|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 21:51 16. Jun 2009 |
|
|
Mnozí se diví proč mám po dvou letech na serveru postavou tak malo zkušenou. Ano hrál jsem tady dá se říci hned po wipe ale musel jsem hru přerušit a jednou dokonce teměř na půl roku. Toto se opět zřejmě znovu stane nyní a aby jste se mne neptali po jednom tak to objasním. Ale pěkně od začátku zde viewtopic.php?f=105&t=3073 jsem velmi lehce kritizoval spolky a snažil jsem se o nějakou perspektivu , řešení. Protože jsem napsal o spolcích to co jsem napsal (a ukazalo se že jsem měl pravdu) snažil jsem se ve spolku "Bratrstvo lesní moudrosti" být více aktivní jak dosud. Kontaktoval jsem jednotlivé členy , nějak se jim snažil pomoci atd . Mar Vin sám mi napsal že se moc neučastním, a tak když vyhlásil spolkový q Uest na 15.6 od 19:00 hod , tak jsem napsal že ano i když mi to moc nepasovalo , ale jen do 22:00 jsem napsal(je to na našem foru). Sám Mar Vin věděl z minula že pracuji a velmi brzo vstávám. proto jsem byl ve 22:00 krajně nasraný ! ! ! - Teď ale trochu odbočím. Většina z Vás , hráčů ví že dělám craft a craftmeni vzláště zaměření na dex jsou stale pretíženi. Strčit něco do persistentní truhl Y je odvaha hodná samurajů, nestěžuji si ale a vždy se snažím najít řešení . Pronajmu si mulu naložím jí a nechám jí stát ale musím se vrátit do restartu nebo mi to zmizí, je to sice těžké tak to dělat ale co nadělám. - Tak jsem to s tou mulou musel udělat i ten den kdy se šlo na q Uest 15.6. Q Uest šel zpočátku celkem dobře, u domělého cíle některé z nás žačal tlačit čas. jeden z kolegů v partě se ozval nahlas // jak to bude ještě dlouho trvat? Domníval jsem se že se konec rychle blíží, ale neblížil. Q Uest se totálně podělal u krále kde žádný z nás hráčů a tak jsem to viděl já , že nikdo nevěděl co hrát . Všichni jsme mysleli že král si vezme dodávku a neco nám řekne a my půjdeme ale to se nestalo, tam to Mar Vin všechno podělal a já jsem se samozřejmě totálně nasral. Přez moje upozornění , že mám na mule v Ivory kompletní kovy a kůže ke craftu, za hodně peněz, jsem skončil uvězněný . Samozřejmě že vztek na jednoho žáka střední školy který si zřejmě neumí práci ani představit a to ani ve svých nejhorších snech, že rostl neuměrně. Žáček strední školy si to pošlape do školičky na 8 hodin ráno se svačinkou od maminky a tam to prospí na lavici. Samozřejmě že hráči budou za q Uest děkovat, vždyt za nej dostanou expi a zlatky, bodejt by nadávali. odpovězte si na otazky : 1 - bylo na našem foru že mohu max do 22:00 - ano 2 - napsala jedna postava // kdy už bude konec? - ano 3 - drazí spolubojovníci věděli jste co se vůbec u toho krále děje, nebo jste z toho byli mimo jako já? Zavěrem : - Stěžuji si na DM Mar Vina že mne záměrně připravil o material na craft v hodnotě min 100 000 který jsem sháněl min 7-9 dnů. a to ne IC dnů ale mých 7-9 dnů z mého realneho života. - stěžuji si na Mar Vina , že se naprosto nevěnuje spolku a tím silně potvrzuje co jsem o spolcích napsal již dříve. Vůbec neví co dělají hráči spolku mezi q Uesty - jestli se sbližují snaží mezi sebou komunikovat, cítí sounáležitost a spolek se zredukoval jen na příděl expů a zlata - pak to dopadne tak jak to dopadlo. - Nejhorší na všem je že z rozhovoru s ní M. S ám mám pocit že je totálně zblblej z PC a upřednostnuje IC a RP hru nad reálným světem. *** Kdysi jsme razili heslo "Reálný svět má vždy přednost" *** Chtěl bych se omluvit ostatním DMkám pokud jsem se jich nějak dotknul, což by mne mrzelo, To samé platí i pro ostatní spolky nepaušalizuji nevím jak to je jinde a i jim se omlouvám pokud se jich toto dotklo. Thalie je krásný server a craft je na ní super to platí stále ale na Sicílii mají pověst: " když Bůh stvořil Sicílii a podíval se na svůj výtvor tak krásný a dokonal ý naznal že taková dokonalost pro svět není a rozhodl se na Sicílii umístit siciliány" (nejtkorp inc.)
