|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: postih zraneni Posted: 22:46 31. Aug 2009 |
|
|
Mam dotaz proč má můj elf zloděj postil -1 magické zranění s jakoukoli zbraní (na blízko krátky meče, na dálku douhy luk) dokonce i beze zbraně 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Sobik
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 22:49 31. Aug 2009 |
|
|
Jenom hádám, ale není to tím, že je druid?
_________________ Říkejte mi Sob Gorok Kovadlina - Trpasličí bojovník z rodu Kovadlinů, stavbař a truhlář. Manžel Agrily.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 22:51 31. Aug 2009 |
|
|
zlodej/hranicar
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 10:00 01. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jakou má subrasu? Jakou má sílu?...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 12:58 01. Sep 2009 |
|
|
nemáš ty zbraně třeba rozbitý?
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 14:09 01. Sep 2009 |
|
|
zachy wrote: Mam dotaz proč má můj elf zloděj postil -1 magické zranění s jakoukoli zbraní (na blízko krátky meče, na dálku douhy luk) dokonce i beze zbraně  myslíš že má rozbitý ruce? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 19:16 01. Sep 2009 |
|
|
Sílu mám 10 ale jedu přes finty se zbrani takze tim to neni. Ale uz je to dobry... bylo to nejaky docasny, po restartu mi to uz neblblo, a stejne mi to zadny DMG vlastně neubírá  při střele dám třeba 12 zraneni ( 12 fyzicky, a vzdycky 0 magicky  ) takze to akorat spamuje vypis...
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 00:04 02. Sep 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: zachy wrote: Mam dotaz proč má můj elf zloděj postil -1 magické zranění s jakoukoli zbraní (na blízko krátky meče, na dálku douhy luk) dokonce i beze zbraně  myslíš že má rozbitý ruce?  tak toho beze zbraně sem si nevšim 
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 14:02 05. Sep 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
To proto, že na tebe hodil nějakej jouda (NPC) určité kouzlo, nevim jak se tomu ted nadává a to ti strhne -1AB, -1dmg, -1záchranné hody.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 14:10 05. Sep 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Já mám tohle třeba u luku,ale prý to je malou sílou 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 12:18 06. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ano, ale on nema malou silu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: postih zraneni Posted: 22:25 09. Sep 2009 |
|
|
kucik wrote: prááávě
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|