|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 14:32 20. May 2009 |
|
|
to Nomis - a za to stackovanie by ti myslím že temer všetci crafteri ruky nohy najradšej boskávami ... no ja určite áno s tými stromami - no ja to môžem skúsiť odôvodniť povedzme tým, že som nasekané polená popripínala koňovi na sedlo, ale i tak si neviem predstaviť, že by som tam uviazala viac stromov ako jeden Škoda len toho trezoru, že to dobre nefunguje, ale zase sa mi ani raz nestalo, že by sa pokazil napr. aj neosekaný aj osekaný strom - vždy jedna možnosť z týchto dvoch sa v banke nepokazí (to je moje odporučenie pre crafterov, zistiť si, čo funguje a čo nie a to tam potom s pokojným svedomím dávať)
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 14:37 20. May 2009 |
|
|
Hej sakra ta komunikace teda vázne, mám mžitky před očima a čtu jak slepá kachna, už jen čekám kdy vyběhne zbytek migrény, takže co já vim a na co chci já batoh: Na fóru od tý doby co jsem přišel a co se řešilo, jsem si všechno přečetl, všechno starší jsem zahodil, krom informací a nějakejch věcí... tuny věcí v koši prostě číst nehodlám, i když už jsem se tam několikrát hrabal po informacích... Takže to NPC existuje ALE JE RP DEAD a maximálně doprodá zásoby, pokud to chce někdo okecat... a do batohu nechci rvát stromy, jelikoř nejde sekyrka, ale chtěl bych tam dát vyleštěný/vybroušený kamínky a do druhýho bylinky co nabírám cestou někam... chci to mít srovnaný a přehledný... a jeden bágl na bordel... víc nechci... tohle je snad doufám obhájitelný ? 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 14:54 20. May 2009 |
|
|
Tak znovu: před nějakou dobou probíhala anketa o tom, jestli batohy povolit/zakázat/omezit na 1 kus. Možnost omezit na 1 kus vyhrála v hlasování thalijského lidu a byla tudíž vyhlášena za oficielní. Nicméně, zatím neproběhlo naskriptování, takže se stále čeká (a možná bude i nadále), jestli se to uvede v život nebo ne. Takže pokud ve hře bylo NPC co prodávalo batohy, byl to BUG a ne záměr a pokud tam už teď není, je to tak správně. Předpokládám, že teď se DM podívají lidem do inventářů, jestli netahají víc jak jeden batoh a pokud jo tak jim je zabaví. PS: to že se ti nechce něco číst jaksi není náš problém. chápu žes o tom omezení nevěděl, ale teď už to víš a další debaty jsou zbytečné. PS2: vymyslet a okecat se dá všecho. proč by postava nemohla mít persistentní mimodimenzionální schránku neomezené velikosti, kterou by mohla plnit/vybírat kdykoli kdekoli 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 15:07 20. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
monstera wrote: A proč nenechat původní bedny? Před wipem šlo dát do bedny vše, mimp očarovaných věcí Po wipu šlo dát do bedny vše mimo hotových výrobků kraftu (tuto starou bednu po domluvě stále používám ) Do nových beden je loterie, co tam dát.... Jinak pro batoh bych byl taky, i když Sandra má větší nosnost než mula, chybí ji prostor. Stačil by mi velký, i když nekouzelný batoh.... Už to píšu poněkolikátý, ale věřim, že se na to zeptáš ještě párkrát. Před wipem šlo dát do bedny to, co bylo v paletě a bedna trpěla několika nepěknými bugy. S přechodem na patch 1.69 (ano, přejít bylo opravdu nutné) se musela paleta radikálně promazat a možná si vzpomeneš, že pak hodně věcí do truhel nešlo. Taky sis možná všiml, že je nový craft, z kterého by ve starých bedných taky nevydržel jediný výrobek. Do nových beden lze dát naprostá většina věcí. Nejdou tam dát některé craftové polotovary kvůli nakopnutým knihovnám, které nedokážu na současném systému překompilovat a jaara jiný systém odmítá. Nové truhly taky nesnesly příliš mnoho předmětů. 360 předmětů v jedné truhle bylo prostě moc a v další verzi truhla ani víc než sto nedovoluje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 16:23 20. May 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: Tak znovu:
před nějakou dobou probíhala anketa o tom, jestli batohy povolit/zakázat/omezit na 1 kus. Možnost omezit na 1 kus vyhrála v hlasování thalijského lidu a byla tudíž vyhlášena za oficielní.
Asi se to nedá odhlasovat znovu... DenGrasse wrote: PS: to že se ti nechce něco číst jaksi není náš problém. chápu žes o tom omezení nevěděl, ale teď už to víš a další debaty jsou zbytečné.
