Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:40 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 214  Next
Author Message
 Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 20:32 13. Nov 2009 
Nováček
 Profile

Zdravím.Chtěl bych se zeptat jestli by nešlo někde vytvořit(nejlíp přímo na stránkách) seznam dovedností,odborností,bugů,vypnutých povolání...
Kde by bylo jen popis dovednosti případně chyby a dale by se tam zobrazoval stav - nefunkčí vypnuté,opraveno neopraveno,pracuje se na tom.
Postupně by se doplňoval a aktulizoval.
Příklad :
Vířívý utok - při použití v.utoku dochází k ... stav : Vypnuté,pracuje se na tom

Takhle nastavájí situace že si někdo něco veme pak zjistí,že to nefunguje.Popřípadě prvně projíždí forum,kde se musí pročíst několika stránkami s výsledkem že zakládá nové téma se stejnou otázkou protože nenašel jasnou odpověd.
Myslím si že takový seznam by hodně pomohl.
Je to jen nápad.

Reply with quote  

PostPosted: 21:05 13. Nov 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Jen by to chtelo nekoho, kdo by to sepsal. :cry:

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 22:28 13. Nov 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

kucik wrote:
Jen by to chtelo nekoho, kdo by to sepsal. :cry:

Až na kouzla toho přece tolik není ne?
Skills:
CRAFT - cokoliv nebrat - nefunguje, mame craft svuj
RIDE - na koníkovi jezdit jde i bez toho
LORE - ve hře k ničemu, brát jen pro potřeby RP, nebo případně pro výběr nějakého prestižka (tuším zvěd harfeníků to chce, RDD atd.)
Okrádání - rapidně sníženo o nevimužkolik bodů protože se tu objevoval půlčík který přiběhl do hostince, rozhlídl se a po cca 15 minutách odcházel z hostince těžce přetížen zbraněmi hráčů...

FEATS:
Vířivý útok: ohraná to písnička, nefunguje!
HIPS - nefunguje okamžitě, ale po cca 3-6 vteřinách (nevím přesně nejsem SD)
FEATY na vyrobu svitku, hulek a lektvarů na THALII tuším taky nefungují
Summon mount: paladinskej koník funguje vyborně... jen poznámka - díky množství textur které bohužel tento krásný íjáček má krásně lagujete hru sobě a svému okolí

Asi všechno ne? Nebo alespoň to hlavní... Tak jestli má někdo enormní záem tak Ctrl+C - CtrlV a šup s tim na stranky...:-)

Last edited by Bahnak on 09:45 14. Nov 2009, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 23:04 13. Nov 2009 
Bůh
 Profile

hhh :D tohle popsání zvlášt ten paladinskej ijáček mi dostal :D

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána

Reply with quote  

PostPosted: 23:48 13. Nov 2009 
Nováček
 Profile

:D to určitě není zdaleka vše třeba okrádání si zapoměl :D a Hips je tak nastavený schválně jinak jen tak dál a budeme tu mít seznam :) to by mohl být začátek

Reply with quote  

PostPosted: 15:11 14. Nov 2009 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Přesunout toto do vlastního topicu a postupně přidávat další věci.

Hod 1 na D20 neznamená na Thalii automatický neúspěch, pokud máte záchraný hod nebo jinou příslušnou vlastnost dostatečně vysoko, uspějete i při hodu 1. - doplnit do co Thalie nabízí, úpravy postav

Sociální dovednosti - přesvědčování, zastrašování, blufování - nemají v současné době na Thalii příliš využití mimo konkrétních kombinací povolání a vzácných situací. Přesto je možné, že tento stav bude časem změněn a skilly se budou více využívat. - do nové sekce využitelnost featů a dovedností

Druidi mohou léčit nemocná zvířata a obdržet za to určitou menší sumu zkušeností. Na druhou stranu druidé, zejména dobří, by neměli využívat zvířata k boji proti vlastnímu druhu.
- do úprav povolání

Zvěd harfeníků nebyl dosud zřejmě kompletně předělán a nejspíš nikdo neví, jak se jeho schopnosti tvořit jiné lektvary než ty z Thalijského craftu projeví ve hře. Naštěstí, ani předtím to nebylo moc využívané prestižní povolání. :wink: *rýp* - do úprav povolání

Pán smrti - výhledově někdy během pár let je v plánu pro něj upravit nemrtvé summony, vyvolávané přes jeho zvláštní schopnost. :wink: *rýp* - do úprav povolání

Klerická doména "animal" zvyšuje šanci na povolání summona, zatímco zaměření, silnější zaměření a epické zaměření na příslušnou školu, stejně jako mágova specializace na šanci úspěšně vyvolat summona nemají efekt. *neověřeno* - do využitelnosti dovedností a featu

Kruhový kop a vířivý útok nebyly opraveny a trpí klasickým neduhem nwn - po jeho provedení se postava někdy zastaví v útoku a je flat footed. Je možné, že bude opraveno v budoucnosti. - do využitelnost dovedností a featu

Hakavarn a Hiran nemohou používat koně a zároveň se pohybují o 10% pomaleji než ostatní postavy. Rychlost pohybu bude snad opravena. do popisu bugů?

