|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
bigbull666
|
Post subject: vykupni ceny mecu Posted: 18:25 16. May 2009 |
|
|
Ted jsem byl prodat ocarovanej mec a ta cena se mi nejak nezdala. - legury platinu jsem zaplatil 1800 - prisady stojej 12000
Za mec jsem dostal cca 17.500, coz by bylo v poradku, kdybych ho neocaroval kamenem za 10.000. Pokud me pocty neklamou, tak by se prodejni cena mela pohybovat kolem 28.000.
Zda se, ze jsou tam spatne zadany naklady na kamen duse protoze: (12.000 + 1.800 + 1.000) * 120% = 17.760
Pouzil jsem tenkou formu a vrbovou nasadu coz velikost nakladu prakticky nemeni...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: vykupni ceny mecu Posted: 20:05 16. May 2009 |
|
|
bigbull666 wrote: Ted jsem byl prodat ocarovanej mec a ta cena se mi nejak nezdala. - legury platinu jsem zaplatil 1800 - prisady stojej 12000
Za mec jsem dostal cca 17.500, coz by bylo v poradku, kdybych ho neocaroval kamenem za 10.000. Pokud me pocty neklamou, tak by se prodejni cena mela pohybovat kolem 28.000.
Zda se, ze jsou tam spatne zadany naklady na kamen duse protoze: (12.000 + 1.800 + 1.000) * 120% = 17.760
Pouzil jsem tenkou formu a vrbovou nasadu coz velikost nakladu prakticky nemeni... Mohu potvrdit, ceny kamene nejsou započítány nebo jsou započítány jen částečně, navíc jsou špatně nastaveny ceny velkého a obřího kamene u správce dílen.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: vykupni ceny mecu Posted: 21:15 16. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Stejně tak i já... prodával jsem "bojové rukavice z lepší kůže s nefritem" ... nábízeli mi 5020zl. Chvilku nato ho Kora očarovala kamenem za 10 000zl a když jsem ho šel prodat dali mi jen 5178zl.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: vykupni ceny mecu Posted: 09:50 17. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm, a jak pouzivate kamen? neoddelite ho od stacku stejnych kamenu ? Tim by se totiz nemohla nacist cena kamene a tim padem by ste byli v dupe Kdzy budete ocarovavat, je dobre tam dat celej stack a nic z nej neoddelovat. Zkusim to nekdy prepsat, at se to bere podle neceho jineho ta cena, ale momentalne na to nejni cas. cekejte tak za 2 tydny.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: vykupni ceny mecu Posted: 08:54 18. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
nomis_b wrote: Kdzy budete ocarovavat, je dobre tam dat celej stack a nic z nej neoddelovat.
nwnx_fixes oddělování od stacku řeší. Ty poroměnný se fakt kopírujou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: vykupni ceny mecu Posted: 10:18 18. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm, dobre tak ja si to zkusim sam treba u veci, co se po stahovani stackujou.
dneska vecer.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: vykupni ceny mecu Posted: 16:53 18. May 2009 |
|
|
kucik wrote: nomis_b wrote: Kdzy budete ocarovavat, je dobre tam dat celej stack a nic z nej neoddelovat.
nwnx_fixes oddělování od stacku řeší. Ty poroměnný se fakt kopírujou. OVERENO NEKOPIRUJE !!!zkouseno na "sliz mutanta" promenna pro vetesnika..
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: vykupni ceny mecu Posted: 07:53 19. May 2009 |
|
|
nomis_b wrote: kucik wrote: nomis_b wrote: Kdzy budete ocarovavat, je dobre tam dat celej stack a nic z nej neoddelovat.
nwnx_fixes oddělování od stacku řeší. Ty poroměnný se fakt kopírujou. OVERENO NEKOPIRUJE !!!zkouseno na "sliz mutanta" promenna pro vetesnika.. Souhlas, ověřeno, nekopíruje ověřeno na trofeji ... po oddělení neprodejná.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: vykupni ceny mecu Posted: 10:26 19. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
OK, takže jsou nějak nakopnutý ty knihovny a já je nezkompiluju, protože jaara odmítá jinej systém, než ten co tam je :-/
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: vykupni ceny mecu Posted: 21:05 19. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Taky se hlásim... očarování rukavic s vytaženým kamenem z deseti = cena zvednuta asi jen o 100zl (5020zl - 5120zl)... vloženo všech deset cena zvednuta podle ceny kamenu (5020zl - 17286zl)
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: vykupni ceny mecu Posted: 14:18 20. May 2009 |
|
|
jen tak pripominam, ze byla spatne nastavena cena velkeho kamene a ted by mela byt uz spravena na 50.000, takze kdyby byla nejaka chyka v tehle cene, tak ji prosim nahlaste. Diky.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|