|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Lagovanie hry Posted: 13:54 10. Jul 2009 |
|
|
No ja len, že som postrehla, že odkedy je nový server, odvtedy hra strašne seká - jednoducho chvíľku ide ukážkovo (10 min), potom skoro 5 min laguje jak šialená a potom zase dookola. Počítač mám dosť dobrý, tým to nebude ;D a net mám tiež riadne rýchly. Pritom viem, že to nerobí mne, ale aspoň ešte 5 ľuďom a presne takto isto.
Neviete, čím by to mohlo byť? Alebo je to fakt chyba serveru?
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 14:13 10. Jul 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já jsem se s tím ještě nikdy nesetkal. Co konkrétně se seká a kdy?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 14:29 10. Jul 2009 |
|
|
pri lagoch: trhá mi to pri všetkom(boj, RP, craft .. fakt všetko), postavička je neovládateľná, napísať jednu vetu trvá aj 2 minúty a vracia ma to v lokácií aj o pol mapky naspäť .. a postavičky a príšerky NPC skáču startrekovským teleportom
pritom sa to vkope hra správa asi takto: 5 min ide doslova dokonalo, krásne rýchlo sa načítava, postava sa v pohode hýbe ... zrazu sek 5 min to laguje, ako som popisovala ... zrazu sek zase 5 min dokonalo a takto dookola (niekedy sú samozrejme časy rôzne) a toto mi robí presne odvtedy, jak sa rozbehol nový server a ako som spomínala, pýtala som sa veľa ľudí na to a všetkým to robilo rovnako ....
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
ATom
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 15:08 10. Jul 2009 |
|
|
Já s timto nemám problémy. Hra mi jde výborně, jen vyjímečně mi to laguje.
_________________ Kermánšáh Salíf- Pán dvou scimitarů a mistr plátneřského umění.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 15:13 10. Jul 2009 |
|
|
Zkuste si hodit ping na thalii ve chvíli, kdy to laguje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 16:53 10. Jul 2009 |
|
|
Hmm .... skúsim preinštalovať comp (nadávky na Vistu) .. hádam rozbehám Win7 ;D lebo ak to nerobí i ostatným, tak potom to bude jedine chyba u mňa na compe - logická dedukcia. Netom to nebude, robilo to i u svokrovcov i u nás .... potom písnem, či to ide v poriadku, aby sa ostatní nemuseli hroziť 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 17:08 10. Jul 2009 |
|
|
Jednodušší je fakt zkusit ten ping.
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 17:13 10. Jul 2009 |
|
|
Já na win7 jedu v pohodě, žádné lagy...
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 23:22 10. Jul 2009 |
|
|
Občas mi to laguje podobným způsobem, považoval jsem to (a považuji) za problém připojení, které mám nové.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 00:25 11. Jul 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
mě to funguje naprosto v pořádku, taky nemám špatnej komp a od nového srveru sem lagy nezaregistroval..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 08:17 11. Jul 2009 |
|
|
Tak reku, ľudkovia, bolo to tou blbou Vistou ...
;D preinštalované a fachá úžasne
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lagovanie hry Posted: 12:23 11. Jul 2009 |
|
|
Spam promazan.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|