|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sandoftime
|
Post subject: krátký meč Posted: 16:46 13. Apr 2010 |
|
|
zelezo-mitril s dubovou násadou
mám dva stejné, měli stejné vlastnosti, pak najednou jednomu naskočil postih na AC za štít
myslel jsem že je to durabilitou ale ani po opravě u kováře to nezmizelo
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 16:53 13. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Postih na AC za štít na krátkym meči? Asi nerozumim. Můžeš hodit screen?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 17:06 13. Apr 2010 |
|
|
kucik wrote: Postih na AC za štít na krátkym meči? Asi nerozumim. Můžeš hodit screen? ne, rozmlátil jsem ho při očarovávání, každopádně měl na sobě postih na obrané číslo (modifikátor štít) nescreenoval jsem to myslím, no snad příště  edit: i když možná to byl deflect já si fakt nejsem jistej ted už, každopádně ta zbran měla -1 AC a ten postih nezmizel po opravě u kováře
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 17:31 13. Apr 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
to mam na kukri taky... je to tim ze mec se "otriskal" bojem a i po oprave zustal postih do AC za stit
_________________ nwn
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 17:43 13. Apr 2010 |
|
|
ha! udělej screen prosím, když já na to nemyslel
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 17:48 13. Apr 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kukri - poskozene - neopravitelne
Attachments: |

screen kukri.JPG [ 50.41 KiB | Viewed 5027 times ]
|
_________________ nwn
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 18:36 13. Apr 2010 |
|
|
to je přesně ono, takže jsem měl zase pravdu (jako vždy)
ps: příště mě už nemať kucik, máš na daze vysoké TO
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 09:35 14. Apr 2010 |
|
|
Hmm, že by to opravování nějak bugovalo?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 17:00 14. Apr 2010 |
|
|
zdá se, prostě opravíš zbran ale postih zůstane
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 00:31 15. Apr 2010 |
|
|
No holt musíš opravovat častěji než se projeví ten defekt 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 00:32 15. Apr 2010 |
|
|
zachy wrote: No holt musíš opravovat častěji než se projeví ten defekt  dokud ten postih není, tak myslím nic neopraví a řekne ti, že nevidí nic na opravu
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 06:20 15. Apr 2010 |
|
|
Luelle wrote: zachy wrote: No holt musíš opravovat častěji než se projeví ten defekt  dokud ten postih není, tak myslím nic neopraví a řekne ti, že nevidí nic na opravu Ale jo, zbran, štít, zbroj, jde opravit ikdyž tam není postih. Já tak pravidelně s Arii opravuju výzbroj tak 1x za 1-2 týdny a vždy za to dám tak 15-30k Je to tak lepší, než když v boji zjistím, že mám slabou obranu díky poškozenému štítu.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 06:50 15. Apr 2010 |
|
|
to každopádně furt neřeší fakt, že je to zabugované
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 11:48 26. Apr 2010 |
|
|
tak co už je tohle nějak vyřešené?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: krátký meč Posted: 13:34 26. Apr 2010 |
|
|
Eště jsem se k tomu nedohrabal.
|
|
Top |
|