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 22:10 16. Jun 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Mozna se budes divit, ale nez Marvin cokoliv udelal, obratil se na ostatni DM o radu, jak s tebou vzhledem k tvemu arogantnimu chovani nalozit. Bylo upusteno od trestu smrti za hrubou urazku krale a rozhodlo se pouze pro vezeni. O mulu bys neprisel, kdyby ses neurazil a neodlognul. Pokud je jeste nejaka chyba v persistenci, nemohu za to, ze nejsi schopen napsat o chybe na forum. Stredoskolaci ba dovolim si rici i zaci zakladni skoly to zvladaji. Prekvapive take chodim do prace a proto nemuzu travit hodiny testovanim scriptu, kdyz to hrac muze nahlasit za tri minuty. Za sebe ti reknu, at si koncis jak chces. Neni to prvne a hadam, ze ani naposled.
Toliko muj nazor.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 22:22 16. Jun 2009 |
|
|
Včera jsem tam byl a musím uznat že to byl jeden z nejlepších questů co jsem odehrál za poslední rok na NWN. DM predvedlo skvelou praci a pripravenost, to ze se vloudi obcas chybka nemám vůbec za zlé. Myslim, že si z toho všichni odnesli skvělí zážitek a ponaučení jak jednat s trpaslíkama. Díky za skvělou atmosferu. Mula a material na craft? O questu jsi vedel dopredu ne? Myslim ze to je vse jen na domluve, psat umi kazdej.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Durduin
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 22:27 16. Jun 2009 |
|
|
U krále nikdo netušil co dělat, nicméně, každý se to nějak snažil uhrát. přiznám se že jsem si i pobrečela v ty okamžiky, reálně. Ale emoce a všechno k tomu patří. Jasně, není to fajn, taky jsem šla spát nasraná ale ne tím že by to byl špatný Q, tím že jsem nějak neunesla emoce. Myslím že DM to dobře udělal a to, že kolem byli všichni nepřátelští mi vůbec nepřišlo divné. (i když povzbudivé to nebylo) Můj názor je takový, že kdybych nebyla tak špatný hráč jak jsem  , tak to byl super Q, nejlépe propracovaný co jsem zatím hrála.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 22:32 16. Jun 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 22:33 16. Jun 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Ty Jachyme, nenapadlo ta niekedy ze z PC si zlblby skorej ty ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 22:42 16. Jun 2009 |
|
|
Czech_Luthor wrote: me se na tom prave libi ze ti quest dava prostor pro kreativitu a kdyz zapremejslis, tak ti kolikrat DM vyjde vstric. Premyslet a tvorit  . Koho bavi nalajnovane questy?
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
-speck-
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 22:55 16. Jun 2009 |
|
|
Jachym wrote: (nejtkorp inc.) Takze co z toho plyne? Plyne z toho to, že musíš spát ,abys mohl jít do práce a proto jsi naštvaný. Na Q jsi šel sám a mohl si počítat s tím, že se to prodlouží. Nepočítal? Tvoje chyba. Zlobíš se sám na sebe a nám to chceš asi říci. Děkuji, zdá se mi teď, že je na světě daleko méně lidí, co něco vůbec vydrží. Ps. Nevykládej mi nic o tom, že nevím co je práce. Až budes týden makat v kuse a spát mezi dnama jen 4hodiny, tak pak mi dávej kázaní o práci, do té doby ne. Děkuji. EDIT: To žes měl někde mulu a vní věci za 100k je jen a jen Tvoje věc. A nedávej ostatním na vinu, žes o to přišel. Nemáš to mít na mule. Jo? Ty bys byl jinak přetíženej, aha, tak toho nemáš mít tolik prostě. Jako Sory, ale nedávej za vinu ostatním něco, za co si můžeš sám. -> Tak ten celý příspěvek na mne působí totiž. 
