Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 15:49 24. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 92 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject: Re: Bezva hra...
PostPosted: 14:47 24. Jun 2010 
Velmistr
 ICQ  Profile

White wolf wrote:
Desmond wrote:
monstera wrote:
Ano, bohužel zasahuje i ty, kteří se Q nezúčastňují. Už aby skončil...

Mozna by skoncil o neco drive kdyby ses do Q zapojila ;). A pokud nechces, je to ok, nakonec je to jen a jen na tobe, ale jak konkretne te ten Q omezuje?

No někdo by se i zapojil,ale po asi 15 minutách marného snažení o navázání rozhovoru a naprostého ignorování sem si halt šla po svým. Nutno říct,že to bylo na začátku tohoto Q a přímo v Isilu kdy se moje čerstvě přivandrovalá čarodějka pokoušela zjistit o co vlastně de a dozvěděla se*píp*. Ono je fajn,že je global Q,ale to taky chce aby se neignorovali postavy jen proto,že nejsou vysokej lvl či nejsou ze známýho acc. :wink:

jak píše Desmond chce to vydržet, teď je po čarodějích sháňka. :wink:

A nestěžujte si tu nebo se na nás taky Cairon (a ostatní DM) může příště vykašlat.

Reply with quote  

PostPosted: 15:12 24. Jun 2010 
Poutník
 Profile

efu_redo wrote:
Je to úplně jednoduché. Stačí hrát charakter postavy a chtít se opravdu zajímat o quest. Jedno dvě nereagování by tě nemělo odradit. Musíš se snažit a prostě hrát. Kdo chce hrát quest, může. Nevidím v tom sebemenší problém a na lvlu vážně nezáleží.

No a o to přesně de...moje čarodějka,která k cestě do Isilu byla poněkud nevybíravě natlačena se rozhodla,že teda zjistí o co de.Nicméně byla ignorována a tudíž se celkem logicky urazila a o eventuelní pomoc při spravedlivé věci ztratila zájem. Není to nic jinýho než hraní charakteru postavy....přece bys nechtěl od elfí čarodějky,aby se podbízela. :)

Reply with quote  

PostPosted: 15:15 24. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

White wolf wrote:
efu_redo wrote:
Je to úplně jednoduché. Stačí hrát charakter postavy a chtít se opravdu zajímat o quest. Jedno dvě nereagování by tě nemělo odradit. Musíš se snažit a prostě hrát. Kdo chce hrát quest, může. Nevidím v tom sebemenší problém a na lvlu vážně nezáleží.

No a o to přesně de...moje čarodějka,která k cestě do Isilu byla poněkud nevybíravě natlačena se rozhodla,že teda zjistí o co de.Nicméně byla ignorována a tudíž se celkem logicky urazila a o eventuelní pomoc při spravedlivé věci ztratila zájem. Není to nic jinýho než hraní charakteru postavy....přece bys nechtěl od elfí čarodějky,aby se podbízela. :)

Na co si tedy stěžuješ?

Reply with quote  

PostPosted: 15:17 24. Jun 2010 
Mistr
 ICQ  Profile

efu_redo wrote:

Právě že charakter postavy mi zabraňuje se to questu zapojit. Sandra je Juanina kněžka a nemůže tedy podporovat usurpátora, který sesadil církevní autoritu inkvizitora, a to ani placením daní z kraftu. Naproti tomu je majitelkou domu v Ivory, takže se nemůže přidat k Iselkým.

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

PostPosted: 15:19 24. Jun 2010 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

White wolf wrote:
Není to nic jinýho než hraní charakteru postavy....přece bys nechtěl od elfí čarodějky,aby se podbízela. :)
...a já bych to rozšířil - přece bys nechtěl po ELFCE, aby kérovala do lidských žabomyších půtek :lol: ...za dva roky to tu bude znova. A pak zase...a pak zase. Znáš lidi. Furt něco řešej, pospíchaj, ... u ničeho nevydrží :roll: :twisted: :lol: :lol: . Nic jim není dost dobrý, pořád to chtěj jiný... :lol: .
Mimochodem, podle offiko doktríny prince zabili ti '"šmejdi" z Isilu. Tečka. Kdo je pro prosté blátožrouty masírované "placenými" Ambitovými kněžími dobrý a kdo zlý je ložený :mrgreen: . Tak jaké váhání ke komu se přidat?! :wink:

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 15:20 24. Jun 2010 
Poutník
 Profile

efu_redo wrote:
White wolf wrote:
efu_redo wrote:

Na co si tedy stěžuješ?

Hehe stěžuju? Kde vidíš stížnost....já pouze podotkla k příspěvku o tom,že kdyby se někdo zapojil,že by to bylo možná už vyřešeno,že je složitý se zapojit někam kde jste ignorováni.:P Mimochodem nejsem jediná kdo by se zapojil a setkal se přesně s tímto přístupem.

Reply with quote  

PostPosted: 15:21 24. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

monstera wrote:
efu_redo wrote:

Právě že charakter postavy mi zabraňuje se to questu zapojit. Sandra je Juanina kněžka a nemůže tedy podporovat usurpátora, který sesadil církevní autoritu inkvizitora, a to ani placením daní z kraftu. Naproti tomu je majitelkou domu v Ivory, takže se nemůže přidat k Iselkým.