Víš některý topiky se pořeší a nezamknou, nebo zamknou ale musíš se prohrabat přes spam abys došel k nějakýmu výsledku, protoby to chtělo před zamčením tam dát co z toho topiku vzešlo, usnadnilo by to hledání... a když se hodí do koše, tak třeba, něco hodit do infa(třeba ten závěr do jednoho topiku, tam by si to každej mohl najít, jestli se to tam nevyřešilo...) DenGrasse wrote: Kdyby fungoval správně trezor neni problém... Poslední dobou se tu objeví něco podezřelího a v podstatě se to zakáže... Nevim proč by postava nemohla mít třeba dvě brašky na cestu a na zádech bágl, když už teda řešit omezení invu... nedovedu si ten inventář na postavě přesdstavit, to ty věci tahá v žalzdku ? Já si teda dovedu představit dvě tenčí brašny s přihrádkama, kam si na výletě budu odkládat bylinky a v dílně si do druhý dávat vybroušený kamínky a větší věci do batohu... BTW když je to teda omezený, tak proč si ho teda teď nemůžu koupit... jakou dobu to šlo a jen díky tomu že morn naběhl do krámu jak berserker a já se kněmu přidal, tak se nedá nakupovat od toho NPC, což mi teda připadá dosti nevýhodé o proti hráčům co si stihli nakoupit batohy, nebo o tom nevěděli, že NPC je dead a DM jim dokonce, taky netušíce dali požehnání, kupujte si batohy... Tohle by se spíš hodilo do diskuze, než sem mezi chyby, sry, kdyžtak to někam přehoďte(flames->dotaz)
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 16:29 20. May 2009 |
|
|
Jestli se nepletu, tak nemagické batohy se nezakazovaly.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 16:42 20. May 2009 |
|
|
to innfra:
představ si, že to co už takhle postava tahá, sou ty batohy co popisuješ. na jedné straně se tomu divíš, na druhé bys chtěl ještě ty batohy navíc.. moc nechápu.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 16:51 20. May 2009 |
|
|
No, tak ale můžem se tu hádat o inventáři což je zbytečný a nebo vytáhnout ten příspěvěk co jsem si vyhledal v koši! A je to omezený 1 magickým vakem se snížením váhy, ostatní bez snížení váhy jsou snad povolený a bylo to hlasovaná před rokem v únoru a je to v koši a nikde jinde jsem to nenašel až na krásnou hlášku : By rejty ve vyhledávači, když jsem napsal batohy: ... - Karatha - kozesnik - Murgond - kozesnik - Hag Grar - kozesnik - Hagol - kozesnik - Charaxs - kozesnik Novy sortiment obchodu - magicke batohy! Dlouho ocekavane batohy jsou tu! A kde? No hledejte smudlove!  * V platnost prichazi po nasledujicim restartu... Nějak ty batohy chybí A k tomu že tahám stromy v inventáři, kterýmu říkáš batoh je tedy normální ? Hele mě to připadá divný mít inventář... prostě inv je onv a na tom nic nezměníš... Ale batoh mi přijde logický... sice nesouhlasím s tím aby postava táhla dejme tomu 9 báglů, ale 2 si dovedu představit... navíc na to mám sílu, tak nevim, když na to mám sílu, proč si ty dvy batohy, co nesnižujou váhu nepořídit...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 17:26 20. May 2009 |
|
|
Hmm, tak jsem se dočelt skvělého konce: By rejty: Postava bude moci mit jeden batoh. Je jedno jaky, muze byt obycejny, se snizenim vahy nebo dokonce batoh beztize. http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtopic.php?f=1&t=1202&st=0&sk=t&sd=a&hilit=batohy&start=165Sice je to už rok, ale pochybuju že se něco změnilo... *smutně mžourá na bedničku s drahokami a brašnou na kytičky* Ale z toho vyplívá, to NPC na jeden batoh tu chybí 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Xaarth
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 17:44 20. May 2009 |
|
|
Já bych prosadil spíš víc batohů než jen jeden. Třeba 3,5..nechápu, proč zrovna jen jeden. Jeden se zaplní snadno, stačí tam hodit třeba obraz a krunýř a je skoro plnej.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 18:09 20. May 2009 |
|
|
Vtedy sa to odhlasovalo a vzislo z toho nieco co plati a coho sa budeme drzat a nie vzdy ked pridu novy hraci davat hlasovat znova. Mimochodom uz to bol kompromis, pretoze ak si dobre pamatam vacsina tymu bola celkovo proti batohom, cize nemali byt v hre ziadne.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 22:03 20. May 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
nomis_b wrote: Jestli vas napada, co jeste by se dalo stackovat, tak dejte navrh. jatra ghula
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 22:05 20. May 2009 |
|
|
Já jsem to letmo pročetl, hlavní myšlenka byli ty magický, pěkný řešení tam navrhoval Theogil I, ale to mě přišlo moc batohů kolik navrhoval, osobně tenkrát bych se snažil zlanařit co nejvíc lidí na taštičku na kytičky a tu krabičku na kamínky, ale co se řeklo tenkrát chápu... jen teda jestli to platí, tak bych si rád obstaral tu bedničku na kamínky někde 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 09:53 28. May 2009 |
|
|
Vyplynulo: Postava může mít jen jeden batoh/bednu ať už je jakýkoliv. http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtopic.php?f=1&t=1202&st=0&sk=t&sd=a&hilit=batohy&start=165Jen menší chybka, chybí NPC na prodej, v Dar Garagu je NPC na prodej RP mrtvé...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NPC s batohy Posted: 10:11 28. May 2009 |
|
|
Funkčnost zatím není vyřešená.
|
|
Top |
|