_________________ -speck- : Yitro Al Zakkai Necrooo: Rot´Jare, Verens -darkvision- : Izzrar Zau'ndar pan všemocný kolující v tělech mnoha drowů
Last edited by -speck- on 23:00 16. Jun 2009, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 22:59 16. Jun 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jachyme, nejdříve chci komentovat tvůj názor na Marva jako na středoškoláka, co o něm víš aby jsi ho mohl soudit? Co ti to vlastně dovoluje? Podle mě to je docela drzost...
Vzhledem k tvému chování, které Marv celé psal na DM foru, se zastávám jeho názoru, nejdřiv než začneš prskat na jiné, zamysli se sám nad svym chovánim.
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 23:17 16. Jun 2009 |
|
|
Jachym wrote: Samozřejmě že vztek na jednoho žáka střední školy který si zřejmě neumí práci ani představit a to ani ve svých nejhorších snech, že rostl neuměrně. Žáček strední školy si to pošlape do školičky na 8 hodin ráno se svačinkou od maminky a tam to prospí na lavici. [/color] Toto neviem ci bolo na mna, ale len pre upresnenie pane druhy najstarsi na thalii. Ja som pracant tak ako vacsina tady (prekvapive co? ze nie si jediny kto tu pracuje), tiez vstavam skoro a navyse cez vikend chodim na vysoku skolu v ktorej mam mimo ine skuskove obdobie. Len pre info. Jachym wrote: - stěžuji si na MarVina , že se naprosto nevěnuje spolku a tím silně potvrzuje co jsem o spolcích napsal již dříve. Vůbec neví co dělají hráči spolku mezi qUesty - jestli se sbližují snaží mezi sebou komunikovat, cítí sounáležitost a spolek se zredukoval jen na příděl expů a zlata - pak to dopadne tak jak to dopadlo.
Presne a prave preto, ze sa vobec nevenujem spolku a prave preto, ze na spolok zvysoka kaslem mu stale robim Q, snazim sa ich prepracovavat a minimalne hodinu dopredu som v hre a pripravujem lokacie, prave preto spajam vas spolok s inymi ako su ochranci, vsetko toto robim prave preto ze sa spolku nevenujem a kaslem na neho ... ak si dobre pamatas, ked som nastupil ako DM v spolku nikto nehral, do necelych dvoch mesiacov bol spolok plne funkcny, mal clenov mal aktivitu ... ale mas pravdu na spolok uplne kaslem. K tym vztahom medzi vami. Nechcel si nahodou aby DM co najmenej zasahovalo do gild? Ani popravde nemam cas byt stale v hre a behat u kazdeho z vas a sledovat vas po celu dobu, ale divil by si sa kolkokrat sa na vas pozrem co robite alebo kde ste. Mam i ine veci na praci a to i ako DM i v osobnom zivote, ktory podla teba nevediem. Jachym wrote: tak jsem napsal že ano i když mi to moc nepasovalo , ale jen do 22:00 jsem napsal(je to na našem foru).Sám MarVin věděl z minula že pracuji a velmi brzo vstávám. proto jsem byl ve 22:00 krajně nasraný ! ! ! Skus niekedy spravit Q a potom nieco hovor o casi. Myslis ze spravit Q ktory dava zmysel a ma zakoncenie sa da naplanovat na minuty? Nikdy to nevyjde pretoze nemozem odhadnut ako budu hraci na to a na to reagovat, co sa pokazi, co budem musiet riesit ..ale to je marne vysvetlovat. Jachym wrote: Všichni jsme mysleli že král si vezme dodávku a neco nám řekne a my půjdeme ale to se nestalo, tam to MarVin všechno podělal a já jsem se samozřejmě totálně nasral. Podelal??????????? Wou. Najprv vas do Khar Durnu straze nechceli pustit, ked vas teda pustili dnu tak ste tam utiekli sprievodcovi trpaslikovi ktory vas mal zaviest ku kralovi, nez