|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
černý vlk
|
Post subject: "zelí" Posted: 15:18 05. Aug 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Před chvílí mi psala Kora. Prý soustavně vybíjím rakši a bandity v prahvozdě a ostatní se tudíž o to už ani nepokoušejí. Je pravda, že v průměru 5 dní v týdnu tam jsem. Už ale ani nechodím na gorilu, když vím, že na ni chodí vícero lidí, ale rakširáky a bandity..nemyslel jsem si, že to někomu vadí, tak proto to sem píšu....lezu vám do zelí?  Jestli ano, klidně budu chodit na ty dva bosse až v závěru dne, tedy kdy budou mít potencionální zájemci více času na sebrání party. nechci se tu teď bavit o tom ,jestli to je RP či není, protože "RP vysvětlení toho či onoho" je nesmysl. Já můžu říct, že má Nulieth je osamocenou bojovnicí s démony, kteří hýzdí tvář panenské krásy, jiní řeknou že ta zhyzděná tvář je Nulieth  . Zkuste mi prosím napsat tady a teď či jinde a jindy, zda vám "vyfoukává" Nul bosse před nosem. Díky za diskuzi TO Tao Kan:  hele helee, beze srandy jo? to je vážná věc  ještě to bude vypadat že to myslíš vážně 
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Last edited by černý vlk on 15:40 05. Aug 2009, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 15:33 05. Aug 2009 |
|
|
Zrovinka včera večer si ten boss vybral Viktoriusovi před nosem! Jen tak tak jeho kladivo krynských hromů nezbloudilo na tvou hlavu!
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 15:45 05. Aug 2009 |
|
|
aj keď si ma spomenul, i tak ešte raz dodám: ja som skúšala viac krát viac dní po sebe, že či náhodou nenájdem bossov ... raz sa mi podarilo nájsť bossa rakše (tuším s Helmom), ale banditi jak po vymretí 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 15:49 05. Aug 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jachyra wrote: aj keď si ma spomenul, i tak ešte raz dodám: ja som skúšala viac krát viac dní po sebe, že či náhodou nenájdem bossov ... raz sa mi podarilo nájsť bossa rakše (tuším s Helmom), ale banditi jak po vymretí  což je zvláštní, protože já je chodím naráz  a stejně, buď ráda, taková DM boostlý rakširák není nic příjemného 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 19:55 05. Aug 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jen bych připoměl tu otázku Kdo je královna Prahvozdu? b) Nulieth 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 21:29 05. Aug 2009 |
|
|
Krata, mýliš sa ... a) Nullieth  b) bolo tuším elfia kráľovná a to bolo nesprávne 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 21:40 05. Aug 2009 |
|
|
to je jen detail 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 22:39 05. Aug 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: Jen bych připoměl tu otázku Kdo je královna Prahvozdu? b) Nulieth  to byl nějaký vtipálek todleto ale, ne?  kdo ty otázky pro bůh tvořil? Královny jsou hnusné a staré, princezny jsou krásné a mladé...takže když, tak princezna...ale taková Kora....ta je mnohem starší než Nul ne? *popichuje*
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 22:48 05. Aug 2009 |
|
|
Žádná královna v otázce nebyla. Bylo tam kdo vládne prahvozdu...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 22:56 05. Aug 2009 |
|
|
detailisti... nevzpomínám si na přesné změní otázky ale význam je téměř stejný 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 23:27 05. Aug 2009 |
|
|
Null, ti dám .. Kora má podľa IC času 24 + 3 roky počas hry .... takže asik 27 rokov ;D tak nevrav, že je stará ... ona je len vyzretá (nie prezretá!!!) 
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 07:23 06. Aug 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jachyra wrote: Null, ti dám .. Kora má podľa IC času 24 + 3 roky počas hry .... takže asik 27 rokov ;D tak nevrav, že je stará ... ona je len vyzretá (nie prezretá!!!)  huh..Kora má 27...na ten lvl trochu málo...nejde mi dokupy nadepický stav Kory s tím, že pouhé 3 roky ji k tomu stačily..(a to ještě většinou "RPením"  ). S tím časem se asi nic moc dělat nedá, takže to beru, jen mi to přijde opravdu divné.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 07:37 06. Aug 2009 |
|
|
hmhm že sa práve ty ozývaš  myslím, že viac sa k tomu vyjadrovať nemusím A po ďalšie, nehovor nič o Kore, pokiaľ nevieš ani fň o jej živote  ona nežila len odkedy som sa nahlásila na THaliu, ale i predtým Ale toto už zachádza do trochu inej témy ... ak sa chceš pohádať, kľudne môžeme po telli alebo PM, nie to tu rozoberať na fóre 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 07:38 06. Aug 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Quote: Prý soustavně vybíjím rakši a bandity v prahvozdě Pokud jen tohle tak mi to nevadí 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: "zelí" Posted: 07:56 06. Aug 2009 |
|
|
Stejně se to tady zvrhlo v úplný flame. 1) I kdyby bylo Koře 80 tak stejně bude nejspíše mladší než Nulieth (elf) 2) Vybíjení prahvozdu se už řeší v Bratrstvu lesní moudrosti. Vypadá to že po úspěšném zvládnutí situace v Dorenském hvozdu a přilehlém okolí, rozšíří své zájmy až za moře, kde zatočí s pytláky a jimi podobnými. 
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|