|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:07 12. Jun 2010 |
|
|
*Drow opřený o strom v noci v lese* *Aria k němu přicupitá a pozoruje jej* *Pak drowovi poklepe na rameno* *drowova reakce* sakra *Aria se pobavene zasměje* Jako mě to doma taky pobavilo 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:29 13. Jun 2010 |
|
|
Aria s Ellinkou naběhnou po vybírání pokladů do Morusova chrámu prodat cennosti a obohatit chrám o další skvosty. Aria na kněze: Ahoooj *svlékne se do spodního prádla* chcu krásnou cenu jo? *zahoupe boky a hned prodá draho jednu sošku* Ellinka: Tyjo! *zkusí zavrtět boky, zamrká na kněze* Jako v tu chvíli sem se dobře zasmál. Chudák kněz si musel říkat co ta malá Elli dělá. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:29 14. Jun 2010 |
|
|
mě dostalo aktuální IC dění, které v rekordním čase totálně zazdilo karathské dílny  tam už si snad ani low levlíci pro balík nechoděj ne nekritizuju, fakt mě to pobavilo, chcete něco zabít? zpoplatněte to
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:45 15. Jun 2010 |
|
|
jdeme s kámošem do akademie pro balík... /asi 50 hráču ve hře, takže jak jinak než přískoky/ vejdem do akademie - úředník Sulo nikde.... kámoš "asi měl drahej balík tak s nim vzal roha" hledám a nacházím ho za dveřmi výcvikového střediska a potom se ho snažím pobíhajicího mezi cvičenci a jejich učitelem asi 5 minut odchytit a zeptat se ho na ten balík po čtyřech minutách jsem padal ze židle ale pak se mi to podařilo  nejlepší ze všeho bylo, že když jsem konečně proskákal do rohu za nim, tak mi v lagu utekl uplně na druhou stranu a kámoš tam ještě měl takový hlášky, jako "asi tě zná, že před tebou prchá", "už ho nechej, beztak ti nedá" 
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Lidda
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:21 15. Jun 2010 |
|
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 03:19 19. Jun 2010 |
|
|
pátek, 16:30
postava v lese zakope nepotřebné krámy, pár kožek, zbytečnou přísadu na formu a katalizační ředidlo
sobota, 3:10
postava si povídá s jinou postavou a zmíní se o práci kterou dělá, druhá postava prohlásí že tedy pro ni možná něco má a ukáže jí: pár kožek, přísadu na formu, katalizační ředidlo...
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:48 19. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Lidda wrote: Pobavilo me Gorsovo novy brneni v kombinaci s komentem, kterej byl mirenej naprosto na neco jinyho : ) http://screenshot.xfire.com/s/99206442-4.jpgtohle je dobrý xD
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:13 20. Jun 2010 |
|
|
Wyverny... ani neviem ako sa to presne píše lebo som si to ani nestihol poriadne prečítať. No proste tie potvorky ma fakt dostali.V tej lokácii pred tým bývalo niečo iné a tak ja celý šťastný že som to konečne našiel vtrhol som tam ako velká voda  Expres Ivory.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:48 21. Jun 2010 |
|
|
Rušení nočního klidu dnes v ivory v hostinci  strašně jsem se bavil a rušeným se omlouvám aspoň ooc
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:54 21. Jun 2010 |
|
|
No mňa stretlo úplne niečo obyčajné, klasické ... wyrmík pred ľadovým palácom, však brnkačka, nie?  to mi zredlo, keď som sa ledva stihla postaviť zo zrazenia, odbehnúť vedľa a vyhealovať si temer všetky hp, nakoľko asi ešte 1 zásah a dám si po hodne dlhom čase čajíček s pekelníkom  Našťastie .. vďaka nechutnému naboosteniu sa .. neplatí pre mňa druhý názov topicu  nedostal ma ten zmrd MUHAHA! to team, ak to číta: prečo ste ľadového draka obliekli do wyrmej kože? 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Manas
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:22 22. Jun 2010 |
|
|
pod to se podepisu cumel sem jak puk misto obvyklich dvou ran a sebrani trofeje sem sel po 10 min. boje expres na kaficko za astarothem  mel sem ho nechat smrdet kdyz sem videl co se od posledne naucil 
_________________ Vorenus....Pravá ruka Černé paní, vykonavatel její vůle. http://www.youtube.com/watch?v=ysWRb9bqB-Y&NR=1
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:27 22. Jun 2010 |
|
|
sandoftime wrote: Rušení nočního klidu dnes v ivory v hostinci  strašně jsem se bavil a rušeným se omlouvám aspoň ooc Není za co se omlouvat.. ta písnička byla jedna z mála věcí, co mojí postavu dneska rozesmála  Fakt jsem se bavila 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:01 22. Jun 2010 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Po dlhej dobe som v hre a neviem sa vynadivat na uzasne nove lokacie. Klobuk dole, velmi sa mi paci spracovanie dorenskeho hvozdu, je krasne zahusteny a tie zapadne lesy a nordova pevnost hmmm, parada...velmi som zostal prekvapeny. Dalej som to este nepreskumal, ale bol som prekvapeny ked som siel po moste nad roklinkou 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:06 22. Jun 2010 |
|
|
Elena čekala na konec noci a stála u brány na hřbitov v Ivory na hradbách. Zazvonil telefon a já musel na chvíli být afk , ale protáhlo se to a mezi tím byl restart. Po nalogování překvapení - u Astarota , a po průchodu chrámem nahá bez šatu. ( ztráta 70 000 zlatých a 3,5K expů) Řekl bych, že zabít někoho v afk a jestě k tomu v uzavřené obci za hradbami je pěkná prasárna.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:02 22. Jun 2010 |
|
|
monstera wrote: Elena čekala na konec noci a stála u brány na hřbitov v Ivory na hradbách.Po nalogování překvapení - u Astarota A nevšiml jsi si že kolem nějak podezdřele vylidněno? Řekl bych že to nemá nemá na svědomí nějaký AFkiller, ale spíš jsi nepadl do oka rozzuřenemu Gardistovi. Respektive honil někoho kdo se chtěl schovat do bezpečí za hradby a tam vas i s domobranou rozsekal 
Top |
|