som vas s nim dobehol uz ste stali pred kralom, niekolko krat som na vas krical so strazami a varoval vas nech odidete okamzite zo salu, nechcel som vam tam nijak ublizit len som vas vyhanal, nakoniec to teda vsetci pochopili az na teba, ktory si napisal KRALOVI TRPASLIKOV A JEHO GARDE " serou mne, na tohle nemam naladu" !! Ak ti nieco hovori RP a ak by si aspon trosku uvazoval, tak by ta napadlo ze nadavat kralovi mudre nie je, a uz vobec nie u trpaslikov Jachym wrote: Samozřejmě že hráči budou za qUest děkovat, vždyt za nej dostanou expi a zlatky, bodejt by nadávali. Odpust si taketo veci a navazanie sa do ostatnych hracov ... Jachym wrote: Zavěrem : - Stěžuji si na DM MarVina že mne záměrně připravil o material na craft v hodnotě min 100 000 který jsem sháněl min 7-9 dnů. a to ne IC dnů ale mých 7-9 dnů z mého realneho života. Zamerne si sa o to pripravil sam svojou aroganciou a ked som ti slusne vravel ze ti tu mulu mozem zalohovat tak si spravil co? Odlogol si nastvane z hry. Ja ti nebudem robit poskoka aby som cakal kedy sa zasa racis lognut a odpisat mi. Na to zabudni. Chovaj sa slusne a bude s tebou tak i jednane. Jachym wrote: Sám mám pocit že je totálně zblblej z PC a upřednostnuje IC a RP hru nad reálným světem.  Na zaver k tomu Q: s chovanim a hrou ostatnych mam len dobre skusenosti, u toho krala to bolo zmatene mozno, ale aj tak to myslim na zaver vsetci pochopili, lebo som im to s jednym trpaslikom vysvetloval, co spravili zle, vsetko IC A na zaver k tebe a tvojmu prispevku: davam ti tymto napomienku za sproste slova, za dalsie budes mat BAN na forum...
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 23:24 16. Jun 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 23:30 16. Jun 2009 |
|
|
Jo, a diky vsetkym za podporu. 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 23:31 16. Jun 2009 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
predsa len ma napadlo nieco k veci...one, co sa tyka toho sledovania DM co sa deje v spolku. To ta Jachym fakt ani nachvilu nenapadlo logicky ,ze nikto nieje schopny byt vkuse online? Aj ked si bol v omyle ze Marvin chodi na strednu...alebo uz si totalne zakerny.Bud jedno alebo druhe... ....ale tak ci tak, na to,aby sa dalo nejak na znamo ze co sa deje medzi clenmi, tu je predsa kronika na fore....a hotovo, basta fidli, astala vista bejby 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 23:33 16. Jun 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Skipp wrote: shit! dost ma poburuje ze som na tom Q chybal  takze trpaslicie mesto ako lokacia uz fici? Do kelu... a poburuje ma este jachym  klídek  ________________________________________ já myslim, že to je napsaný v afektu a že se brzo usmíří.Občas holt né vše vyjde tak jaksi hráč myslí a tím líp myslím.Na víc vžy se dá nějak domluvit a s Q odstoupit...nebo snad ne?
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Nejhorší qest ze všech světů NWN Posted: 23:43 16. Jun 2009 |
|
|
Skipp wrote: ....ale tak ci tak, na to,aby sa dalo nejak na znamo ze co sa deje medzi clenmi, tu je predsa kronika na fore....a hotovo, basta fidli, astala vista bejby  No jo Skipp, presne aj kronika a nie nadarmo som na fore gildy Bratrstva zalozil aj topic "Co sa deje okolo clenov", kde doteraz napisal len Amywiel-Prometheus (za co ma u mna bod).
|
|
Top |
|