|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 15:32 03. Apr 2010 |
|
|
Si tak říkám, jestli by se neměli upravit i NPC zlatníci a jejich výrobky, páč hráč zlatník na jejich ceny a kvality nemá. A hlavně začínám pochybovat že hráč zlatník vyrobí šperk +4+4  Myslím že i šperky +2+2 hráč vyrobí za mnohem vyšší náklady jak NPC Takže doufám, že když se upravil craft, tak se upraví i obchody. Jako už vidím kolik bude mít DM práce s tou výměnou věcí 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 12:55 04. Apr 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
nemej strach 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 20:42 05. Apr 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Tak dalsi rozsahla oprava zlatnika je na svete, a me napadlo pravidlo, pro pristi hlaseni BUGu: VZDY mi napiste i verzi craftu, ve ktere predmet blbne. nerad bych opravoval veci, co uz byly opravene, jen se proste treba jeste nenahral update... travim tim pak zbytecne hodne casu, kdyz bych se mohl venovat lepsim vecem (napr. opravou jinych BUGu)
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 21:08 07. Apr 2010 |
|
|
EDIT: smáznuto..vyzkoušeno jinak a je to OK
_________________ Thea
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 21:46 07. Apr 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
moc se v tom teda nevyznam...
ale jde o to že jsem si dělal prstýnky a čas od času mi to hodilo hlašku "zpracování surovin se podařílo" a nebo " Bohužel zpracovani surovin se nepodarilo" nechapu sice co to je a je mi to jedno..jen divne mi prijde to ze ted sem si tak stal pulhodky v lokaci a nic nedelal a najednou mi to zase vypsalo " Bohužel zpracovani surovin se nepodarilo"
předpokládám že je to taky nějaká chybka
|
kucik
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 23:59 07. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nejspis zapomenuty GetFirsfPC().
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 07:19 08. Apr 2010 |
|
|
"zpracovani surovin" atd. to jsou veci z alchymie, takove hlasky se v ostatnich craftech vubec nevyskytuji, takze to asi budes muset pohledat v alchymii ty Kuciku (sorry)
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 09:09 08. Apr 2010 |
|
|
ja alchymii nedelam...jen zlatniccinu...a ty hlasky mi to zacalo vypisovat u zlatnickeho stolu
|
kucik
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 10:23 08. Apr 2010 |
|
|
Uff, tak bylo by snazsi kdybych vedel, ze mam hledat "Bohuzel zpracovani suroviny se nepovedlo." a ne " Bohužel zpracovani surovin se nepodarilo". Ale nasel jsem. Fakt je to v alchymii. Vypisuje se to nad hlavou craftera, ale parte se asi posila broadcast.
Nebyl jsi nahodou v parte s nekym, kdo delal alchymii?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 10:25 08. Apr 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Mě se taky někdy stane, když běhám někde po lesíku a najednou mi to začne psát ,,pec pomalu pohasíná, chtělo by to přidat víc uhlí" 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 10:30 08. Apr 2010 |
|
|
Nemáš bejt v partě s někym, koho nemáš na dohled.  Pak třeba DM někomu změní přesvědčení a zároveň se to změní i tobě, ikdyž s tim nemáš co do činění.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 10:49 08. Apr 2010 |
|
|
hm, a vypisuje se jen nedohorele uhli, nebo treba i % vyrobku, uspesnost vyrobku atd..
vsehcno tohle funguje stejnym systemem.
Vim, ze uhli to blbne, rpotoze je to casovane, ale podle meho nazoru se to stane, jen kdyz delas s peci uhli, odejdes z dilny, a po 3 minutach, kdy je u te pece jiny crafter se ti ten nazev obejvi nad hlavou. Ne ze by se ti objevoval jen proto, ze mas cratera v parte.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 10:51 08. Apr 2010 |
|
|
kucik wrote: Uff, tak bylo by snazsi kdybych vedel, ze mam hledat "Bohuzel zpracovani suroviny se nepovedlo." a ne " Bohužel zpracovani surovin se nepodarilo". Ale nasel jsem. Fakt je to v alchymii. Vypisuje se to nad hlavou craftera, ale parte se asi posila broadcast.
Nebyl jsi nahodou v parte s nekym, kdo delal alchymii? jo tak to je dost mozny že jsem byl(na 99%) ale stejne je to divny kdyz ja s tim nemam co docineni a vypise se mi to.
|
kucik
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 10:58 08. Apr 2010 |
|
|
Pokud se ti ten nápis objeví přímo nad hlavou, tak je to špatně. Pokud se objeví jen v logu, tak je to od někoho v partě.
Ale stejně je to nějaký divný: void FloatingTextStringOnCreature( string sStringToDisplay, object oCreatureToFloatAbove, int bBroadcastToFaction = TRUE );
Parameters
sStringToDisplay Message to display. oCreatureToFloatAbove Creature to display the message over. bBroadcastToFaction If this is TRUE then only creatures in the same faction as oCreatureToFloatAbove will see the floating text, and only if they are within range (30 meters). (Default: TRUE)
Takže by to pořád mělo být omezeno vzdáleností.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Zlatník Posted: 11:36 08. Apr 2010 |
|
|
ja vzdy davam poselndi parametr FALSE a stejne to nekde blbne..
|
|
Top |
|