|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
tao kan
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 19:56 05. May 2010 |
|
|
co takhle zřídit meet pointy s cedulkama rozsahu lvl? hledám partu, běhám, běhám a nikde nikdo ... 
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 20:21 05. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
tao kan wrote: co takhle zřídit meet pointy s cedulkama rozsahu lvl? hledám partu, běhám, běhám a nikde nikdo ...  Já myslel že ten point je zřízenej a jmenuje se Karathské dílny 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 00:57 07. May 2010 |
|
|
KaTo wrote: LDamian wrote: ...tak to chce ten vzorec pro ty nejvyssi levely a pro velke party upravit. Pokud se pamatuji, tak na EQ je za zabití určitých bossů pevně přiřazený počet expů (bez ohledu na lvl postavy). Možná by podobný skriptík se dal navázat i na běžná "expící" NPC. skvělý nápad, aby si namakaní drowové mohli tahat lowíky na svá expící místa a dělat z nich v instantním čase další namakané drowy
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 07:04 07. May 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
A nejde pouze o drowy. Jen ať to tu zase nezavání diskriminací těch černých. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 07:39 07. May 2010 |
|
|
proč ne? čmoudy diskriminovat jak to jen jde, nic jiného si nezaslouží 
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 08:05 07. May 2010 |
|
|
*fnuk* ja chci taky v instantnim case byt silny drow... ale i když prepadam tak furt nic a nic... asi je nekde chyba... Ne vazně, ono to přepadani neni nijak jednoduchy... stoji to ranec peněz, je v tom adrenalin a někdy i zabava, ale prosim, nikdo mi neříkejte že se přepadavanim nějaky drow vylevli... jak? to jako čekanim na križovatce? Jako že sbiram časovky tak jsem na tom lip než kdybych je sbiral v dilne craftem? Jako že když nastavuju otevřeně krk proti PC kde nemužu čekat nikdy nic čekatelneho, misto abych creepil potvurky po stabilnich expech? Proste je to jen zabava a hra, na povrchu jsem hral a party se tam tvori. Mene, ale tvori. Podtemno je jedna velka banda. Alespon vnimano mnou. A neni tam žadna prdel. Kdo neveří at zkusí. omluva za OT - ale o sile monster se tady stejne objevilo jen par prispevku. Za me diky, protože se mi to docela libi. Akorat to mozna chtelo Rejty do IC sekce napsat treba: Zpravy z charxasu a okolí: Hlubinní obři nedávno spojily své znesvářené klany a pod novým velením obři zaznamenávají vzestup.Ono když si tak jdeš par dni pred tim na obry, protože doufaš že konečne nejakeho zabiješ, po urputnem boji se ti to povede a maš radost... a další den ma ten obr +10AB +10AC a rozšmelcuje tě jako tank... chapu že to je součast vtipku: "překvapení"  ale i tak... 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 08:06 07. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Ja nevim kde to tahate, ze dole je to vyhodnejsi?
Podle me : Vyoske lvly sou dole i nahore (nahore je dokonce vice vyssich) Nahore i dole hraje vice nez 5 postav, takze je sance udelat partu (nahore je asi 3x vice hrajich lidi) Vsichni dostali "LUX" o presilene predmety (vsichni stejne) Vsichni maji stejny pristup k surovinam (ano, pruchod k meteoru jiz je)
tak mi tedy povez, kde je teda ta vyhoda podtemna ?? Ja sme ji fakt jeste nenasel za ty roky, co tu hraju !
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 08:48 07. May 2010 |
|
|
nomis_b wrote: Ja nevim kde to tahate, ze dole je to vyhodnejsi?
Podle me : Vyoske lvly sou dole i nahore (nahore je dokonce vice vyssich) Nahore i dole hraje vice nez 5 postav, takze je sance udelat partu (nahore je asi 3x vice hrajich lidi) Vsichni dostali "LUX" o presilene predmety (vsichni stejne) Vsichni maji stejny pristup k surovinam (ano, pruchod k meteoru jiz je)
tak mi tedy povez, kde je teda ta vyhoda podtemna ?? Ja sme ji fakt jeste nenasel za ty roky, co tu hraju ! Co třeba ty šílený postihy, co povrchňan má dole a šoupnou jeho postavičku o nějakých 5lvlů dozadu? Proč Podtemňák nemá nahoře nic? (ano četla jsem vysvětlení Kucika) a ano vím, že Podtemňáci maj přes den nahoře slepotu  ještě aby tam byli celý dny
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:12 07. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Esuliams wrote: Co třeba ty šílený postihy, co povrchňan má dole a šoupnou jeho postavičku o nějakých 5lvlů dozadu? Proč Podtemňák nemá nahoře nic? (ano četla jsem vysvětlení Kucika) a ano vím, že Podtemňáci maj přes den nahoře slepotu  ještě aby tam byli celý dny 5 LVLU DOZADU ? to jako -4 ac, nebo kolik tam je ti sebere 5lvlu ? No ale kazdoapdne odbocujes z debaty : Co dela podtemanan lepsiho creepera, nez povrchnana ? Kdzy je podtemnan dole, nebo povrhnan nahore, tak maji postihy stejne (0). A lokace jsou relativne porovnatelne.. spise bych tedy uprednostnil rozmanitost povrchovych lokacich a obzvlaste prahvozdu pro vetsi lvly. Proc tedy jsou podle nekoho podtemnanni lepis creeperi ? a lip se jim leveluje ?? to by me zajimalo.. fakt.
|
|
Top |
|
rotona
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:41 07. May 2010 |
|
|
Co je to vlastně přesně creeper?? V translatoru jsem našla že je to šplhavec ale to asi nebude tento případ.
