|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Posted: 12:07 06. May 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Jo zlodejove sou i chodi s nama, ale malo kdo to zahraje tak paradne a malo kdo to je schopny ustat. Byl sem okradenej jednou a myslim si, ze paradne. Dotycnej vi (Ezek). Myslim si ze to bylo poctive a na domluve. Pokud sebou nekdo taha hromady penez tak je blazen. Dalsi kdo umel dobre okradat byl Vrog, kdyz sem cetl jakym stylem to provadi tak klobouk dolu (nevim esli teda Vrog, ale Fidorka to byla). Kdyz se nekdo neboji vytahnout tolik penez sebou, tak si musi uvedomit ze riskuje. Sam sem se potil i v bance kdyz tam vtrhl nejaky ozrala.
Stimhle taky souvisi dalsi plany a investyce ktere se tykaji i hry samotne. Pokud vse projde tak jak si prectavuju tak budou vsicky spokojeni a bude dalsi moznost kam ukladat penize zbohatliku. Jen to chce parkrat postrasit. 
|
|
Top |
|
Nimmrodel
|
Post subject: Posted: 12:10 06. May 2007 |
|
|
no tiez si myslim ze je to dost nefer pre hracov co zacali hrat neskor, ak vidite postavy s predmetmi +3 tak je velmi pravdepodobne ze si niekto robi support co je myslim proti pravidlam pretoze na 10 leveli sa k nim asi tazko dostanu. ja mam napriklad relativne vysoky level ale nemozem povedat ze by sa bel topila v peniazoch.. vysledok je taky, ze tych co tie miliony v banke maju sa mozu akurat tak zasmiat zatial co pre zacinajucich hracov je to peklo.. spravodlivosti sa asi tazko domahat ale ti co si vylevelovali postavy za vyhodnejsich podmienok a naskrabali miliony su v obrovskej vyhode voci ostatnym, zacina to tu zavanat wipom.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Posted: 12:12 06. May 2007 |
|
|
mozna sem se spatne vyjadril, poprve zaplaceni za vycvik je v poradku. ale kdys postava umre spadne o level a chce znova postoupit tak to musi nasetrit znova, aje jedno jestli mas penize v bance nebo ne protoze vo ty penize prides - tim ze znova platis drahej vycvik kterej uz postava absolvovala.
to by chtelo podle meho nazoru osetrit
Echtrt - ka
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 12:15 06. May 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Takze ted kdyz si budu chtit zvysit vlastnosti za to budu platit? A u multi povolání nesmí druhý povolání překročit lvl toho prního.. sem jedinej komu to přijde divný? jestli se vám nelíbí že máte hodně peňez tak je dávejte mě, já je rád využiju 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Posted: 12:21 06. May 2007 |
|
|
Pro predstavu maji byt poplatky priblizne takoveto:
2 30
3 45
4 248
5 610
6 1063
7 1616
8 2301
9 3182
10 4347
11 5911
12 8016
13 10833
14 14558
15 19413
16 25649
17 33544
18 43401
19 55552
20 70355
21 88194
22 109483
23 134659
24 164188
25 198565
Pokud se to zasadne lisi, je nekde chyba  . Ted uz by to tak melo opravdu byt. Za prestizni se plati vice.
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 12:22 06. May 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
to: Nimmrodel
helet vzdycky tu byli postavy co meli urcitou vyhodu pred ostatnimi, a novi hraci meli urcitou nevyhodu, ale jak to tak pozoruju tak i onak stejne vsicky postupujou porat vejs a vejs, akort se znizila hranice mozneho maximalniho lvlu, uz to neni treba 30 nebo 35, zeptej se hrace ktery ma 20lvl jak dlouho ho hral a jakym stilem ho hral, taky se zeptej jak vidi svoji budoucnot s onou postavou  mam pocit ze to je jen utoceni na hrace co tu sou rok, nebo roky stim, ze se jim nemuzes vyrovnat s postavou, ktera hreje 1/4 roku...mimochodem je to jedna z tech veci co mi dost stve, ale to je zase o necem jinym.
