|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Sielencer
|
Post subject: Karathský krejčí Posted: 14:04 17. Jun 2010 |
|
|
Rád bych se zeptal na inventář krejčího. Dlouho jsem se k němu do výlohy chodil dívat na jeden vyhlídnutý obleček. Vždycky jsem tam viděl např. Malé šaty diplomata Šaty diplomata Velké šaty diplomata Ale teď jako by se Velké šaty přestaly šít (Ty vyhlídnuté jsem neviděl jiné než malé). Zhruba v té době kdy jsem je přestal vídat jsem na foru viděl, že se řeší "Výměna přesílených itemů" tak nevím jestli to s tím souvisí nebo jestli jsem měl jen smůlu.
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Karathský krejčí Posted: 15:11 17. Jun 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nemyslim si, že by zrovna tyhle hadry zmizely. Generují se náhodně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Karathský krejčí Posted: 15:40 17. Jun 2010 |
|
|
Taky jsem tomu dlouho chtěl věřit, ale už je to dost dlouho a ani jednou jsem je tam neviděl - jen malé. A předtím skoro pořád. Nejsou to ale obyčejné šaty s jedním skillem. Třeba ani Róbu starého řádu jsem neviděl jinou než "střední" tak mě napadlo jestli se to nezakazalo. Budu se tedy ještě trpělivě chodit dívat, ale už na ně stejně nemám, tak doufám že se zrovna teď neobejví 
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Karathský krejčí Posted: 15:44 17. Jun 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Zákon Thalijských obchodů je že když tu věc nepotřebuješ je tam pořád, když už na ní máš peníze, tak tam není. Mám to nejen já odskoušené. 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Karathský krejčí Posted: 17:35 17. Jun 2010 |
|
|
jakékoliv velké šaty jsem taky neviděl od doby co se začly vyměňovat přesílené předměty
možná by to nechtělo zkoušet vše házet na náhodu a odpovědět přímo že jste to zrušili?
a pokud ne, jak kučík tvrdí, tak zkontrolovat generující skript jestli funguje správně?
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Karathský krejčí Posted: 17:56 17. Jun 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ještě jednou. Nevim o tom, že by se tyhle šaty rušily a nemyslim si, že by se rušily. Ale nedělal jsem to já. Víc k tomu nedokážu říct. A nejsem kučík.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Karathský krejčí Posted: 12:29 18. Jun 2010 |
|
|
Sice se to netýká krejčího, ale ten krám dole s demonem, nebo magickej kramek u univerzity - ani v jednom jsem po uprave nevidel nějaké dobře použitelné hole, třeba hůl s předtuchou a tak, nebo to je záměr že na povrchu se sehnat dají a dole v podtemnu prostě takový silný věci se sehnat nedají? Jen se ptám. Děkuji za odpoved.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Karathský krejčí Posted: 12:57 18. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Zhruba:
demon = dobrodruh magicka vez v karathe = cheelska mag. univerisita
Takze asi jen hledas na spatnem miste.. v Cheel je vice obchodu, je potreba to projit, ale je fakt, ze mohly utrpet updaty. kazdopadne Demon by ty veci ani mit moc nemel. Ma jen nejake zajimave kousky, nejni na to primarne zamereny.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Karathský krejčí Posted: 14:37 19. Jun 2010 |
|
|
Několikrát jsem se zase díval do výloh a ani jedna velká tunika ani šaty (rukavice,pláště, kapuce...). Sem tam nějaké "střední" jinak samé malé... Evidentně to nějaký zásah prodělalo A mohl bych pls jen pro klid mé duše vědět kdo to měl na starost pro případ že k tomuhle topicu nepročte? 
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|