|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 11:10 30. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kdyztak vzdy pls piste, zda se jedna o prsten, ci amulet. prece jen, to je pro me dulezita vec.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 11:19 30. Mar 2010 |
|
|
nomis_b wrote: kdyztak vzdy pls piste, zda se jedna o prsten, ci amulet. prece jen, to je pro me dulezita vec. tohle byly oba prsteny.. EDIT: při amuletu z titanu ohnivý opál/alexandrit 80/60 to vyhodí taky špatně.. obratnost +2 a obratnost +2..při nasazení přidá jen +2 k obratnosti
_________________ Thea
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 11:54 30. Mar 2010 |
|
|
Jo u těch mojích stříbrných s granátem a fenalopem, to taky byly prsteny.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 13:00 30. Mar 2010 |
|
|
tak já nevím.. zkouším zlatý amulet s topazem a fenelopem ..hlavní šutr max % a když to odkliknu a nastrkám do stolku, tak postava stojí, kouká, nic nedělá a chce to po mě kameny dle nastavení *povzdychne si* EDIT: tak po restartu už to u zlata funguje.. tak to nevím, čím to bylo.. a ano, zkoušela jsme to předtím několikrát dát do stolku, přenastavit, vyndat a zase dát zpátky a nastavit..u titanu nefunguje.. viz screen
Attachments: |

chyba1.jpg [ 106.21 KiB | Viewed 3971 times ]
|
_________________ Thea
Last edited by maliarda on 14:31 30. Mar 2010, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 13:03 30. Mar 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
maliarda wrote: e to po mě kameny dle nastavení zajimave me se zdalo, ze tahle hlaska se uz tam vubec nevypisuje (tedy ze uz neexistuje uplne v cele vyrobe) no to zas bude vecer, hledani chyb... aspon ze sou vsechny na jendom miste.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 13:20 30. Mar 2010 |
|
|
Al e šak o tom sme se včera bavili ne? Že to tak je asi nastavené a nejdou dát max % na 1 kámen. Například od mithrilu jde dát max 120%. Kdžy tam dáš třeba ametyst 120%, tak to nevezme, páč musíš stanovit % i pro malachit. Což znamená že musíš dát 100% ametyst a 20% malachit. Vždy kdžy nastavuju ty kameny, tak pnastavím % pro vedlejší kámen, vyberu druh šutru, pak nastavím % pro hlaví a vyberu druh šutru a zatím to vždy fungovalo. Max % prostě nejdou bez toho asi. Což si říkám jaké max šperky a prsteny vyrobíme....hmm slabší než u NPC? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 13:31 30. Mar 2010 |
|
|
jojo bavili...jenže mě to dřív šlo.. fungovalo to v pohodě.. i u toho zlata.. a tam se nevejde ani 100%, takže logicky bych si myslela, že i kdyby to bylo podle naší včerejší úvahy.. musí se vlézt aspoň těch 100%..kamkoliv.. ten kamínek přece nerozpůlíš... tady jsem dala poměr 80/60 a stejně to nejde add nomis.. mě tam ta hláška při chybě nikdy nezmizela... blikala na mě pořád a postava nikdy nezačala nic dělat.. tím mám na mysli, že jak jsi psal, že by to mělo fungovat (hláška nebýt a postava pracovat), tak mě to teda nefungovalo 
_________________ Thea
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 13:33 30. Mar 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Například od mithrilu jde dát max 120%. Kdžy tam dáš třeba ametyst 120%, tak to nevezme, páč musíš stanovit % i pro malachit. Což znamená že musíš dát 100% ametyst a 20% malachit.
no jde tam dát 120%, ale musíš tam dát ty ametysty dva.. což třeba při opálu už je prodražení o 6000 na ceně leštidla..když bys tam mohl nacpat jen achát jako doplněk, který stojí 130
_________________ Thea
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 20:44 30. Mar 2010 |
|
|
maliarda wrote: tak já nevím.. zkouším zlatý amulet s topazem a fenelopem ..hlavní šutr max % a když to odkliknu a nastrkám do stolku, tak postava stojí, kouká, nic nedělá a chce to po mě kameny dle nastavení *povzdychne si* EDIT: tak po restartu už to u zlata funguje.. tak to nevím, čím to bylo.. a ano, zkoušela jsme to předtím několikrát dát do stolku, přenastavit, vyndat a zase dát zpátky a nastavit..u titanu nefunguje.. viz screenz toho vypisu nejde videt, co jsi dala do stloku za veci. dala jsi 1 topaz, nebo 2 topazy ? 1 stack topazu ? nevim proc se to nespoustilo, pokud to z toho nejde zjistit... nepomuzu ti 
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 21:38 30. Mar 2010 |
|
|
dala jsem jeden topaz a myslím, že to druhé bylo achát.. poměr na titan 140%..takže jsme dala hlavní topaz, vedlejší achát, poměr smíchání 140%
teď, když to čtu, tak z toho vyplývá, že měl asi pravdu RoF..ale přeci nebudu dávat hlavního kamene míň % než je jeho maximum..to bych byla vždycky jakoby o stupeň níž..a nebo narvat dva stejný.. ale to se pak fakt šíleně prodraží jenže když to funguje u nižších kovů, proč ne tady?
přidávám screen..tohle je u stříbra..ale vyskakuje to samé
Attachments: |

chyba1.jpg [ 137.39 KiB | Viewed 3981 times ]
|
_________________ Thea
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 22:27 30. Mar 2010 |
|
|
ehm...jen že vám do toho kecám
ale urči poměr smÝchání?
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 07:28 31. Mar 2010 |
|
|
Luelle wrote: ehm...jen že vám do toho kecám
ale urči poměr smÝchání? tam se najde překlepů... ale zkusím je nejak poopravovat, jen kidne piste dalsi...
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 13:01 31. Mar 2010 |
|
|
Zdravim, tak jsem se po delsi odmlce pripojil, ze zkusim udelat nejaky sperk pro vykupciho v podtemnu (ten nekromant v cernym trhu), ale zjistil jsem, ze on porad shani vyrobky ze stareho craftu, mohl by se na to nekdo prosim podivat?
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 13:27 31. Mar 2010 |
|
|
jo myslis to delani na zakazku ? to funguje jen pro zakladni predmety + zlatnika a v brzke dobe neplanuju opravu. jsou trosku duelzitejsi veci. a jeste bych musel dodelat do delani na zakazku i pro jine remesla. radsi bych dodelal ty zbyvajici crfaty nejdrive.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 13:34 31. Mar 2010 |
|
|
nomis_b wrote: jo myslis to delani na zakazku ? to funguje jen pro zakladni predmety + zlatnika a v brzke dobe neplanuju opravu. jsou trosku duelzitejsi veci. a jeste bych musel dodelat do delani na zakazku i pro jine remesla. radsi bych dodelal ty zbyvajici crfaty nejdrive. Jj, myslel jsem to delani na zakazku a prave pro toho zlatnika to nefunguje, protoze shani sperky z ty stary verze zlatnika. Ted napr. shani prsten z adamantinu s rubinem, ale to nyni nelze udelat, protoze pri vyrobe se musi pouzit presne 2 kameny --> vyleze z toho prsten z adamantinu s rubinem a rubinem, coz on nekoupi... ale nevadi, tak zatim budu zkoumat jak se ta zlatnicina zmenila, jsem na to docela zvedavej:)
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|