|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 11:42 02. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tento topic je o sile monster
Jeste drobnost: Pokud jste dung prosli, tak mi prijde nesmysl tvrdit, ze ho nikdo neprojde. Pokud jste ho neprosli, jak vite, ze loot na konci neodpovida obtiznosti dungu?
Edit: Zamykam pro neskutecne mnozstvi spamu. Vychladnete. Po obede promazu a odemknu.
edit2: Odemceno.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pilnik
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 12:29 02. May 2010 |
|
|
zdravim, ohledne toho jestli se vyplati nebo nevyplati chodit ve skupine: ve skupine clovek ma o neco min expu nez kdyz jde solo to je fakt, ale zkuste na to hledet pohledem pomer expu za urcitou casovou jednotku --to bych rekl ze parta, vzlast kdyz dobre kooperuje jednoznacne vytezi, nehlede na to, ze se daleko vic minimalizuje sance ze nekde nekdo chcipne....
ohledne Nimuiny smrti... je mi moc lito ze umrela, ale to se stava. Nevim presne jaka tam byla situace, ale clerik ma vzdycky moznost seslat defenzivne GS a zbavit se tak pozornosti nepratel, jde o to rozpoznat tu pravou chvili,kdy jde do tuheho Dal RDD ma bez jakykoliv problemu moznost seslat svitek Time stop a behem toho nahly problem celkem lehce vyresit..opet jde o to poznat tu pravou chvili...
Na zaver bych chtel podotknout, ze chyby se proste stavaji, lide veci podceni a pak za to zaplati...ja nejsem vyjimka .Zas kdyby dungy byli bez nebezpeci tak koho by to bavilo....
_________________ Obuki - ten vod Škopku
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 12:49 02. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
bezte se kouknout dolu do patra na asabi v pousti a pak si stezujte 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 12:52 02. May 2010 |
|
|
Vemu to ještě z jiného pohledu. Proč tu hrajete? Proto abyste měli vše hned? Většinou hráče hra přestane bavit, když získají všechno, co se dá a vyženou vše do maxima.
Je to snad jednoduché, pokud dung, do kterého jdete sólo, nebo ve dvou... nedáte, najdu si partu se kterou to prostě dám. Přijde mi to logické. Ale začít frflat, že v partě jsou menší XP, to je vážně irelevantní. Buď dung chci dát a něco pro to obětuju, nebo se na něj prostě vykašlu. Je na tom něco nepochopitelného?
Mám z některých lidí pocit, že se snaží pořád si na něco stěžovat a něco si vyfňukávat. Proč?
Proč by tu nemohl klidně existovat dung, kde bude každá příšera epická a bude se to dát projít jen s partou a budou za to jen malé XP? Myslí, že nejde jen o sólování a o XP. Když to vemu z pohledu creepera, jde třeba o nějakou tu prestyž.
Edit: Fňukat a stále fňukat je ale jednodušší cesta.
Edit2: Teď to prosím nikdo neberte osobně, ale vážně by mě nebavilo běhat s devastem a zabít vše na ránu a nemít z ničeho respekt a strach. A co když bych pak šel s partou, o čem by pak ten dung byl? Jeli to pro vás zábavné, asi máme jinou představu o zábavě.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:00 02. May 2010 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:05 02. May 2010 |
|
|
Efu mlč prosím, až budeš umírat každou výpravu, taky tě to asi přestane bavit. Jinak když už teda posílit nějaké monstra, nešlo by prosím upravit, aby ty monstra nešly hlavně po těch, co mají menší OC? At si i ti mágové a postavy s nižším OC zahrajou. Jak ted probíhá výprava? Vezmu s Arii pár nižší lvlů a nebo těch co mají nižší obranu do dungu. A pak je pohled následovný NPC běhají za těma lowlvlíkama a nebo nízkoobranýma a Aria běhá za těma NPC, aby je sejmula. První by mohla příšera jít po tom, kdo je nejblíž. Jinak ono se lehce mluví jak bysme měli co udělat a tak. Ach jo. Chtěl bych vidět vás, když vlezete do dungu a potvory tam mají AB jak svina a nebo chtěl bych vidět vás klidné, když vám padne pod nohy Imploze  (jinak Arii imploze s TO 40 nic neudělá, abych se vyhnul narážkám) Jinak pochopte já se nezastávám sebe a nefnukám za sebe...já fnukám za takové jako je Nimue a spol
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:14 02. May 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Efu mlč prosím, až budeš umírat každou výpravu, taky tě to asi přestane bavit.  .... Nebudu, protože se podle toho ve hře zařídím a udělám opatření. Najmu si někoho, kdo mi pomůže atd. Možností je milion. K tomu zbytku co jsi psal, je zbytečné řešit kdo a za koho nebo proč fňuká. Důležitý je fakt, že fňuká. Co je nepochopitelné na tom, že když to nedáte ve dvou, půjdete tam příště v pěti? Vždyť to má svou logiku ne? 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:15 02. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
-RoF- wrote: Jak ted probíhá výprava? Vezmu s Arii pár nižší lvlů a nebo těch co mají nižší obranu do dungu. A pak je pohled následovný NPC běhají za těma lowlvlíkama a nebo nízkoobranýma a Aria běhá za těma NPC, aby je sejmula.
