Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 16:34 19. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:55 10. Oct 2007 
Měšťan
 Profile

Kdyz se nekto poradne nasere ano.. je to mozny ! :) Pekne delevelujes kym si dotycny neuvedomi co delas a odlogne a pak udela flame ako je tento.. zbytecny a nanic. Da svoje rozhorceni na forum k ocim vsem a pak to zasahne vsetkych :) Kazdy sa tuzi vyjadrit .. odventilovat ... :)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 16:01 10. Oct 2007 
Šlechtic
 Profile

*doplni theovu vetu* A pritom staci ponorit hlavu do vedra studenej vody, najsamlepsie na tyzden. Chut do flamovania vyprsi asi po 20 minutach hehehe.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 16:02 10. Oct 2007 
Měšťan
 Profile

Balian wrote:
Zni to mozna neuveritelne, ale tak trochu se zastanu RESe, to s tou carodejnici neni spatny napad, dobre oziveni hry,ale chtelo by to trosku zmenit pristup. Jako mag mas dost moznosti jak vystrasit postavy bez toho aniz bys na ne okamzite utocil... pujdouli dal i pres varovani? Fajn, musi pocitat s nasledky.
Tohle by vyresilo spoustu problemu a verim, ze by si i dost hracu s tebou takhle zahralo.
To je asi tak vse co bych chtel k tomu rict.

Pochop, aj Marksizmus mozna byl dobry napad, ale .. realizace .. dufam ze chapes :)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 17:31 10. Oct 2007 
Nováček
 Profile

Theo wrote:
Pochop, aj Marksizmus mozna byl dobry napad, ale .. realizace .. dufam ze chapes :)

:lol: Moc dobre :lol: , proto sem si dovolil napsat tento maly navrh (napad) :)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:02 10. Oct 2007 
Nováček
 Profile

Já jsem hrál za tu druhou postavu, co byla s Tanurem.

Mě osobně celkem naštavlo už to uřezání ucha a ocejchování čela.
Než něco takového udělá, tak by si měl uvědomit, jaký to ma dopad na další hraní té postavy. Podle mne by se tohle bez souhlasu druhé strany nemělo dělat.

Když bylo po všem, tak jsme si navzájem poděkovali, on mi za hru a já jemu za zmrzačení :P. Hned mi naspal že tu uříz ucho snad už všem. To mi chcete říct, že tu všichni hrajete za nahluchlé s "ozdůbkou" přes celé čelo?

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:03 10. Oct 2007 
Obyvatel
 Profile

Ca5per wrote:
Já jsem hrál za tu druhou postavu, co byla s Tanurem.

Mě osobně celkem naštavlo už to uřezání ucha a ocejchování čela.
Než něco takového udělá, tak by si měl uvědomit, jaký to ma dopad na další hraní té postavy. Podle mne by se tohle bez souhlasu druhé strany nemělo dělat.
Když bylo po všem, tak jsme si navzájem poděkovali, on mi za hru a já jemu za zmrzačení :P. Hned mi naspal že tu uříz ucho snad už všem. To mi chcete říct, že tu všichni hrajete za nahluchlé s "ozdůbkou" přes celé čelo?

Všichni ještě ne :-)

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:09 10. Oct 2007 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

ve skole nebo v praci se nikdy nikdo nepta zda se ti libi zrovna tahle pisemnka nebo tahle prace...navic usi se daj prisit, pokud si je nestratil. Cejch je pamatka na hrozne muceni a urcite postava tak ziskava na sve charizma a zajimavosti. Podle me, je celkem uspech prezit muceni hrozne carodejnice...ale mluvim za hrace, ktery se stalenesetkal s tou obludnou babcou..nebo slecnou ..

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:33 10. Oct 2007 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Kiri wrote:
...ve skole nebo v praci se nikdy nikdo nepta zda se ti libi zrovna tahle pisemnka nebo tahle prace...

ano, a právě proto hrajem hru ,abychom od té reality utekli :wink:
Ca5per wrote:
Podle mne by se tohle bez souhlasu druhé strany nemělo dělat.

Určitě souhlasím... jakékoliv mučicí scény nebo trvalé poškození postavy by mělo být na dohodě mezi oběma stranama

Last edited by OneHeart on 18:34 10. Oct 2007, edited 1 time in total.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:34 10. Oct 2007 
Nováček
 Profile

Kiri wrote:
ve skole nebo v praci se nikdy nikdo nepta zda se ti libi zrovna tahle pisemnka nebo tahle prace...navic usi se daj prisit, pokud si je nestratil. Cejch je pamatka na hrozne muceni a urcite postava tak ziskava na sve charizma a zajimavosti. Podle me, je celkem uspech prezit muceni hrozne carodejnice...ale mluvim za hrace, ktery se stalenesetkal s tou obludnou babcou..nebo slecnou ..

Uši si nechala. Srovnávat hru se školou nebo práci? No nevím.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:40 10. Oct 2007 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

hahahaha, no prave ze hru :))) takovejhle temat se tu uz probralo nescetne a vzdy se doslo k zaveru, ze ma byt co nejrealistyctejsi...to se pak muze stat kralem, nebo ponocnym kdo chce hned na prvnim lvlu protoze se tak dohodne s druhou stranou (DM), nebo lepsi priklad DM zada v Q hadanku a hrac se snim domluvi, ze tuhle ne ta je moc tezka. Pripadne at postavu nasledne nemuci, nemrzaci, nezabiji...

a ktem usim....az potkas nejakyho bandytu, ktereho urcite zabijes, uricnimu usi a nech si je prisit misto tech tvych...urcite je to mozny, ne?