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:49 07. May 2010 |
|
|
Tak jsem na vlastní kůži pocítil hněv upířích rytířů a můžu říct, že je dobře že se to ztížilo, což je podle mě dobře  . Za příšery je víc xp a už hrobky nejsou procházka. Jen je škoda bodaků, protože ty silnější verze nemají drtitelné zuby do achymie. OT: Postih za světla je 10x horší než postih co má povrchňan dole. Jednou na cestě domů od banditů půlku družiny sejmula jedna blbá pralesní zmije a to jsme normálně dávali bandity. Takže pokud drowové nestihnou zalézt do děr za východu slunce tam je prostě dá i o 10 levelů nižší postava v pohodičce. Tak bych to do každýho topicu, který se týká boje netahal.
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 09:50 07. May 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
nomis_b wrote: Esuliams wrote: Co třeba ty šílený postihy, co povrchňan má dole a šoupnou jeho postavičku o nějakých 5lvlů dozadu? Proč Podtemňák nemá nahoře nic? (ano četla jsem vysvětlení Kucika) a ano vím, že Podtemňáci maj přes den nahoře slepotu  ještě aby tam byli celý dny 5 LVLU DOZADU ? to jako -4 ac, nebo kolik tam je ti sebere 5lvlu ? No ale kazdoapdne odbocujes z debaty : Co dela podtemanan lepsiho creepera, nez povrchnana ? Kdzy je podtemnan dole, nebo povrhnan nahore, tak maji postihy stejne (0). A lokace jsou relativne porovnatelne.. spise bych tedy uprednostnil rozmanitost povrchovych lokacich a obzvlaste prahvozdu pro vetsi lvly. Proc tedy jsou podle nekoho podtemnanni lepis creeperi ? a lip se jim leveluje ?? to by me zajimalo.. fakt. Je to -4 AB(!) a -4AC. A to není málo a pro některé povolání (zloděj/bard/...) to je dokonce -6 lvlu (viz jeho přírůstek AB = 0-1-2-3-3-4 = 6 lvlu). Zatímco podtemnan na povrchu to má celý na háku a v jeskyních/sklepních dungách co jsou přístupné jen z povrchu ho ani nezajímá, že venku svítí slunce. Jo, myslím že "světlí" bohové by se mohli TAKY domluvit a proklít pro drowy povrchy, aby tam měli taktéž penalizaci  . Viz moje oblíbené heslo...když parohy...tak pro všechny! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 10:08 07. May 2010 |
|
|
KaTo wrote: Je to -4 AB(!) a -4AC. A to není málo a pro některé povolání (zloděj/bard/...) to je dokonce -6 lvlu (viz jeho přírůstek AB = 0-1-2-3-3-4 = 6 lvlu). Zatímco podtemnan na povrchu to má celý na háku a v jeskyních/sklepních dungách co jsou přístupné jen z povrchu ho ani nezajímá, že venku svítí slunce. Jo, myslím že "světlí" bohové by se mohli TAKY domluvit a proklít pro drowy povrchy, aby tam měli taktéž penalizaci  . Viz moje oblíbené heslo...když parohy...tak pro všechny!  no tak dobre, ale kdyz kazdy se snazi nahanet xpy u sebe.. kdo je na tom lepe , kdyz je na svem uzemi bez postihu ?? proc je podle vas drow na tom lip?? to je to , o co mi jde a na to mi tady nikdo konstruktivne neodpovedel.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 12:13 07. May 2010 |
|
|
ja to vidim takhle: Povrch: od 1 do 20 levlu jde krásně creepit, družinu neni problem založit, hodne lidi dela hodne moznosti. Velike množství zviratek ruznych druhu a pohlavi prinasi rychly lvlup, možnost boje si zde kazdy vybere podle toho co mu vyhovuje. Podtemno: creep jde vic ztuha, vsechno dole ma redukce, nebo jed, nebo oboje. Ano, je par ras ktere jsou na jed imuni (neni to drow) ale co nema jed tak ma aspon zakerak, a co ho nema tak ma pro zichr kyselinu, vlastnost zranujici a nebo nakouzleny haste. Nutnost boje v družinach je zde daleko vyšší což při počtu podemnaku vs. povrchnanu by mel byt problem. Neni. Družiny jsou a creep funguje, ale... Mužu to opravdu porovnat, jde to setsakra pomaleji...
tyka se jen creepu, neresim ze si opet nejaky povrchnan stezuje ze je neco nespravedlive. Ano, je to nespravedlive. Strasne me mrzi ze muj drow u vas v noci neni slepy... Vlastne bych mel byt slepy porad, nejlepe kdyz ctu na foru takovy kraviny...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Přehnaně silná monstra Posted: 14:24 07. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Bahnak wrote: tyka se jen creepu, neresim ze si opet nejaky povrchnan stezuje ze je neco nespravedlive. Ano, je to nespravedlive. Strasne me mrzi ze muj drow u vas v noci neni slepy... Vlastne bych mel byt slepy porad, nejlepe kdyz ctu na foru takovy kraviny... s timhle se stotožnuju
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|