Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 15:44 25. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 65 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Ja to nazvat?
PostPosted: 16:24 09. Jul 2009 
Rytíř
 Profile

Tak dnes jsem dostal 1 měsíční ban a a bylo mi sebráno 42 000 expů.
trest pre Menhiri znie nasledovne:
Prohresek:
-ignoracia a snaha o obidenie DM
-neuposlechnutie rozhodnutia hlavneho DM
-zneuzitie systemu smrti na ujdenie z IC vazenia

Trest:
-strhnutie 1 levelu
-1 mesiac real BAN do hry

Ten prohřešek je za nevhodné chovaní při qestu dne 15.6. - za to jsem dostal tento trest:
-tyzdenne vazenie
-nasledne verejne odprosenie krala o odpustenie
-pokuta 25 000 zlatych na mieste, v pripade nemoznosti splatit tuto ciastku,
bude ciastka odpracovana v doloch

Výsledek:
Odseděl jsem si reálných 14 a půl dne a ztratil 120 000 zl.
poté už Menhiri nechtěla dál čekat a napadla IC stráž, byla IC zabita a ztratila 16 500 expů.
Smrt tady na Thalii je nejdrsnější ze všech serverů - přesto byla to její svobodná volba její vůle jak v reálu.
Poté chodila Menhiri 9-10 dnů po světě až dnes asi 15-25 minut po tom co jsem napsal příspěvek na foru ,byla
přenesena do sfery zla a uvalen na ní nový trest - který já už nechápu .
Jinak co se týká IC RP hry napíšu Vám co jsem psal i na jiných serverech:
s hrou je to jako se sexem když chce jen jeden je to znásilnění ale když chtějí oba je to ......

Když tedy sečtu oba tyto tresty dostanu se na měsíční BAN ztrátu 58 500 expů
a o dalších finančních ztrátách raději ani nemluvit. To vše jen za blbost za maličkost.
lituji ostatní poctivé DMka kteří by se nikdy k tak podlé osobní mstě neuchýlili.
TOMUTO SE TOTIŽ ŘÍKÁ - Š I K A N A DM.

a až sem bude chtít jít zase nový hráč jako venomeg a ptát se jaké to tu je - jen proboha nepište že jste tolerantní
server když se na jiných serverech trumfují kdo vydržel na Thalii nejkratší dobu.

Reply with quote  

Post subject: Re: Ja to nazvat?
PostPosted: 16:31 09. Jul 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Ok pohlad DM:

Ten BAN do hry nie je za to, ze si utiekol z vazenia. Za to som ti strhol lvl, za porusenie IC veci.
BAN je za toto:

-ja som ti hned po incidente u toho krala napisal mozne tresty a povedal ti ako to mozme zahrat, navrhol som ti moznost po dobrom a ze ak to neprijmes, poslem ta IC do dolov
-neodpovedal si mi a tak som ta IC poslal do dolov (vid IC novinky)

-na to si pisal Daanrimu, ze "po mensom nedorozumeni" si uviazol v Khar Durne a chcel od neho vytiahnut, ten ta odkazal na rejtyho

-Rejty to postol na DM forum a zhodli sme sa, ze sa ma vlastne snazis iba obist pomocou ineho DM, tak ti Rejty napisal, ze sa mas obratit na mna a doriesit to so mnou, ze ina moznost nie je

-to si vsak neurobil a namiesto toho napadol NPC a nechal sa zabit aby si sa dostal z vazenia a nemusel nic riesit s tymov

Nezda sa ti to ako neferove jednanie z tvojej strany? Snaha obist TYM zneuzitim systemu?

Navrh na trest bol na DM fore, cela situacia ohladom teba bola preberana na DM fore tak sa tu prosim nelutuj a neosocuj ma z DM sikany.

Trest je dany a to ze si svojou smrt-ktora bola dobrovolna a navyse proti pravidlam- prisiel o xp a zlato je tvoja chyba.

