|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Dečka
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 17:47 02. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Jinak, hůl jako item má 50 nábojů, to se dávalo na všechny nové předměty plošně a pak předpokládám tým řešil vzhledem užitečnosti daného kouzla a ceny předmětu, kolik nábojů bude stát zrovna to či ono kouzlo a tady to (pokud si dobře vzpomínám a nejsem si uplně jist) bylo zrovna 2 náboje/použití jak pro předtuchu tak pro plášt. Takže ano, jednou si dáš plášt a máš 48 nábojů.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 17:52 02. May 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak tak. Dobijeni bude. Az bude, tak bude nejspis pobliz magickejch instituci. Neznam ale jeste doresenou jeho cenovou politiku.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 17:57 02. May 2010 |
|
|
Co itemy uložený v trezorech? Budou nějak kontrolovány?
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 20:01 02. May 2010 |
|
|
Výměna? U mě spokojenost. Jen škoda, že tam v té lokaci není přístup do banky  to by byli nákupy.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 20:15 02. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no, rukavice +5 AB s +5 DMG, 2d8 sonic + 4 obratnost vyměněny za +5 AB bez dmg základního jen +1d6 oheň...rukavice tedy nebudou adekvátní ke zbraním? (tedy +5 AB + 5 DMG 1d6 fire)
jinak jsem celkem spokojený, kleslo mi sice AC o 8, savy o 13 a DMG rapidně tedy (na dextaře snížení o 11 a za sílu o 3 je hodně), reukdce pryč, bonus na výcvik pryč (sráží skoro všechno teď)...ale co...nějak to půjde..
díky DM teamu za shovívavý přístup...
_________________ Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 20:57 02. May 2010 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 21:02 02. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
de Aers wrote: helmy s AC jsou a třeba s výcvikem...pro monka neexistuje žádná kapuce použitelná
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Výměna Itemů - Sandra prosí DM Posted: 21:05 02. May 2010 |
|
|
Nejprve prosím o informace - kde je ta výměna prováděna ? Dále prosím některého DM, aby se mi ozval, kdy na mne bude mít čas. A kromě toho prosím, aby raději než nové předměty Sandra dostala náhradou suroviny které k výrobě toho kterého itemu potřebovala, peněžní náhradu vysoce kvalifikované práce je ochotna oželet....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Dečka
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 21:10 02. May 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
de Aers wrote: Pokud jsem se doslechl dobře, tak se oholí jen dexterum roby, jinak zbroje zustávaj.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 22:21 02. May 2010 |
|
|
no tak, lidi, nebojte se toho porad jak čert kříže, Rejty říkal že bude ve hře od 22:00 takže předpokládám že to už zase jede. Pamatujte že se to dělá kvůli nám, kvůli vyváženosti a toho aby se vše dobře dostalo do správných kolejí. DMka vám rády pomohou a zodpoví všechny dotazy přímo. Hlavně klid, nikdo vás nechce okrást, naopak.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 23:26 02. May 2010 |
|
|
Já osobně jsem krajně nespokojena . To co jsem měsíce pečlivě kombinovala abych posílila moudrost, obratnost a odolnost, jsem šmahem ztratila. Přišla jsem o 50Hp (života) o posílení moudrosti a udržela na stejné urovni OC . Přišla jsem asi i o velkou část těžce opravdu těžce našetřených peněz, kdy jsem musela zpočátku brzo vstávat abych chytla lukrativní donášku balíků , poté natahovat si budíka abych pobrala bossy v Krynských horách. Ty statísíce zlatých jsem nenakradla ale poctivě vydělala a dnes skoro o všechno přišla . Boty - legendarní boty které stojí běžně asi 500 000 zlatých prsten asi velmistrovský prsten s moudrostí a obratností mne stal u NPC 250 000 zlatých Rukavice mistrovské na obratnost a odemykáni vlastni vyroby ale i tak min - 40 000 Rukavice mistrovske na obratnost a odpastění také vlastní , to same min 40 000 a za to všechno jsem dostala pouhých 100 000 zl . Takže nemam peníze , nemám HP , nemam moudrost a tím padem část kouzel , a nemohu nikam než-li kousek od Ivory protože jsem slyšela že jsou posilena zvířata a NPC na serveru . Holt budu lovit asi hnědé medvedy ale i tak se dá zabavit . Ne toto není devalvace a když to není devalvace pak zbývá už jen jedno slovo .
Drobček mi ale říkal nič im nepíš lebo .... ale co alespon uvidim jestli měl Drobček pravdu.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 23:34 02. May 2010 |
|
|
rotona wrote: Boty - legendarní boty které stojí běžně asi 500 000 zlatých prsten asi velmistrovský prsten s moudrostí a obratností mne stal u NPC 250 000 zlatých Rukavice mistrovské na obratnost a odemykáni vlastni vyroby ale i tak min - 40 000 Rukavice mistrovske na obratnost a odpastění také vlastní , to same min 40 000 a za to všechno jsem dostala pouhých 100 000 zl . Za těch ,,pouhých" 100k sis tam nakoupila nejsilnější věci ze současné palety. Ceny v obchodech v pomocné lokaci neodpovídají ceně předmětů v normálních obchodech. Takže nechápu tu ,,krajní nespokojenost". *edit: Taky mám rád výkřiky typu ,,jedna paní povídala". Posilovaly se jen určité NPC, ne všechny!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 23:45 02. May 2010 |
|
|
černý vlk wrote: de Aers wrote: helmy s AC jsou a třeba s výcvikem...pro monka neexistuje žádná kapuce použitelná Nevim proc? já mám +5 moudrost kapucku z jednoho místa a to mi Rejty nechal  (jedina vec co mi zbyla z bojove vybavy  ) ale ja jsem spokojeny.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
černý vlk
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 05:37 03. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
zachy wrote: černý vlk wrote: de Aers wrote: helmy s AC jsou a třeba s výcvikem...pro monka neexistuje žádná kapuce použitelná Nevim proc? já mám +5 moudrost kapucku z jednoho místa a to mi Rejty nechal  (jedina vec co mi zbyla z bojove vybavy  ) ale ja jsem spokojeny. když tobě nechal +5 kapuci, proč pak mě nenechal +3 kapuci? 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Výměna Itemů Posted: 06:21 03. May 2010 |
|
|
a co to takhle neresit na foru ale zeptat se PMkem dotyčneho DMka, měl asi duvod ne? Určitě to nebyla pouze kapuce +3, ale mela i jiné vlastnosti ne?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|