|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
wooh
|
Post subject: Jízda na koni Posted: 16:41 19. Apr 2010 |
|
|
Zdravím, Mám takovej zajímavej problém. Nevím čím to je, můžu si jen tipnout (konkrétně jde o tieflinga asi). Nevidím prostě svou zbroj na koni, pokud si ji upravím jakkoliv. Když je to nějaká se základníma vzhledama NWN tak to jde. Mám to na screenu, ostatní to vidí taky blbě a zároveň ostatním jde zbroj upravit a jezdit bez problémů. Proto nemám tušení čím by to bylo, cizí lidi vidím dobře, nehrozí že bych neměl nějake soubory, mám vše. Díky předem za pomoc. http://uloz.to/4592068/thalie-1.9-0000j.tga
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jízda na koni Posted: 16:58 19. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Z obrázku to není poznat, ale pravděpodobně jde o jednu z rób, který na koni prostě nefungujou.
Když vkládáte kdokoliv screen, vložte ho přímo do příspěvku. Je docela opruz to tahat z nějakejch externích úschovnejch serverů.
Jen tak mimo, kdyžuž jsme u těch koní: Mějte trochu soudnosti a nejezděte na koních v interiérech. Zrovna včera jsem tě viděl prohánět se na koni v jeskyni. To jen tak na okraj.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: Jízda na koni Posted: 19:17 19. Apr 2010 |
|
|
problem rozhodne neni v robach... upravil sjme si full plate a taky nesla hrud videt
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jízda na koni Posted: 19:27 19. Apr 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Hodte screen, jak to vypada normalne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: Jízda na koni Posted: 19:41 19. Apr 2010 |
|
|
ja jsem si ted zmenil tu zbroj na robu aby to aspon nebylo pruhledny... kdyz jsme v robe tak je to ale taky divny.... roba je posunuta a hlava je v oblasti hrudniku...
zkousel jsem i zvolit stejnej hrudny plat jak ma hrac "Daladan" mu to na koni videt jde a me ne....
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Jízda na koni Posted: 17:23 20. Apr 2010 |
|
|
pláště nejsou na koni vidět, berou sebou do ztracena i ramena, pokud je zakrývají
jakékoliv nestandardní upravy zbroje také nejsou na koni vidět, ať už to jsou roby nebo cepove časti jednotlivých kousků zbroje
znám ednu hráčku, které při jízdě na koni zmizí sukně (cep opasek) a jeden z bicepsů, na kterém má cep náramek
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Jízda na koni Posted: 19:11 20. Apr 2010 |
|
|
Přidávám chybku, která se objevuje u ženských postav s těma hoodně dlouhýma vlasama. Na koni z nich jsou pankáčky s piercingem 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Jízda na koni Posted: 19:51 20. Apr 2010 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Asi takhle, problem je v tom že tu jde mnoho vzhledu. Hrud ma třeba 100ruznych variant, ramena, bicepsy atd to samé. A nektere tyto veci blbnou pokad jste na koni. K tomu jeste navic si muzete menit celkovej vzhled postavy (takovy to uplne dole, meni to na tuniku, robu, obyc oblek atd.)
Takze moje rada je takova, vemte si kone s sebou do interieru k barvirovi. Vyrobte si oblek, pak preruste konverzaci, nasednete na kone a kdyz to bude ok, promluvte si s nim a zaplatte.
Jen tak pro info. Treba mág tam má 3stejne hrudní obleky, ale jen pri jednom je videt na koni. Pri tech ostatnich dvou je hrudni koš jakoby neviditelny. Takze asi tak, nezbyva nez jen zkouset zkouset a zkouset.
Ps. Tohleto dela u vsech partiích těla (to videni neviditelne partie pak).
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: Jízda na koni Posted: 19:53 20. Apr 2010 |
|
|
Necrooo wrote: Asi takhle, problem je v tom že tu jde mnoho vzhledu. Hrud ma třeba 100ruznych variant, ramena, bicepsy atd to samé. A nektere tyto veci blbnou pokad jste na koni. K tomu jeste navic si muzete menit celkovej vzhled postavy (takovy to uplne dole, meni to na tuniku, robu, obyc oblek atd.)
Takze moje rada je takova, vemte si kone s sebou do interieru k barvirovi. Vyrobte si oblek, pak preruste konverzaci, nasednete na kone a kdyz to bude ok, promluvte si s nim a zaplatte.
Jen tak pro info. Treba mág tam má 3stejne hrudní obleky, ale jen pri jednom je videt na koni. Pri tech ostatnich dvou je hrudni koš jakoby neviditelny. Takze asi tak, nezbyva nez jen zkouset zkouset a zkouset.
Ps. Tohleto dela u vsech partiích těla (to videni neviditelne partie pak). jo takto jsem to udelal a neco si vybral 
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|