|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 13:48 09. Mar 2010 |
|
|
hrát dobře aasimara je těžší než hrát dobře kobolda právě teď se v Týmu řeší, jestli se s přeaasimarováním Thalie bude něco dělat, například se aasimaři zakážou aasimara, tieflinga atd. by si měli brát hráči zkušení, kteří na Thalii už mají něco za sebou.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 14:59 09. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ale assimar nema zadnej hezkej vzhled.. jeslit ti jde OPRAVDU ciste jen o vzhled, kobold je nejhezci rasou kazdopadne !
jinac jine vzheldy sou hiran a hakavran, kazdej je tkaova velka korba, a jsou si skoro ekvivalentni, jeden je na povrchu a jeden v podtemnu.
tak me napada mozna na web hodit screeny, jak takova rasa vlastne vypada primo ve hre.. ne vsichni ho nejdriv videli, a az pak si ho udelali..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 15:04 09. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
sandoftime wrote: ať nezakládám nový topic, je možné někde požádat o změnu portrétu postavy? já u jedné své postavy portrét nevidím (tzn. není ani v balíku pro thalii) a nevím kam jsem ho dal ani jaký má být  potřeboval bych nový Mno jo. Napis mi nazev portretu, na kterej to chces zmenit a postavu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
curmande
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 16:09 09. Mar 2010 |
|
|
no jo kdyby to někdo vyscreenoval bylo by to fakt úžasný no....a jeste mi vysvetlit jestli je mozny aby treba kobold zil na povrchu a uctíval dobrýho boha....něco jako deekin třeba ten taky zlej nebyl že jo
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 16:29 09. Mar 2010 |
|
|
curmande wrote: no jo kdyby to někdo vyscreenoval bylo by to fakt úžasný no....a jeste mi vysvetlit jestli je mozny aby treba kobold zil na povrchu a uctíval dobrýho boha....něco jako deekin třeba ten taky zlej nebyl že jo Tak ti nevím, v historii popravdě dávné, v době kdy byl národ koboldů ještě mladý, takřka po jeho zrodu, jsem se na tuto možnost rovněž ptal. Tehdy to umožněno nebylo a to i z toho důvodu, že se jedná o rasu podtemna a ta by měla mít na povrchu přes den trvalou slepotu, tudíž technická obtíž.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 16:34 09. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jen tak pro info z galerie na foru, ajk sou krasni ti koboldi !
Attachments: |

koboldi 3.jpg [ 348.97 KiB | Viewed 1264 times ]
|
|
|
Top |
|
curmande
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 16:37 09. Mar 2010 |
|
|
ted do chce jeste ty hikarany (nebo jak se to menuje) no nwm no na tom screenu je kobold venku nebo ne? a slepotu nema....(fakt mi nejdou zly postavicky a v podtemnu bejt nechci ale zaroven chci kobolda tak nwm)
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 16:39 09. Mar 2010 |
|
|
slepotu nema, protoze to bylo foceny asi pred upravou, ci nekdy k ranu.. nekdy to blbne ahodi ti to slepotu az pozdejc, ne presne pri svitani. jinac fotku hirana sem na foru moc rychle nenasel... takze nekdo jinej by taky moh najit trea u sebe na komplu 
|
|
Top |
|
curmande
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 16:43 09. Mar 2010 |
|
|
Kobold
klíčové slovo: Kobold -2 charisma +2 skryvani +2 tichý pohyb imunita na nemoci a jedy ecl 1
No nikde tam slepotu nevidim....nespletli ste si to s Hiran
kličová slova: Hiran +4 sila +2 odolnost -2 obratnost -2 moudrost +4 záchranný hod proti strachu +4 zastrašování +4 výcvik Darkvision slepota na světle ECL 1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 17:43 09. Mar 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Slepotou si nejsem jistej, ale urcite ma frakci podtemna a na povrchu se s nim nikdo bavit nebude. Doporucuju zacit u neceho co jde hrat jednoduse.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
curmande
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 18:29 09. Mar 2010 |
|
|
no ja bych chtel proste kobolda...ale zaroven hrat na povrchu da se udelat nejakej kompromis? kobold zijici na povrchu?
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 18:38 09. Mar 2010 |
|
|
ne
|
|
Top |
|
curmande
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 18:41 09. Mar 2010 |
|
|
proc? 
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 18:48 09. Mar 2010 |
|
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Změna vzhledu postavy Posted: 18:50 09. Mar 2010 |
|
|
curmande wrote: proc?  no muzes si udelat doel v podtemnu kobolda a zkus utect na povrch. to jde i systemove, ael bude to predstavovat i to co chces, neboli vsechny straze, vsechny NPC budou "cervene" ale jeslti ti to nevadi, tak to muzes absoluvovat. akorat te to pri kazde smrti hodi do podtemnackeho mesta. to je reseni tve situace.. ale obecne kobolda je nepratelsky k povrchu, proc by ho nemlei lide zabijet na potkani ? to je odpoved.
|
|
Top |
|