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 16:34 09. Jul 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Jachym wrote:
Ten prohřešek je za nevhodné chovaní při qestu dne 15.6. - za to jsem dostal tento trest:
-tyzdenne vazenie
-pokuta 25 000 zlatych na mieste, v pripade nemoznosti splatit tuto ciastku,
bude ciastka odpracovana v doloch

Toto je moznost, ktoru si dostal a odmietol ignoraciou mojej PM. Som rad, ze si to sem postol sam. A dobre je vidno, ze ak by si na to pristupil, nic z toho co sa dialo potom, by sa nestalo. Lutuj len svojej arogancie a jesitnosti.

EDIT: kompletne znenie mojej PM:

Marvin wrote:
Zdar

trest pre Menhiri znie nasledovne:

-tyzdenne vazenie
-pokuta 25 000 zlatych na mieste, v pripade nemoznosti splatit tuto ciastku, bude ciastka odpracovana v doloch

Ak toto chces zahrat dohodneme si cas, ak si skoncil s hrou bude sa to musiet zahrat v podstate bez teba a to asi tym sposobom, ze Menhiri pojde do dolov. K odproseniu krala das pripadne potvrdenie, ze to mozem brat ako, ze to prebehlo.

K mule sa ti uz vyjadrovat nebudem, je to i na fore, bavil sa o tom i na DM fore a keby si sa nastvane neodlogol a normalne sa neurazene a bez rozhorcenosti bavil v hre po telli, miesto neodpisania a odlogu, mulu by si dostal.

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 17:00 09. Jul 2009 
Rytíř
 Profile

Takže - než-li se k tomuto vyjadřím tak trochu statistiky:

1. - Thalie je největší server na české a slovenské scéně NWN , má okolo 800 lokací
(pokud mám správné informace) oproti např: 347 lokacím Equilibrie

2. - I když je Thalie největší a má nejpokrokovější craft má z velkých serverů nejméně a nebo skoro nejméně hráčů.

3. - I když má tak málo hráčů , má největší děkovací topic - to znamená neustále se tu za něco děkuje.

4. - Když se tak hodně děkuje , tak proč tu není více hráčů tak nadšených a proč dokola děkují jedni a ti samý?
(PS - nezlobte se ale toto jsou atributy totalitního serveru kde slovo DM je nad zákon a rozum)

a tak bych mohl pokračovat dál , ale musím si připravit odpověď na Marwinovi příspěvky, dokud mohu psát .

Reply with quote  

PostPosted: 17:08 09. Jul 2009 
Obyvatel
 Profile

Otazka zni, jestli si Menhiri odpykala trest. Pokud si ho odpykala tak proc nebyla propustena ? Pokud si ho neodpykala a napadla straz ve snahe utect z vezeni a byla zabita, tak nerozumim jeste DM killu. 14 dni - coz neni tydenni vezeni ale dvoutydenni vezeni - a pak nevim proc by nemohla ze vzteku z nepsravedlnosti napadnout straz, kteri ji veznili o tyden dele jak byla dohoda. Co je na tom proti pravidlum RP ze se proste vzbourila a byla zabita ? Mne osobne by taky stvalo kdyby moje postava byla zavrena o tyden real dyl jak bylo receno. A taky nevim proc sis ty Marvine tuhle situaci neulehcil tim, zes ji nezabil hned pri urazce krale. Hrac (jachym) rikal ze klidne muzes zabit jeho postavu ale ty si proste chtel potrestat vic nez jen smrti. Z pohledu IC a RP by ten kill v case urazky byl mnohem vice RP nez ji proste zabasnout a navic ji tam nehat hnit. Z tve strany absolutne nonplay reakce vuci hracum.

Reply with quote  

PostPosted: 17:19 09. Jul 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

aster3 wrote:
Z tve strany absolutne nonplay reakce vuci hracum.

