|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
Drobček
|
Post subject: problem z balika a dvera Posted: 08:41 18. Sep 2009 |
|
|
zdravit, mať také dotaza
1, nemôcť ak niesť balíka v noca, byť dajaká veca (stráža či dvera z dajaká skript čo vidieť že niesť ja balíka) čo ma pustiť keď byť zamknutá dvera ? už niekolko krát sa mi stať ze byť zamknuté a ja nestihnúť doniesť balíka v časa určená
2, u elfa na ostrove v královská paláca a v krčma v prístava: keď vojsť ja dnu byť zle otočený za prechod dnu
_________________ Drobček -- dobráčisko od kosti, zväčša sám, túlajúc sa svetom Máčny Máčik - svojský druid Obaja skončit vďaka zmena vo svet
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: problem z balika a dvera Posted: 10:09 18. Sep 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Upravovat zamykací scripty kvůli balíkům mi nepřijde jako nejlepší. Holt si musíš rozmyslet, jestli to stihneš za světla, nebo ne.
2. Jo, o tom se, myslim, ví.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: problem z balika a dvera Posted: 13:31 18. Sep 2009 |
|
|
Přesně. Radnice atd. mají prostě dobu kdy je otevřeno a kdy ne... a v noci tam prostý lid a jiní otrapové nesmí vstupovat, otrapy s balíkem nevyjímaje.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: problem z balika a dvera Posted: 10:52 19. Sep 2009 |
|
|
 u nas ti taky neprijde postak v 11 vecer
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Drobček
|
Post subject: Re: problem z balika a dvera Posted: 15:10 19. Sep 2009 |
|
|
zachy wrote: :D u nas ti taky neprijde postak v 11 vecer tiež nemať na to presne určená časa inak dobre tak skúsiť dať pri nosení balíka pozor na časa
_________________ Drobček -- dobráčisko od kosti, zväčša sám, túlajúc sa svetom Máčny Máčik - svojský druid Obaja skončit vďaka zmena vo svet
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: problem z balika a dvera Posted: 21:50 21. Sep 2009 |
|
|
baliky proste musíš trochu rozvrhnout časově, v noci se moc balíkovat nevyplatí, leda přes moře do hostinců apod. kde je otevřeno pořád. Na radnici prostě vládne byrokracie a na rozdíl od českých úřadů je otevřeno docela dlouho...
zmíněné přechody opravdu blbnou a také jsem vždy zády.... to kdyby někdo spravil tak mu poděkuji...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|