A proc by to ty NPC delala? Aby se nechali snaze zabit? Kdyz jdes do CvC, tak se taky snazis prvni sejmout wizny a postavy na damage. Jak by to asi vypadalo, kdyby sla nekam parta. Vsechny potvory se lepily na postavu s nejvyssim AC a nechaly se pobijet?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:22 02. May 2010 |
|
|
kucik wrote: -RoF- wrote: Jak ted probíhá výprava? Vezmu s Arii pár nižší lvlů a nebo těch co mají nižší obranu do dungu. A pak je pohled následovný NPC běhají za těma lowlvlíkama a nebo nízkoobranýma a Aria běhá za těma NPC, aby je sejmula.
A proc by to ty NPC delala? Aby se nechali snaze zabit? Kdyz jdes do CvC, tak se taky snazis prvni sejmout wizny a postavy na damage. Jak by to asi vypadalo, kdyby sla nekam parta. Vsechny potvory se lepily na postavu s nejvyssim AC a nechaly se pobijet? Ne tu s nejvyšším OC, ale tu co je nejblíž. Vždyt ted mág zakouzlí a hned se musí schovat a nebo musí být hodně daleko. A nemá šanci si zahrát. No nic, to je boj s věrnýmy mlýny.....to radši vzdávám.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:30 02. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
žádný větrný mlýny, především nemáš pravdu
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:31 02. May 2010 |
|
|
Mám zloděje. V podtemnu moc lidí nehraje a moji tehdejší spoluzabijáci mi pomalu, ale jistě utíkají, protože můžou solovat. Já solovat nemůžu, protože když nedám zákeřák tak z potvory lítaj číslo 3... 1...5... KRITIK 7. A samotný zloděj (bez SD) dá zákeřák za souboj jen jendou a jen jedné postavě (pokud zrovna ta potvora nečaruje a takové ty věci). Hold se mi hraje těžko a neznám řešení jak si pomoct, a tak fnukám. Jestli máš nápad jak mé problémy řešit, sem s nimi Efu.
PS: Nechci dělat novou postavu, kvůli IC věcem co s touhle postavou mám rozehrané. To je to jediné co mě u toho zloděje drží. Ale už mi v hlavě asi týden straší WM na obouruční falchion.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:33 02. May 2010 |
|
|
Zvykejte si, že už nebudete polobohové. V dohledné době se zabaví ty přesílené předměty a to teprve budou někteří z váš brečet, jaký jsou chudinky...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:37 02. May 2010 |
|
|
Rejty wrote: Zvykejte si, že už nebudete polobohové. V dohledné době se zabaví ty přesílené předměty a to teprve budou někteří z váš brečet, jaký jsou chudinky... Ano ty přesílené věci, které na modulu byla tak dlouho než si někdo všiml, že je to přehnané. Já jen doufám, že se to vymení férově a všem. Aby třeba chudáci podtemno zase nemělo výhody Přijde mi to jak na DH, ale tam to bylo opačně...tam každý remcal, jak to je těžké a tak to zjednodušili a každý remcal, že je to lehké.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:40 02. May 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Ano ty přesílené věci, které na modulu byla tak dlouho než si někdo všiml, že je to přehnané. Já jen doufám, že se to vymení férově a všem. Aby třeba chudáci podtemno zase nemělo výhody Přijde mi to jak na DH, ale tam to bylo opačně...tam každý remcal, jak to je těžké a tak to zjednodušili a každý remcal, že je to lehké. Neupravuje se to kvůli remcání, ale kvůli tomu, že pronikly do modulu věci, s kterýma se ani nepočítalo. Nevím, v čem má podtemno výhodu. To, že se budou přesílené věci zabavovat jen povrchu snad nebude nikomu vadit. Jinak už se dá na povrchu sehnat meteorit, jen je třeba hledat.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 13:41 02. May 2010 |
|
|
Lenulasek wrote: ... Rád ti poradím, ale do PM. Zkus mi popsat čemu dáváš přednost. Jaký je tvůj herní žebříček hodnot a jaký build nebo char hraješ. Nesepisuj mi prosím charakteristiku. Ostatně, také hraji zloděje a jsem na spoustu věcí sám. Jsem spokojený s nastavením.
|
|
Top |
|