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:44 10. Oct 2007 
Měšťan
 Profile

Super, tak uz asi je vsem jasny ze de o HRU, taky jasny, ze vyssi level by nemnel zneuzivat svou silu, jen preto ze MUZE (creep a potom ukajani), a taky ze RES by mnel upravit trocha spusob HRANI - ako mu viacery navrhujeme. Jojo hrat zlaka je tezky bla bla bla, ale pokud hrate zlaka jen aby ste mneli moc a ukajali se tim, ze se Vas kazdy boji, tak necekejte ze vas budu mit hraci radi.

No promne flame u konce. Majte se.

Theo

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 18:47 10. Oct 2007 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Takze ked to chces hrat tak realne a stretnes sa s carodejnicou a ureze ti obe usi a ine casti tela daj vediet. Upravim ti potom ako DM vlasnosti postavy a charizmu aby tomu zodpovedala. :wink:

Ale aby kazdy druhy chodil so zmrzacenou postavou, pretoze to chcu hrat realne je trosku divne. Si zober ako utrpi taky bard ked mu ureze carodejnica obe usi (realne by musel ist s charizmou dole), to iste ked je postave urezany prst na nohe (realne by sa mu mala znizit obratnost, pretoze urezanie prstu na nohe naruseje rovnovahu tela), a tak isto sa da uviest priklad na mnostvo dalsich urezanych casti tela. Takze naozaj to chces hrat tak realne a nechat si zmrzacit postavu a najma ked nemas moznost ziadnej obrany??? (co postava na nizsom lvl proti carodejovi na vyssom lvl naozaj nema)

Tak dolial som aj ja trochu benzinu zas. :lol: :lol: :lol:

edit: Theo ma predbehol ale v podstate vyjadril uplne vsetko co bolo treba a zhrnul to...takze taky to povazujem za ukoncene...mozme to nechat este jeden den otvorene...nech sa kazdy dovyjadruje a pak sa to uzamkne...ak nema nikto nic proti :wink:

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Last edited by Daanri on 18:49 10. Oct 2007, edited 1 time in total.

Reply with quote  

Post subject: fidorka napsala : Legie má dokonce seznam ( tzv. Neviditeln
PostPosted: 18:49 10. Oct 2007 
Mistr
 ICQ  Profile

Legie má dokonce seznam ( tzv. Neviditelné duše ) které po OOC domluvě do akcí netaháme ( např.acc: monstera ).

Vysvětlím :
Lucie Exos je dobrý chaotik. Jako knežka nemůže tolerovat a netoleruje nemrtvé. Její bohyní je Juana - milosrdná paní, která pomáhá všem potřebným. Lucie jí slouží ne modlářským uctíváním v chrámu, ale konkrétní prací pro potřebné. Neomezuje se na ranhojičství a kříšení, ale vyrábí pro všechny jako řemeslník věci, které si žádají. Má ráda všechy civilizované tvory a odmítá rasové předsudky. Domnívá se, že každý má právo na své přesvědčení a na to, aby se podle svého přesvědčení choval. Pokud se jí nelíbí přesvědčení toho druhého, rozhodně to není signál, aby po něm vrhala zlá slova, kouzla , šípy či rány mečem. Považuje za záležitost bohů, aby , pokud to je jejich vůle, přesvědčení svých uctívačů korigovali.
Protože je chaotik, nemusí dodržovat běžně uznávané předsudky v chování ke zlým,a může i jim přispět humanitární pomocí a nebo obchodovat s nimi.

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:10 10. Oct 2007 
Nováček
 Profile

Kiri wrote:
hahahaha, no prave ze hru :))) takovejhle temat se tu uz probralo nescetne a vzdy se doslo k zaveru, ze ma byt co nejrealistyctejsi...to se pak muze stat kralem, nebo ponocnym kdo chce hned na prvnim lvlu protoze se tak dohodne s druhou stranou (DM), nebo lepsi priklad DM zada v Q hadanku a hrac se snim domluvi, ze tuhle ne ta je moc tezka. Pripadne at postavu nasledne nemuci, nemrzaci, nezabiji...

a ktem usim....az potkas nejakyho bandytu, ktereho urcite zabijes, uricnimu usi a nech si je prisit misto tech tvych...urcite je to mozny, ne?

Aha, takže tady to RP znamená real playing?

To o čem jsem psal nemá s DMkama co dělat, to je mezi hráči, tak do toho prosím nepleť něco, o čem rozhodují DM.

Tak to prosím zařídit operační sál. Dále hledám dobrovolníky, co by si rádi zahráli na pohotovost. Máme tu roli pro chirurga, anestezioologa, 2 sestry, dětského psychologa a nesmíme zapomenout na dárce ve věku 6-9 let, nesmí to být Elf či jiný dlouhoušec!

Last edited by Ca5per on 19:23 10. Oct 2007, edited 1 time in total.

Reply with quote  

Post subject:
PostPosted: 19:12 10. Oct 2007 
Šlechtic
 Profile

Poznam jedneho hraca ktoremu vdaka jeho zvedavosti ustedril DM otravu jedom a nasledne -1 constitution. :) A trpel dost dlho hehe.

*poleje sa benzinom* rychlo rychlo kym to neuzavru! feuerfrei!

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]