|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
artaxas
|
Post subject: Hag-grar Posted: 17:31 30. May 2010 |
|
|
Zdravím chci se zeptat jak si mám jako postava vysvětlit Hag-grar. Na jednu stranu je stále obléhán, na druhou stranu se k němu nedá dostat, protože se Isilská pevnost otočila o 90° a navíc bitva o centrum města ještě nebyla a pokud ani nebude, tak v IC novinkách není o osudu války a Hagu nic psané. Rád bych jen věděl jak to teď je, vím že je teď na prvních místech převrat v Karatě a jiné. Předem dík za odpověď.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Hag-grar Posted: 17:41 30. May 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Pokud mě oči neklamali, tak je za A dostupný a za B se nech překvapit 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Hag-grar Posted: 17:42 30. May 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Derken- wrote: A dostupný Cesta která k němu vždy vedle z Isilu z ničeho nic vede do Karathy.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Hag-grar Posted: 17:46 30. May 2010 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Tretas wrote: Derken- wrote: A dostupný Cesta která k němu vždy vedle z Isilu z ničeho nic vede do Karathy. CEsta která vedla dřív do Doubkova je taky jinde, stejně jako do větrného udolí? Najdi si jinou ne? Edit: doufám že si nepletu názvy těch měst, nejsem na povrchu každej den 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Hag-grar Posted: 18:13 30. May 2010 |
|
|
Díky -Derken-, spíš bych ocenil kdyby se prosím vyjádřil dengrasse nebo někdo z týmu jak to teda je, estli je již dobytý, nebo se dobývá nebo snad jestli vyhráli. . .
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Hag-grar Posted: 20:58 30. May 2010 |
|
|
OOc: Hag Grar by už v modulu být neměl, pokud je dostal se tam omylem přinějakém nahrání staré zálohy... IC: Hag Grar byl dobyt a je obsazen armádou. PS: doufám  ... pokud je to jinak, nechť mne někdo opraví.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Hag-grar Posted: 21:15 30. May 2010 |
|
|
díky, to sem chtěl vědět.
|
|
Top |
|
maku
|
Post subject: Re: Hag-grar Posted: 21:55 30. May 2010 |
|
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Hag-grar Posted: 02:47 31. May 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jo Hag už padl.. byl tak dlouho obléhán že obyvatelé už museli pochcípat hlady 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Treason
|
Post subject: Re: Hag-grar Posted: 12:27 30. Sep 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ehm mohl bych poprosit nějaké ochotné DM, aby mě a bráchu vytáhlo z lodi směr Kel - Hag? Já vůbec nevěděl, že se tam nedá dostat acc: Final_Treason, Bivrik acc: Bishop, Kahrka Díky. EDIT: Už sme venku
_________________ Bivrííík Také znám jako Bhaall
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|