Dobra rada. Miesto toho aby som to riesil nejakym zaujimavejsim sposobom zabijat.
A to ze tam bol 14 dni namiesto 7...Dal som moznost, napisal som PM, prepac ale nebudem zo seba robit tupca a ked mna niekto bude ignorovat a pisat mi flame kde sa do mna navaza v kazdej vete tak za nim nebudem doliezat a prosit ho aby to so mnou zahral. A nie som si vedomy, ze by mi Jachym niekde pisal, ze chce DM kill. Kill si dal sam. Ja som mu potom strhol lvl ako reakciu na jeho RP.

aster3 wrote:
Mne osobne by taky stvalo kdyby moje postava byla zavrena o tyden real dyl jak bylo receno.

Mna osobne zasa stve, ze s niekym jednam po dobrom a dam mu moznosti a dostanem za to takeho sprda a naslednu totalnu ignoraciu.

Reply with quote  

PostPosted: 17:20 09. Jul 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

To už si snad děláš srandu ne?

To že nejsi schopny pořádně zahrát svojí postavu a celou dobu jsi byl na tom Q spíše přítěží než pomocí (přes nejvyšší level) to jsem přešel. To jak jsi se zachoval u krále, to byla úplná blbost. A myslím že tohle by nikdy žádná myslíce postava neudělala a rovněž to akorát všechny přítomné hráče naštvalo a zhatilo jejich plány a ambice.
Stačilo napsat DM" sorry musím končit, hoď mně prosím k mule".

Tvoje nářky o totalitě jsou zcestné, je vidět že kolem sebe jen kopeš.
Dobře odečti od těch 50ti stran poděkováni dobrých 20 co napsala Pajky a budeš na normální čísle.

Jo a ještě k té sebevraždě v dolech. Já jako DM bych tohle nehodnotil BANem, nýbrž permanentní smrtí postavy, smrt má byt hrozná a postavy se ji mají vyhýbat jak to jde, ne jí použít jako cestovní prostředek. Za všechno co tady je může jen tvé vlastní arogantní chování.

PS: Pajky promiň.

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 17:24 09. Jul 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Len opat upresnim.

BAN nie je za hru. BAN je za chovanie- ignoracia DM, neuposlechnute hlavneho DM a obejitie systemu smrtou.

Ked uz to budem brat, ze napadol straze - tak v pravidlach je dane, ze ak chces konat nieco taketo, utocit na NPC v mestach atd tak jedine za pritomnosti DM. Straze v doloch by "otroka" nezabili ale len poriadne zoslahali a kopal by dalej.

Reply with quote  

PostPosted: 17:30 09. Jul 2009 
Rytíř
 Profile

Grunt wrote:
To už si snad děláš srandu ne?

To že nejsi schopny pořádně zahrát svojí postavu a celou dobu jsi byl na tom Q spíše přítěží než pomocí (přes nejvyšší level) to jsem přešel. To jak jsi se zachoval u krále, to byla úplná blbost. A myslím že tohle by nikdy žádná myslíce postava neudělala a rovněž to akorát všechny přítomné hráče naštvalo a zhatilo jejich plány a ambice.
Stačilo napsat DM" sorry musím končit, hoď mně prosím k mule".

Tvoje nářky o totalitě jsou zcestné, je vidět že kolem sebe jen kopeš.
Dobře odečti od těch 50ti stran poděkováni dobrých 20 co napsala Pajky a budeš na normální čísle.

Jo a ještě k té sebevraždě v dolech. Já jako DM bych tohle nehodnotil BANem, nýbrž permanentní smrtí postavy, smrt má byt hrozná a postavy se ji mají vyhýbat jak to jde, ne jí použít jako cestovní prostředek. Za všechno co tady je může jen tvé vlastní arogantní chování.