Poté co získáte dostatečné množství zkušeností na další level, je třeba vyhledat a zaplatit příslušnému učiteli pro dané povolání než level rozdělíte. Pokud zemřete a padnete pod level, nemusíte platit znovu. Počet životů je skryt, ale nehodíte nikdy méně, než je polovina vašeho rozsahu. *neověřeno* - do systémy, systém zkušeností

Ve hře je systém stínových zranění. Nefunguje zřejmě na použití kouzel, ale funguje například i na zabití pomocí ničivého zranění (devast). Stínová zranění simulují možnost ubití nepřátelské postavy do bezvědomí. Pokud máte stínová zranění při zabití zaplá a zahájíte dialog s ležícím tělem zabité hráčské postavy se stahovacím nožem v ruce, můžete buďto mrtvole standartně ukrást hlavu nebo ji obrat o zlato, ale můžete ji i nechat probrat z bezvědomí. *neověřeno, chce to popis někoho, kdo se v tom vyzná* - se systému smrti

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 15:41 14. Nov 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

LDamian wrote:
Poté co získáte dostatečné množství zkušeností na další level, je třeba vyhledat a zaplatit příslušnému učiteli pro dané povolání než level rozdělíte. Pokud zemřete a padnete pod level, nemusíte platit znovu. Počet životů je skryt, ale nehodíte nikdy méně, než je polovina vašeho rozsahu. *neověřeno* - do systémy, systém zkušeností

Ve hře je systém stínových zranění. Nefunguje zřejmě na použití kouzel, ale funguje například i na zabití pomocí ničivého zranění (devast). Stínová zranění simulují možnost ubití nepřátelské postavy do bezvědomí. Pokud máte stínová zranění při zabití zaplá a zahájíte dialog s ležícím tělem zabité hráčské postavy se stahovacím nožem v ruce, můžete buďto mrtvole standartně ukrást hlavu nebo ji obrat o zlato, ale můžete ji i nechat probrat z bezvědomí. *neověřeno, chce to popis někoho, kdo se v tom vyzná* - se systému smrti

1Ověřeno - smrt postavy a následná ztráta XP pod hranici znamená nové nahození levelu, takze teoreticky je možno si na životy hodit víckrát (bohužel za cenu neustáleho umírání a sbírání XP potřebných pro lvl)

2Ověřeno - i s devastem jde o stínové a postavu lze následně "probrat k životu"

Reply with quote  

PostPosted: 15:44 14. Nov 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

viewtopic.php?f=97&t=3530

Placnu to pak na web, ale ted zas delam moc veci na jednou.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 15:46 14. Nov 2009 
Urozený
 Profile

Při přidělování bodů dovedností (skilů) lze přidělit maximálně 3 body za level, pokud si body někdo šetří a použije je při vyšším lvlu, jinak nelze postoupit o lvlvíc.

Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!"
Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim."
Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán

Elitní Kazišuk!

Reply with quote  

PostPosted: 01:52 27. Nov 2009 
Měšťan
 Profile

Nemohl jsem nikde najit nejakou vecicku po jejimz aktivovani by se na zemi zjevil pentagram je tu nco takoveho vubec? Nekde jsem zaslechl ze jo. Ale fakt nikde jsem nic zatim nenasel. V Karathe nic, Ivory nic, Doubkov nic, v bazinach v tom Mungoldu taky nic, v pousti taky nic.

Je mozne ze takova vec se nachazi jedine v podtemnu?

Reply with quote  

PostPosted: 07:25 27. Nov 2009 
Ďábel
 Profile

Necrooo wrote:
Nemohl jsem nikde najit nejakou vecicku po jejimz aktivovani by se na zemi zjevil pentagram je tu nco takoveho vubec? Nekde jsem zaslechl ze jo. Ale fakt nikde jsem nic zatim nenasel. V Karathe nic, Ivory nic, Doubkov nic, v bazinach v tom Mungoldu taky nic, v pousti taky nic.

Tahle věc se dá koupit od jednoho vetešníka na povrchu.
Chceš to vědět OOC a nebo se zeptáš ve hře Arie? :wink: (má pár těch malovátek koupených)

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 09:43 27. Nov 2009 
Měšťan
 Profile

-RoF- wrote:
Necrooo wrote:

Tahle věc se dá koupit od jednoho vetešníka na povrchu.
Chceš to vědět OOC a nebo se zeptáš ve hře Arie? :wink: (má pár těch malovátek koupených)

Rad se té žabičky zeptám In game :lol:
Ps. Díky.

Reply with quote  

PostPosted: 08:43 14. Jan 2010 
Obyvatel
 Profile

Chtel bych se zeptat, zdali by neslo k ukladani postavy pres dusi priradit i ulozeni pozice postavy. Docela by se to siklo pri odlogu nekde v dungu atd.

Reply with quote  

PostPosted: 12:26 14. Jan 2010 
Poutník
 ICQ  Profile

Chtělo by vyřešit to okrádání u zlodějů, protože aktuálně to nelze vůbec použít.

Reply with quote  

PostPosted: 13:35 14. Jan 2010 
Ďábel
 WWW  Profile

Hezky řečeno. Až vymyslíš nějaký funkční a přiměřený systém, který nebude možné zneužívat, dej vědět... :wink:

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 214  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]