|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lenulasek
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 10:34 25. May 2010 |
|
|
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 10:59 25. May 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
wooh wrote: Krata wrote: wooh jezdíš freestyle jo? mě se to líbilo ale dokážu se zabít na normálnim kole, natož na tomhle Jojo toto je freestyle flatland. A co máte proti barvě?  Ten rám se skvělej, dal jsem na něj balík. Váží cca 1.8kg  né právě,že barva je nádherná jsem zelený fanatik  mimochodem já sem na tom jela s kámošem jen porovině na pegách enbo jak to je a museli sme přes něco skočit jo to byla smrt na to s tim jezdit ty různý krávinky 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 11:20 25. May 2010 |
|
|
Pajule wrote: wooh wrote: Krata wrote: wooh jezdíš freestyle jo? mě se to líbilo ale dokážu se zabít na normálnim kole, natož na tomhle Jojo toto je freestyle flatland. A co máte proti barvě?  Ten rám se skvělej, dal jsem na něj balík. Váží cca 1.8kg  né právě,že barva je nádherná jsem zelený fanatik  mimochodem já sem na tom jela s kámošem jen porovině na pegách enbo jak to je a museli sme přes něco skočit jo to byla smrt na to s tim jezdit ty různý krávinky  S někým na pegách se musí skákat skvěle  ale flat už moc lidí nejezdí, to je škoda. 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 11:24 25. May 2010 |
|
|
Lenulasek wrote: tak koukam ze u Berse vidim toho trpaslika co behal drowakum pro pivo a samorzejme samotnyho Berse co vycniva z davu a v druhy varce fotek jsem poznal akorat sebe a znovuzrozenyho Gemliho 
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 11:33 25. May 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
no jasně vim co to je flat asi  ne ten skok byl příšernej  myslela sem,že je to moje smrt  spolužácí jezdí něco nějaký skoky v přírodě  ani envimjak se tomu nadává
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 11:46 25. May 2010 |
|
|
Pajule wrote: no jasně vim co to je flat asi  ne ten skok byl příšernej  myslela sem,že je to moje smrt  spolužácí jezdí něco nějaký skoky v přírodě  ani envimjak se tomu nadává Jojo jasný, buď jezdí dirt na skokáncích na BMX nebo downhill  to je dobry ... flat sou takovy tríčky na rovné ploše ->> video z léta http://www.youtube.com/watch?v=ZG1HBOvGftI
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
Lenulasek
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 13:47 25. May 2010 |
|
|
Garett wrote: Lenulasek wrote: tak koukam ze u Berse vidim toho trpaslika co behal drowakum pro pivo a samorzejme samotnyho Berse co vycniva z davu a v druhy varce fotek jsem poznal akorat sebe a znovuzrozenyho Gemliho  Tak na druhé fotce je vidět Shartyrr a Vierdril a na třetí já a Vierdril... chce to ale vědět kde a co hledat  je to tak na lupu.
_________________ Sinkacha +++++++++++++ Beazyne +
Now you see me? Now you´re dead! - Duke Nukem
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 14:23 25. May 2010 |
|
|
Lenulasek wrote: ... Tak na druhé fotce je vidět Shartyrr a Vierdril a na třetí já a Vierdril... chce to ale vědět kde a co hledat  je to tak na lupu. A jo uz vas tam vidim 
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:23 25. May 2010 |
|
|
Jste tam meli sraz?Nebo co...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:31 25. May 2010 |
|
|
No ja tam za Boha Vierdrila najit nemohu proste. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:35 25. May 2010 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
-darkvision- wrote: No ja tam za Boha Vierdrila najit nemohu proste.  ja taky ne 
|
Garett
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:53 25. May 2010 |
|
|
Práček wrote: -darkvision- wrote: No ja tam za Boha Vierdrila najit nemohu proste.  ja taky ne  me to prijde jako kdybys byl ty "cerny vlasy" vlevo od Shatyrra na ty druhy fotce 
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 18:55 25. May 2010 |
|
|
Hassan wrote: Jste tam meli sraz?Nebo co... takovej mensi, asi 8 nas tam bylo 
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 21:00 25. May 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
.
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Váš portret Posted: 12:53 14. Jun 2010 |
|
|
Luelle wrote: když blondynu zakousne upir.... Už vím kde vzala Luelle inspiraci, jen si nechala šaty no viewtopic.php?p=65977#p65977
Attachments: |

5580elf-zena_.jpg [ 277.71 KiB | Viewed 3493 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|