Nezlob se ale když čtu to dění tam co popisuješ - píšeš z cesty a nic nevíš ,
zřejmě i nic nechápeš a svůj názor jsi mi už sdělil jen nechapu proč jsi mi to neřekl hned tam? Ted tu děláš machra ! Děláš si dobré oko u DM - plně chápu ale toto ja nedělám. No a tu persistentní smrt - Já doufám že budeš takovej machr že až umreš na 27 lvlu tak si tu permku dáš jak jsi mi psal. (pochybuju ale tady machruješ)

Last edited by Jachym on 17:35 09. Jul 2009, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 17:33 09. Jul 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

aster3 wrote:
14 dni - coz neni tydenni vezeni ale dvoutydenni vezeni -

Btw. tyzdenne vazenie bolo len za predpokladu, ze odprosi krala a uhradi danu ciastku. O dlzke pobytu v doloch nebolo slovo.

Reply with quote  

PostPosted: 17:43 09. Jul 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Já si u DM dělat dobře nemusím. To o té permce sem ti psal hned jak sem tě potkal v dílnách, ale to je jedno protože tohle není na Thalii zaběhlý standart. Promiň, jsem zvyklý s kritikou šetřit dokud mě někdo opravdu nenaštve, pak to vysypu všechno.

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 17:45 09. Jul 2009 
Mistr
 ICQ  Profile

Grunt wrote:
smrt má byt hrozná a postavy se ji mají vyhýbat jak to jde, ne jí použít jako cestovní prostředek. Za všechno co tady je může jen tvé vlastní arogantní chování.

V tomto ma ale Grunt uplnu pravdu. Tebe prijde normalne Jachym, ze si niekde uvezneny a tak sa rozhodnes : "zabijem sa a ked sa ozivim uz budem volny, jo du na to!" :roll: To, ze postavy po smrti su zkriesene by sa malo brat skor ako zazrak a nie ako pravidlo a istota, ktoru budem vyuzivat.

Reply with quote  

PostPosted: 17:45 09. Jul 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Voco jde ja kdyz jsem hral s Jaredem tak me sopli na mesic real do basy a doufal jsem ze se to bude resit (byl jsem tam pro vrazdu)...Je jedno jak to nakonec dopadlo,jen jsem chtel rict ze ja byl v bani mesic a ne 14 dni a taky jsem to prezil udelal jsem si novou postavu a hral dal...No a pokud nekdo nekoho ignoruje jeho problem...V tomhle topicu davam za pravdu DM protoze mi prijde ze si to mohl resit.Z miho pohledu laxni pristup a udelel sis botu sam sobe.. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 17:58 09. Jul 2009 
Bůh
 Profile

Grunt wrote:

dobrý dobrý :D

pro jachyma : předtim si mi poděkoval , ale promin , ted musim fakt souhlasit s většinou.Zabít se strážema , bych dala postavě permk bejt na msíte dm teamu :D protože král by tě za to nehcal určitě zabít za napadnutí stráží a to jako fakt , to si nedělam srandu.

Jooo a nevim teda kdo se na ostatních serverech předhání.Já sem na Thaliji nějakou řádku let , pár serverů sem prošla , ale prostě i když je thalije občas pěkná mrcha :D tak je to domovina a myslim si , že záleží na přístupu ;)

konec , tvá máňa

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 18:09 09. Jul 2009 
Obyvatel
 Profile

Marvin wrote:
Tebe prijde normalne Jachym, ze si niekde uvezneny a tak sa rozhodnes : "zabijem sa a ked sa ozivim uz budem volny, jo du na to!" :roll:

Kde beres tu istotu ze to jachym urobil prave takto ako to popisujes ? :roll: To ze si ty nieco domyslas neznamena ze to tak je. A aj keby bolo a velice sa tu rozhanate perma smrtou tak preco nezavediete perma smrt na modul ? Ved smrt ma byt hrozna tak preco nie jednym metrom na vsetkych ? Ci perma smrt dostanu len ti, ktori si ju "zasluzia" a vlezdoprdelky budu mat prave tie zazraky znovuzrodenia ? :wink:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 65 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]