|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Krejci - update Posted: 23:47 24. May 2010 |
|
|
Moje dnesni nalezy: 1. Siti z jednoho druhu kamenu: Zkousel jsem Alexandrit + mistrovskou kuzi: Pro nastartovani je potreba 2 alexandrity, poté se vytvori rozpracovany kus a jeden alexandrit v kontejneru zustava. Vysledek: Vyuziti jednoho sutru vic jak na 100%, Vysledna cena predmetu je rovna souctu 2 alexandritu + kuze + lepidla + nejaky ty procenta. Vydelek: o cenu 1 sutru vyssi nez ma byt nebo aby to sezralo 2 sutry 2. craft verze 18.5.10 ukazuje u vsech vyrobku ILR 1 + dodatecne spis dotaz (mozna jsem to nekde prehledl): Nenasel jsem moznost vyroby bojovych rukavic pro mnicha, pochopil jsem spravne, ze rukavice a chranice budou nyni sjednoceny, nenasel jsem moznost vyroby cepic. EDIT: Uuuups  Ted jsem cetl v sekci Napady a pripominky  Mno aspon tu je pripraveny prostor
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 07:36 25. May 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Sije se ze 2 kamenu. kdyz mas jen alexandrit, melo by to sebrat 2alexandrity. (teda v tvem pripade to sebralo jenom 1 , coz je spatne. mkrnu na to)
Craft verze ILR: hm, mrknu na to. veci stylu +3 do skillu ale tusim ILR maji +/- mit 1.lvl zkousel si treba +3 OC ?
Rukavice = bojove rukavice= chranice . ono uz se to samo podle toho vyrobi, teda jako podle sutru.
Ad cepice: doplnim, az se k tomu dostanu (a budu mit chut)
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 09:18 25. May 2010 |
|
|
nomis_b wrote: ... Craft verze ILR: hm, mrknu na to. veci stylu +3 do skillu ale tusim ILR maji +/- mit 1.lvl zkousel si treba +3 OC ? ... OC jsem jeste nenasel jen jsem zkousel asi 2 sutry, Vim ze veci +7 do skillu davaly ILR 1, i kdyz jsem mel vyjmecny kus tk taky ILR. ILR u charisma +3 bylo 9, takze to +7 bylo asi na hranici 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 10:09 25. May 2010 |
|
|
Poslušne hlásim, že u mňa pri vyrobených veciach z veľmajstrovskej kože ani nepíše požadovaný lvl  naisto to viem povedať o tvrdenej koženej zbroji z veľmajstrovskej kože + ohnivý opál 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 14:13 13. Jul 2010 |
|
|
Opraveno ci stale trva?
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
gimlicek
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 06:41 20. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Při výrobě kapuce se kapuce neobjeví v inventáři. Napíše to "HOTOVO", ale v inventáři nic není. Stane se tak ještě před přidáním kamenů a lepidla.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 08:17 20. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jasne... neni to v palete. zapomnel jsem to exportnout.
zkusim to poslat jeste ted. Nez to bude nahrane, nebude fungovat vubec zadna kapuce.
|
|
Top |
|
gimlicek
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 16:11 23. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Nyní se šití kapucí trošku vylepšilo, ale stále to není ono. Po prvotním šití se skutečně přidá do inventáře kapuce-polotovar, ale když se pak šije s lepidlem a kamínky, tak to na konci výroby napíše hotovo, ale finální kapuce se už žádná v inventáři neobjeví
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 17:08 23. Sep 2010 |
|
|
gimlicek wrote: Nyní se šití kapucí trošku vylepšilo, ale stále to není ono. Po prvotním šití se skutečně přidá do inventáře kapuce-polotovar, ale když se pak šije s lepidlem a kamínky, tak to na konci výroby napíše hotovo, ale finální kapuce se už žádná v inventáři neobjeví aha. dobre vedet. zkusim to opravit.
|
|
Top |
|
gimlicek
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 17:42 23. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Díky nomisi 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 22:33 23. Sep 2010 |
|
|
hm.. me se deje vsechno spravne v mem modulu. zkusim to jeste preesportnout, ale mela by tam byt posledni verze a item tam evidentne teda nahranej je.
Pokud teda se vam z kuze udela kapuce do inventare (teda ne vec, co ma treba -33%, ale skutecna vec : kapuce z XXte kuze, s napsanym IRL, a verzi craftu.)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 10:45 24. Sep 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je dobré napsat přesný postup, aby ho mohl nomis při testování zopakovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 22:44 24. Sep 2010 |
|
|
Tak jsem si říkal, jestli neni chybka třeba v jen určitym typu kapuce, ale mistrovská + ohnivý achát.... taky se kapuce vyrobila a je fuč
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Krejci - update Posted: 11:30 25. Sep 2010 |
|
|
me se vsechny vase kombinace objevuji normalne.
Mozna ja probelm v otm, ze se neobjevi u PC hrace, ale objevi se v tkalcovskem stavu.
Zkusim to s pristim updatem pozmenit, tak uvidime az bude nahrany.
|
|
Top |
|