|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Grunt
|
Post subject: Neobvyklé setkání Posted: 13:57 23. May 2009 |
|
|
Popíšu vám co se mi stalo dnes asi před 10ti minutami.
Doren jde skryt z Karathy do Ivory, když těsně před vesnici kolem něj proběhne zjevně elfí postava. Zdal se nějaký podezřelý tak se za ním otočil a kousek šel. Po chvilce pozorování se ona neznámá postava v kápi stávala čím dá více podezřela, když zničeho nic zahodila rybu a nějaký drahý kamen. To už se Dorenovi vůbec nelíbilo protože několikrát již na tomto úseku cesty odstraňoval pasti a takový drahokam, to je dobrá návnada. Přidal tudíž do kroku a dál sledoval onoho elfa. Když ho viděl u křižovatky jak jen tak zabije srnku, nechá ji tam ležet a utíká dále rozhodne se vystoupit ze stínu s lukem v ruce a zakřičet. "Héj, stujte!" Bez odezvy, neznámy utíkal směr na Karathu, v tom v něm hrklo, co kdž příště nepotká tenhle blázen srnku, ale třeba dítě? Rozhodl se ho tedy během následovat. V další lokaci Doren zařval "Stuj, nebo střelím *zamíří na něj lukem*". V tom se neznámy zastavil, vytahl luk a začal pálit. Doren palbu opětoval a druhým šípem neomylně skolil nepřítele, doběhl k němu, zjistil životní funkce a vylečil jej. Když se neznámy postavil na nohy, na Dorenovo *strhne mu kapi* bylo zareagovano útěkem, proto Doren nevahal a začal opět střílet. Cela situace se až po lečeni opalovala, po té na *Stojí mu na hrudi a sudnává mu kapí* bylo zareagováno opět útěkem. Po další salvě šípu již, ale došlo kouzlo vyleč lehká zranění a tak měl elf smůlu. Po poslaní tellu do záhrobí, že mu strhává Doren kápi jsem se nedočkal odpovědi, jen respawnu a zmizení těla...
Dohrál jsem to tedy tak, že jsem přišel za stražným a vyzkoušel jestli ve hře není DM, nebylo. Napsal jsem tedy hráči že to nechci rozmazávat na foru a ať mi napíše co Doren viděl když mu ztrhl onu kápi. Opět nic...
Jen doplním: 1) Jméno postavy: Isendel llphukiir (snad jsem to nezkomolil)
2) Začal jsem pálit dobou, když už jsem měl dávno vyhlášený "Odpor". (teda vlastně on začal, když už jsem ho já měl dávno vyhlášený)
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 14:24 23. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Mrknem na něj, každopádně to bylo z jeho strany dost špatně zahrané.
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 14:34 23. May 2009 |
|
|
No mi jde hlavně o to jestli je, či není Drow, ať vím jak to hrát 
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 14:53 23. May 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
To nezjistíme dokud se na něj nekouknem.. už tu byli případy, kdy si asi hráč ani nepřečetl pravidla.. zabíjel obyvatele protože jsou z nich expi a nepsal vůbec RP apod... Často je někdo zabije a už se neukážou
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 14:57 23. May 2009 |
|
|
Mozno je to totalny zaciatocnik, ktory nevie ani ako pouzivat tell, ani ako hrat a ani sa neunuval citat pravidla na fore. Casto sa takto prave chovaju male deti, ktore sem pridu hrat. Je len otazne ci sa dany hrac chce naucit hrat, alebo nebude mat ani zaujem sa nieco ucit. Najlepsie ked mu to nejaky DM vysvetli ako to tu funguje a hraci ho v hre zaucia ako hrat RP.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 15:24 23. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jinak Acc toho hráče je Pedro22
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 15:38 23. May 2009 |
|
|
Teď jsem ho potkal v Karatě a psal mu tell.. neodpovida, vysvětloval jsme mu v něm jak se pišou telly.. nic.. jen předemnou zdrhal 
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 15:59 23. May 2009 |
|
|
Odmítá komunikovat, jak RP tak OOC, ale nevypadá jako někdo kdo by RP neuměl, stačí jeho popisek.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 17:43 23. May 2009 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
takze vas chce vlastne jenom nastvat... 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 17:21 24. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
muhahahahaha jak originální , to tu ještě nebylo 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 18:03 24. May 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Hej eru, na toho si uz aj Sinta posvietil ked ho nacapal ako vrazdi veverky..mne ale odpovedal na otazku "preco zabil tu veverku?" odpovedou "nelibila se mi" Zdrhol tak som ho prenasledoval a o lokaciu dalej vrazdil jelene tak som zakrocil a strhla sa bitka,tak som ho paralizoval a hned sa odhlasil, parkrat daval relog lenze sa stale prihlasil paralizovany tak sa na to potom vybodol
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 18:08 24. May 2009 |
|
|
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 18:49 24. May 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
šak říkám , začínáme tu mít vííc a víííc originální úkazy podivných bytostí, divim se ,ž e je ještě mágové z university nezkoumají jako podivný úkaz
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 19:03 24. May 2009 |
|
|
Hele... nespamujte mi moje vlákno o hrdinném zabití drowa!
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Neobvyklé setkání Posted: 19:10 24. May 2009 |
|
|
Aby ses neozval elfe!!
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|