to: all
Veskere zmeny co se tu dejou za chodu sveta maji vzdy nejaky pro a proti. Taky se diky tomu neustale obmnenuji struktury hracu, nekteri se prispusobi hned, nektery se nas** chvili toho maj dost protoze dosavadni snaha je vnivec, ale kdyz to prekousnou vrati se a snazi se najit neco jinyho. Cim si ztratu vynahradit. Nekomu treba todycna zmena pridje vhod, nekomu ne. Sam ted nevim jak se tedka tady vsechno vyjevi a pokracuju si svuj pribeh se soucasnymi osnovami. Dokat se nedostavi nejaka zmena, ktera bude vyzadovat prispusobeni.
diky tomuhle si myslim ze zavan WIPE je priliz brzo  spis je to jen zastrasovani, pac by musel prijit s kazdou zmenou a ze ja jich uz pamatuju. 
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 12:27 06. May 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
monstera wrote: mozna sem se spatne vyjadril, poprve zaplaceni za vycvik je v poradku. ale kdys postava umre spadne o level a chce znova postoupit tak to musi nasetrit znova, aje jedno jestli mas penize v bance nebo ne protoze vo ty penize prides - tim ze znova platis drahej vycvik kterej uz postava absolvovala. to by chtelo podle meho nazoru osetrit Echtrt - ka
To by sa dalo vysvetlit tym ze ked padnes pod lvl stracas skusenosti a cast zivota presne ako aj spomienky. :-/
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
Morn
|
Post subject: Posted: 12:29 06. May 2007 |
|
|
Nevim na co si Nimmrodel stezuje ale kazdy nejak zacinal nekdo driv a nekdo pozdejc . I driv to bylo tezsky zacinat bylo malo lokaci a v pokladech bylo o hodne min penez nez je dneska .
Nekdo hold umi nasetrit penize a nekdo dela neco jinyho staci si jenom vybrat co komu vyhovuje.
Myslim si ze dneska neni problem nasetrit penize i na 10 lvl. A ty zbrane se daji udelat v craftu neni problem hold kazdej si musi rozhodnout co chce jestli expy a nebo craftit 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 12:32 06. May 2007 |
|
|
Ono vela vysoko lvl postav, najma tych starych tu uz moc nie je. Oni si vacsinou zalozili nove postavy po tych zmenach a tak chtiac nechtiac spravili samy nieco ako "wipe".
To ze sa plati za postup na vyssi lvl je myslim ze logicke. Ono kazdy vycvik, kazde naucenie nakej novej vlasnosti, zlepsenie dovednosti vyzaduje naky trening a na ten je treba niekto kto ta to nauci a zaroven je treba aj nake pomocky (pre bojovnika cvicny panaci na natrenovanie si stylu boja, pre carodeja kuzelne knihy ktore su drahe atd).
Myslim ze tie sumy nie su take zavratne aby to nikto nezvladol. Ma to byt len jedna z moznosti pravidelneho odsunu penazi.
Co sa tyka smrti. Holt pri smrti stracas pamat, zazitok smrti je taky silny za zabudnes nake veci ktore si zazil alebo sa aj naucil. A ked padnes pod lvl tak holt si zabudol aj tie veci. Davajte si preto pozor a chodte radsej v druzine na vypravu a mate hned lepsiu sancu ze prezijete a ak nahodou zomriete stale je moznost ze vas niekto z druziny moze ozivit a tym je strata nizsia a nespadnete pod lvl a nemusite sa ho znova ucit.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 12:35 06. May 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Dobře, uvidim jaký to bude, ale omezení u multi povolání bych určitě zrušil 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 12:39 06. May 2007 |
|
|
Nemyslim. To omezeni neplati na prestizne povolania ktore rozsiruju nak to zakladne. Ale ked ides dve zakladne povolania je to proste divne a preto je tam to omezenia aby sa zamedzilo neprijemnym buildom v style 4lvl bojovnik a zbytok nieco ine.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Nimmrodel
|
Post subject: Posted: 12:39 06. May 2007 |
|
|
Kiri wrote: to: Nimmrodel helet vzdycky tu byli postavy co meli urcitou vyhodu pred ostatnimi, a novi hraci meli urcitou nevyhodu, ale jak to tak pozoruju tak i onak stejne vsicky postupujou porat vejs a vejs, akort se znizila hranice mozneho maximalniho lvlu, uz to neni treba 30 nebo 35, zeptej se hrace ktery ma 20lvl jak dlouho ho hral a jakym stilem ho hral, taky se zeptej jak vidi svoji budoucnot s onou postavou  mam pocit ze to je jen utoceni na hrace co tu sou rok, nebo roky stim, ze se jim nemuzes vyrovnat s postavou, ktera hreje 1/4 roku...mimochodem je to jedna z tech veci co mi dost stve, ale to je zase o necem jinym.
