
|
za to se taky trestat bude, kun je dopravní prostředek a ne přiteliček 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 17:40 11. May 2009 |
|
|
Pokud to chceš teda odpískat a nařídit dopravní prostředek, tak by teda kůň mohl dostat alespoň stejný oč a HP jako má ten sumon, aby alespoň chvíli vydržel, možná i ty útoky, aby se ubránil, vyhazovat 80K je docela srandovní, když ho zabije zmije jednou ranou...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Kun (paladinuv) Posted: 17:41 11. May 2009 |
|
|
|
|
Top |
|