|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Vzhledy zbrojí Posted: 16:58 15. Jun 2009 |
|
|
Určitě se to stalo každýmu z vás, kdo si chtěl upravit zbroj v toolu a pak si ji dal do hry. Takže tedy: Jak mám vybrat ty části zbroje tak, aby se zobrazily i na koni? Protože se mi stává, že mi na koni chybi paže a lejtka... A pak vypadam jako Rayman 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Vzhledy zbrojí Posted: 19:08 15. Jun 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Mě třeba vše funguje v naprosté pohodě, nemáš bejt tlustej půl ork, pak by z tebe ty části nepadali 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Vzhledy zbrojí Posted: 19:39 15. Jun 2009 |
|
|
Jedine si to asi odskusat nak v singli, inac neviem, ktore casti je vidno na konoch a ktore nie. Viac ti asi bohuzial neporadim. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vzhledy zbrojí Posted: 20:20 15. Jun 2009 |
|
|
Nooo takhle... právě že v Singlu mi to jde v pohodě což je divny
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Raziel
|
Post subject: Re: Vzhledy zbrojí Posted: 21:00 15. Jun 2009 |
|
|
Hmm hej? A mas stiahnuty novy WB modul thalie a v nom si tvoris tu zbroj a v nom nasadas na kona aby si overil ci to funguje? A nasadas na cep kona alebo na kona z patchu 1.69 ?
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Vzhledy zbrojí Posted: 16:11 17. Jun 2009 |
|
|
Mno je to strakatej ponik z Thalie kterej je ale OSLÍK 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|