|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 14:10 14. May 2009 |
|
|
Tam skor zalezi ako kto vie hrat za ktoru postavu. Niekto moze hrat maga a bude to ten najslabsi mag v hre, pricom iny bude zas s nim najsilnejsi. Otazne je, ci ide naozaj vzdy len o to mat co najsilnejsiu postavu zo vsetkych na celom serveri???
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 14:14 14. May 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
No právě, tady jde jen a pouze o RP a mít nejsilnější postavu je až na druhém místě.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 08:39 15. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
tak tak, nechápu Theogilovo kecy o tom že tady brečim nad nějakým odebráním schopnosti. Jde mi jenom o to, že se hrabat v těhle věcech je nesmysl... nemáš to? Nech to ostatním... chceš to? Hraj Hraničáře... já osobně to k expení skoro vůbec nevyužívám, sem tam si něco chytim, ale tak leda pro RP. nic jinýho v tom neni... to je celý
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 09:18 15. May 2009 |
|
|
Czech_Luthor wrote: tak tak, nechápu Theogilovo kecy o tom že tady brečim nad nějakým odebráním schopnosti. Jde mi jenom o to, že se hrabat v těhle věcech je nesmysl... nemáš to? Nech to ostatním... chceš to? Hraj Hraničáře... já osobně to k expení skoro vůbec nevyužívám, sem tam si něco chytim, ale tak leda pro RP. nic jinýho v tom neni... to je celý Kde jsem psal co breku, psal jsem to s nadsázkou a odpovídal Taovi, to za prvé, tak se to nesnaž zbytečně nafukovat. Pokud se tě to jakkoli dotklo omlouvám se, rozhodně to tak myšleno nebylo, to za druhé. A co se týče případných úprav snad bychom se dokázali shodnout na tom že boss poklady by měli být něčím víc než jen zdrojem peněz a zdrojem přílivu zkušeností pro jednotlivce jež využívá nedostatků modulu. Rozhodně to tak tvůrci nezamýšleli a tím jsem si naprosto jist. Návrhy jež upravovali možnosti ovládnutí vůdců smeček (zvířecích bossů) považuji za rozumné a v rámci RP světa obhajitelné, ostatní zvěž nechť zůstane jak je. Je mi celkem jedno, zda by případně boss dostal imku na ovládnutí, nebo by k jeho ovládnutí mylo potřeba velké zkušenosti v tomto směru. Přijde mi to spíše než jako nový návrh, jako oprava stávajícího stavu, jež nebyl doceněn a dotažen. Rozhodnutí je však na Teamu, ostatní si o tom můžeme maximálně učeně popovídat. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Last edited by Theogil I on 10:38 15. May 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 10:28 15. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Mě se ten návrh líbí, řikejte si co chcete ale ovládnout vůdce smečky a pak vybít jeho jeskyni je blbost.. boss by měl plnit fukci bosse a ne zbran pro hraničáře a druidy 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 11:07 15. May 2009 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Krata wrote: Mě se ten návrh líbí, řikejte si co chcete ale ovládnout vůdce smečky a pak vybít jeho jeskyni je blbost.. boss by měl plnit fukci bosse a ne zbran pro hraničáře a druidy  To mě přijde divný (úplná imunita) - proč by třeba zkušený hraničář nemohl ovládnout starého jezevce a pod. A pak ta práce, každému bossovi nastavovat imku. Mimo to, neřeší to vyčištění celé lokace postupným ovládáním jednotlivých zvířátek (podrobnosti jsem popsal výše).
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 12:20 15. May 2009 |
|
|
Podle mě je naprosto zbytečný něco měnit. Zuřivá gorila je asi nejsilnější zvířecí boss, který se dá ovládnout. A stejně ten boss tu jeskyni nevyseká, protože jsou všechny ostatní jednotky přátelský a nedá se to nijak postupně pobíjet, takže stejně ta gorila chcípne...a proti ostatním zvířatům je to podobný, má stejné problémy s medvědy i tygry.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 12:40 15. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Xaarth wrote: Podle mě je naprosto zbytečný něco měnit. Zuřivá gorila je asi nejsilnější zvířecí boss, který se dá ovládnout. A stejně ten boss tu jeskyni nevyseká, protože jsou všechny ostatní jednotky přátelský a nedá se to nijak postupně pobíjet, takže stejně ta gorila chcípne...a proti ostatním zvířatům je to podobný, má stejné problémy s medvědy i tygry. Jinými slovy. Pokud se tenhle způsob vybíjení znemožní, vlastně to nikomu vadit nebude, ba dokonce to ani nepocítí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 13:32 15. May 2009 |
|
|
Mě by spíše zajímalo kdo tenhle způsob vybíjení Dungu používa. Estli někdo jo.. dat mu nějaky postih, nebo to nějak IC! řešit... ty navrhy co tu sou jen zbytečně omezují hráče. Sice pochybuju že někdy něco takového budu potřebovat, ale jeden nikdy neví...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 13:37 15. May 2009 |
|
|
Zo vsetkych tych navrhov sa zavedie len to, ze bossovia budu mat imku na ovladnutie, cize ked to nepouzivate, nemusi vas to trapit a ani vas to nijak neovplyvni, neobmedzi a ani vasho hraniciara neoslabi. Jednoduche a proste. 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 14:03 15. May 2009 |
|
|
Heh, tak proč to zavadět když to vlastně nikdo nepoužívá? 
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 14:25 15. May 2009 |
|
|
Pre istotu aby vas to nenapadlo pouzivat. 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 14:39 15. May 2009 |
|
|
Právě že používá, jen se nikdo námá k tomu aby se prásknul. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 14:48 15. May 2009 |
|
|
Ba ba
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: Ovládnutí zvěře a boj proti stejnému druhu Posted: 15:41 15. May 2009 |
|
|
Dobře dobře...ja se přiznam.... ja osobně tohle ochočovani použivam prakticky od začatku hrani...ale taky se na to zaměřuju od začatku hrani postavy, bral sem to jako prostě svuj styl  a tudiž do něho cpu veškere body, na ukor toho bych řek že na to jaky sem lvl sem hooodně slaby  ....sice by mě ta imunita na ovladnuti bossu naštvala...ale hrat se da i bez těch expu a peněz že jo 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|