ver mi ze uz nemam 15 rokov  naozaj thalia pre mna nie je serverom kde by bolo komu co zavidiet  vyrovnat sa ostatnym hracom v com ? v leveli v peniazoch ?
pri pisani na forum sa snazim drzat odstup a vyjadrovat sa pokial mozno objektivne, nejde mi o ziadny lobbing. daanri povedal ze sa system zaviedol kvoli odlivu penazi - odlivu penazi hracov ktori si nasyslili miliony, cize moja reakcia bola na tuto temu nie na to ze moja postava miliony nema. podla mna ucinnejsi nastroj na odliv penazi je zaviest dane, kazdy ma svoju dusu priviazanu do urciteho chramu, kazdy by mal platit dake dane, tomu mestu kde je tento chram. ta dan by sa mohla platit z toho co je v banke, ako obmedzit nosenie milionov pri sebe ? jednoducho.. zaviest hmotnost penazi, zoberte si ze sa nebavime o ziadnych papierovych peniazoch a duplom nie o kreditkach, nech ma napriklad 1000 zlatych hodnotu 1 libry, to uz pri 100 000 znamena velmi slusnu zataz. ostatne peniaze by boli v banke a tie by sa zdanili.. nabuduce poprosim radsej konstruktivne navrhy ako utocenie , vdaka srdecna .)
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Posted: 12:43 06. May 2007 |
|
|
Daanri wrote: ...
A co když si vemu teda třeba 4lvl klerika, pak 4lvl bojovníka a pak pojedu zas klerika? ve výsledku je to ten samej build.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 12:46 06. May 2007 |
|
|
Jop a ja napisal aj ze vacsina tych vysoko lvl postav co ma tie miliony aj tak uz nehra, pretoze si zalozili nove postavy a hraju za tie. System sa zaviedol aby sa to uz neopakovalo (a nie je jediny ktory sa zaviedol alebo este len zavedie...aj natu vahu penazi casom hadam dojde  ). Ten odliv penazi nie je jediny dovod mistrov. Ono je to aj viac RP ked musis najst mistra a spravit lvl tak ako ked si ho nahadzes v strede nakeho dungu a tak isto je to aj preto, aby sa zamedzili buildy v style maxovania nakej dovednosti (setris dovednostne body, potom vezmes lvl zlodeja a nahadzes namaxovanu akrobaciu, co je v podstate zneuzivanie bugu).
|
|
Top |
|
Nimmrodel
|
Post subject: Posted: 12:53 06. May 2007 |
|
|
Daanri wrote: Jop a ja napisal aj ze vacsina tych vysoko lvl postav co ma tie miliony aj tak uz nehra, pretoze si zalozili nove postavy a hraju za tie. System sa zaviedol aby sa to uz neopakovalo (a nie je jediny ktory sa zaviedol alebo este len zavedie...aj natu vahu penazi casom hadam dojde  ). Ten odliv penazi nie je jediny dovod mistrov. Ono je to aj viac RP ked musis najst mistra a spravit lvl tak ako ked si ho nahadzes v strede nakeho dungu a tak isto je to aj preto, aby sa zamedzili buildy v style maxovania nakej dovednosti (setris dovednostne body, potom vezmes lvl zlodeja a nahadzes namaxovanu akrobaciu, co je v podstate zneuzivanie bugu).
sorry ale podla mna nic systemove nie je "rp"  pre daku postavu co ma byt samotarom je to dokonca uplne proti jeho konceptu , roleplaying je iba to co ako za postavu hras a nie ci ti blika "si hladny" alebo ked musis ist zaplatit za naklikanie si levelu.
|
|
Top |
|