|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 14:46 31. May 2010 |
|
|
nomis_b wrote: prave letos se podarilo ve volbach zvbolit cca 110 lidi, kteri tam jeste minuly tyden nebyly... takez vice nez polovina bude novych tvari... neco co tu preditm ani nebylo.. + jeste uz tu nebudou zeleni, KDU-CSL atd.. takze prave tyhle volby to pekne obmenili. Protoze se uspesne aplikovalo toto: http://www.4zezadu.cz/
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 14:54 31. May 2010 |
|
|
Děkuji jako zakladatel tohoto topicu všem účastníkům voleb 2010 Dopadlo to přijatelně.
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 15:44 31. May 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
to proto,že ve straně zelených hold nebyli ti správní no :/ uvidíme jak to bude vypadat,podle mě příšerně
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 16:06 31. May 2010 |
|
|
Pajule wrote: to proto,že ve straně zelených hold nebyli ti správní no :/ uvidíme jak to bude vypadat,podle mě příšerně A proč tak soudíš?
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 18:00 31. May 2010 |
|
|
Pajule wrote: to proto,že ve straně zelených hold nebyli ti správní no :/ uvidíme jak to bude vypadat,podle mě příšerně Naopak. Zelení by znamenal ekokomunismus. Já třeba nesouhlasím se zaváděním bionafty. To už spíš preferuju elektromobily, který už začínají být na trhu. Nepřipadá mi zrovna ekonomické z několika set hektarů řepky vyrobit pár hektolitrů smrdutýho odpadu, kterej nalejou do nafty a auto pak hovno jede. Ale to je jen jedna z mnoha věcí která mi na zelenáčích vadí. Tohle sekupení sice není ideální ale je přijatelné. Mohlo to dopadnout hůř.
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 18:43 31. May 2010 |
|
|
Jkerry wrote: Když už hovoříme o volbách, chybí mi ke spokojenosti 2% pro ODS. Lidovcům jsem po jejich sjezdu přidělil heslo "S Cyrilem do leva a do prdele" a došlo na má slova. Že vypadli ekoteroristi je velice pozitivní. Když už bychom měli hovořit o ekologii a palivech, tak bych byl pro převedení automobilizmu na kyslíkovodíkové články, a palivo by se vyrábělo elektrolyzou vody elektřinou z jádra v době nízké spotřeby, aby se nemuselo regulovat snižováním výkonu. Co udělají VeVerky, je otázka, máím dojem že to je nová Unie svobody.. Jinak spokojen.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 20:58 31. May 2010 |
|
|
Zelení jsou z kola ven a levá nebude u vlády, no paráda, i když vždy může být líp.
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 11:14 01. Jun 2010 |
|
|
levá je dobrá strana je pro chudý a já sem chudá malá student ... ale co každej má jinej názor , tak uvidíme a jestli někdo bude brečet jak je to špatný tak se fakt budu smát,protože se to dle mě stane.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 11:41 01. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
a sakra... když už ani fórum SPAM nemá úroveň tak to už je pak děs K topicu: Chcete mít křídla ? Chete mít ocas ? líbí se vám kostěnná ruka ? Tak si vezměte nějaké prestižní povolání !
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 12:16 01. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
nomis_b wrote: ... K topicu: Chcete mít křídla ? Chete mít ocas ? líbí se vám kostěnná ruka ? Tak si vezměte nějaké prestižní povolání ! Že ty to myslíš upřímně, nomisi?! P.S. Na co prestižka? Stačí si vzít subrasu  . P.P.S. Btw - chcete bradavičnatou žábu?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 13:43 01. Jun 2010 |
|
|
Pajule wrote: levá je dobrá strana je pro chudý a já sem chudá malá student ... ale co každej má jinej názor , tak uvidíme a jestli někdo bude brečet jak je to špatný tak se fakt budu smát,protože se to dle mě stane. Milá Pajule, ty strany, které tvrdí, že jim jde o chudé ( jako oranžády ) skutečně na chudé myslí. Myslí na ně jako na potenciální voliče, a proto se snaží, aby těch chudých bylo co nejvíc, aby zchudli i ti, kteří jsou na tom trochu lépe......
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 13:45 01. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
To si hezky rekl Monstero. To vystihuje celou jejich politiku a ja jsem rad, ze jim to snad ted skonci...
PS: safra. ten prispevek prdtim.. sem myslel, ze odpovidam na forum SPAM, sem to fakt nemelo byt.. no co uz.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 14:20 01. Jun 2010 |
|
|
Přesně tak to sedí. Obdobně hezky, ba dovolím si pravit, že ještě pěknějc, to vyjádřil i Čapek před osmdesáti lety - a přesto se na obecné blbosti nic nezměnilo.  A i když on se oficiálně obrací na komunisty, kteří mají program revoluce, úplně to zahrnuje i dnešní levici - principy, jak získat podporu, jsou strašlivě podobné. Aneb esej Proč nejsem komunistou, str. 56 ( http://www.mlp.cz/koweb/00/02/76/07/38/ ... itikon.pdf)
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 18:36 01. Jun 2010 |
|
|
monstera wrote: Pajule wrote: levá je dobrá strana je pro chudý a já sem chudá malá student ... ale co každej má jinej názor , tak uvidíme a jestli někdo bude brečet jak je to špatný tak se fakt budu smát,protože se to dle mě stane. Milá Pajule, ty strany, které tvrdí, že jim jde o chudé ( jako oranžády ) skutečně na chudé myslí. Myslí na ně jako na potenciální voliče, a proto se snaží, aby těch chudých bylo co nejvíc, aby zchudli i ti, kteří jsou na tom trochu lépe...... no samozřejmě,proto po studiu prchnu do pryč,nebo spíše snad po úspěšné maturitě uteču študovat jinam 
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Volby 2010 Posted: 19:14 01. Jun 2010 |
|
|
Pajule wrote: levá je dobrá strana je pro chudý a já sem chudá malá student ... ale co každej má jinej názor , tak uvidíme a jestli někdo bude brečet jak je to špatný tak se fakt budu smát,protože se to dle mě stane. lol ale ze studenta se obvykle stane pracující či podnikatel, kterej pak platí ty líný držky co nechtěj makat! úmyslně neříká, ti co berou podporu, protože vím, že jsou lidi, kteří to mají prostě s prací problematické a pracovat chtějí, ale je nikde nechtějí vlevo je prostě do prdele =) jako ty strany mají své místo v tom, že stát má zajišťovat nějakou sociální péči, jenže nic se nesmí přehánět stejně jako v dobách krize dotovat firmy jak se to dělalo v Americe - New Deal byla prostě kravina a ted to udělali zase... jako thr si tyhle věci má řešit sám jinak se ty krize budou opakovat dokolečka
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|