|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 22:50 13. Jun 2010 |
|
|
hrusi wrote: Ještě jsem se chtěl zeptat jestli je možný, aby mi vytěžený rudy byli danný dodatečně? (není to pro mě zrovna hračka se tam dostat) Tys to jako vytezil a nechal tam na miste?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 23:49 13. Jun 2010 |
|
Joined: 09:27 12. Feb 2008 Posts: 297 Location: Pilsen city
|
Jak vytěžil a nechal na místě?! Myslíš, že jsem tam šel a riskoval, abych to tam pak mohl nechat válet a zatěžovat tak server? Ne. Vytěžil jsem, ale prostě jsem nedostal tu rudu co z toho měla vypadnout přesně jako se to stalo tobě. Napsalo mi to, že se to podařilo, ale ruda prostě nikde. Proto se ptam jestli by bylo možný tu rudu, kterou jsem vytěžil úspěšně dostat, když už jsem se tam plahočil a riskoval?
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 08:44 14. Jun 2010 |
|
|
Tak se plahoc znova a znova riskuj, proste si kopal a ten nanos byl treba spatnej, cela ruda byla chybova, tak se ti to rozsypalo, nebo tak. Ja jsem taky neprosil o nahradu, protoze nebudu takovou prkotinou zatezovat Dm. A ano, mel jsem to taky riskantni. Jednalo se o meteor.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 08:54 14. Jun 2010 |
|
|
-darkvision- wrote: Tak se plahoc znova a znova riskuj, proste si kopal a ten nanos byl treba spatnej, cela ruda byla chybova, tak se ti to rozsypalo, nebo tak. Ja jsem taky neprosil o nahradu, protoze nebudu takovou prkotinou zatezovat Dm. A ano, mel jsem to taky riskantni. Jednalo se o meteor. On se zrejme ptal jestli se nejdena o chybu. Tak proc hned takove narazky, ostatne je to v chybach, takze tvuj prispevek je spis spam 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 09:12 14. Jun 2010 |
|
|
On hlasil chybu, ano to je v pohode, ale pak se ptal, spise s emi zdalo, že žádal aby mu ta ruda byla dána od DM protoze díky chybě ji nevytezil (díky stejne chybe, kterou jsem hlasil uz ja, a taky jsem o nic nežádal, po IC se da říci že to byl prostě špatnej rudnej nerost).
Ja ho nechci nijak urážet, ale otravovat Dm kuli surove craft veci?
Jinak si myslim ze s eneptal na chybu, ale upozornoval na ni, chyba opravena jiz je, ale neni nahrana na modul - nekde to v nejakym prispevku písal Nomis.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 12:48 14. Jun 2010 |
|
|
Slušně jsem se na to zeptal.
_________________ ========================= Elundiren R'rorrok =========================
|
|
Top |
|
hrusi
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 11:47 08. Jul 2010 |
|
|
Mam tu další buglej rudnej nános. Je to v lokaci Prahvozd - u jeskyně - jeskyně. Nejde nic nakopat, sice se zobrazuje že jsem pokročil v dovednosti, ale nevypisuje to ani která ruda tam je ani nevypadává.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 11:52 08. Jul 2010 |
|
|
XD ak myslíš jaskyňu s pavúkmi, tak to je také nevykopateľné odkedy viem  najskôr sa to presunulo aj do novej Thalie. Tam nie je nič a posledne, čo mi Rejty hovoril, ani nič tam nemá byť 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
gimlicek
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 23:58 29. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdy a jestli bude nahraný ten update, ve kterém měly být opravené rudné nánosy. Z některých nánosů mi nepadá ruda (píše to, že se podařilo vykopat, ale už to danou rudu nehodí do inventáře), a tak předpokládám, že onen zmiňovaný update dosud nahrán nebyl.
Mara
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 09:18 30. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nemám tušení, o čem je řeč. Řekni kde nánosy nefungují. (názaev lokace)
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 09:20 30. Aug 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kucik wrote: Nemám tušení, o čem je řeč. Řekni kde nánosy nefungují. (názaev lokace) Ruda: Meteoritická ocel. Lokace: "něco" s kyklopama.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
gimlicek
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 09:46 30. Aug 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Z toho, co jsem se dočetla tady na foru, jsem pochopila, že se nějak upravovaly scripty, kvůli GS a od té doby to nefunguje. Nomis prý má nový update hotový, ale nebyl údajně ještě nahrán (viz cca 20 příspěvků výše)... Mám pocit, že těch úprav bylo v té době víc. V novinkách se psalo něco o úpravě vzhledu helem a šití kapucí. V rámci toho měl být snad i update na těžbu, který měl shazovat GS a ještě něco dělat se skrýváním.
Mara
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 10:10 30. Aug 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aha..to bude asi trošku problém opravovat, co někdo jiný opravil. Myslim, že jsem nomisovi psal, jestli to může vrátit do původního stavu, ovšem nomis má teď naprosto jiné starosti a povinosti. Zkusim se na to podívat a vyhrabat něco záloh, pokud se mi podaří najít datum těch změn.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 11:29 12. Sep 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
funguje ted tezeni meteoru ?
Nejak sem z toho jelen, a nevim, zda to mam opravovat, ci ne.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Rudné nánosy Posted: 23:02 12. Sep 2010 |
|
|
Snad to neni moc vyneseni infa, ale pokad to nevi ani Nomis, meteor je nekde jinde nez kde byl drive, zda tam to tezit jde to nevim, protoze stale cekam na sveho osobniho krejciho aby mi udelal vybavu, bez ni si to nelajsnu.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|