Pak může jen vesele brblat. I když, myslel jsem si, že Juanina kněžka dá přednost pomoci druhým, před nějakým domem a majetkem. :mrgreen: Nemůžu si pomoct, ale je to prostě jen okecávání toho, proč nemůžeš pomoct ani jedné straně. Prostě chceš craftit a stojí to teď víc zlatáčků. :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 15:26 24. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

White wolf wrote:
....

Přišlo mi to tak, že si stěžuješ. A za sebe můžu říct, že jsem postavy sháněl a snažil se je dát dohromady. To že tvou postavičku odradí jeden neúspěch není chyba ani questu ani nikoho z nás. Je to jen její věc. Quest je super... tohle ( nemyslím teď tebe ) fnukání hráčů je vážně něco co sem nepatří. Buďte rádi, že jsou na vás DM laskaví. Né jako jinde. Kde se s tím nemazlí. Stěžovat si na Q jak to dělá monstera je fakt irelevantní.

Reply with quote  

PostPosted: 15:27 24. Jun 2010 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

resi se tu hovna zas ... kuciku zamkni tooo :mrgreen:

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 15:28 24. Jun 2010 
Velmistr
 Profile

Bers máš smolu, toto je flame :D tu sa môže remcať koľko chce

A inu ja si idem sťažovať ... komu sa chce furt hľadať prostredníka na to, abych mohla craftiť? :D ale je to aj tak sranda hehe

Reply with quote  

PostPosted: 15:28 24. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Lord_Berserk wrote:
resi se tu hovna zas ... kuciku zamkni tooo :mrgreen:

Tohle je asi jediný smyslplný příspěvek v tomto tématu. :mrgreen: :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 15:30 24. Jun 2010 
Mistr
 ICQ  Profile

efu_redo wrote:
monstera wrote:
efu_redo wrote:
....... Prostě chceš craftit a stojí to teď víc zlatáčků. :roll:

Není tomu tak, mohl si s všimnout, že od poslední změny kraftu se Sandra věnovala jen občas a jen obnově své výbavy a trochu se s novým kraftem seznamovala, a nebrala žádné zakázky. Nehodlá je brát ani v budoucnu, její konto v bance ji plně dostačuje, a ty novinky se jí příliš nelíbí....

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

PostPosted: 15:31 24. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

Je to jednoduché, ti co hrají RP a baví je RP, tak takový Quest vážně ocení a vezmou s otevřenou náručí i ta negativa. Ti co tu jen craftí a creepujou, těm to vadí. Je i jasné proč. :mrgreen:

Proč si nestěžujeme my, na které je odměna? A hrou se bavíme? Asi protože jsme do jednoho cvoci. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 15:32 24. Jun 2010 
Rytíř
 Profile

monstera wrote:
...

Tak ať s tím něco dělá. Hra se nezmění, tím, že bude hráč remcat na foru. Hráč musí vzít postavičku a remcat ve hře. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 15:32 24. Jun 2010 
Poutník
 Profile

KaTo wrote:
White wolf wrote:
Není to nic jinýho než hraní charakteru postavy....přece bys nechtěl od elfí čarodějky,aby se podbízela. :)
...a já bych to rozšířil - přece bys nechtěl po ELFCE, aby kérovala do lidských žabomyších půtek :lol: ...za dva roky to tu bude znova. A pak zase...a pak zase. Znáš lidi. Furt něco řešej, pospíchaj, ... u ničeho nevydrží :roll: :twisted: :lol: :lol: . Nic jim není dost dobrý, pořád to chtěj jiný... :lol: .
Mimochodem, podle offiko doktríny prince zabili ti '"šmejdi" z Isilu. Tečka. Kdo je pro prosté blátožrouty masírované "placenými" Ambitovými kněžími dobrý a kdo zlý je ložený :mrgreen: . Tak jaké váhání ke komu se přidat?! :wink:

Hehe hezký nicméně já moc neměla na výběr.....si to vem já si běžím do Karathy na farmu něco málo sebrat a co to nevidím...těsně před farmou leží chudáček volek a nad ním na koni podivná osoba co dává jasně najevo,že tudy dál neprojdu a řekne mi,že mám jít do Isilu...nevypadá dvakrát přátelsky a a já nejsem zrovna ve formě,ale jsem dost chytrá aby mi bylo jasné,že pokud půjdu dál asi to nedopadne moc dobře a tudíž i když nerada tak slíbím,že půjdu do Isilu...fajn je večer a jediná mě známá cesta vede přes Karathu kam mě ten blázen nechce pustit.....otočím se jdu teda po svých.....druhej den se severu a jdu se kouknout do Isilu....no co i když se mi to nelíbí,slib je slib i když byl pod nátlakem a taky mezitím slyšela nějaké zvěsti tak se tam vydá,aby zjistila o co de. Návštěva první.....marné pobíhá po pevnosti a vyptávání se NPC co se děje...kapku sem doufala,že si toho všimne DM a kapku mě informuje. Pokus o druhou návštěvu ...hloupá víra,že moje průvodkyně ví co dělá...skončilo to očistcem. Návštěva druhá....naprostá ignorance mé snahy zjistit o co jde a to i přesto,že se tam 3 postavy bavily mezi sebou. No a tím to pro ni skončilo a je to logický,ale to neznamená,že bych se třeba nechtěla zapojit s pulčicí...jen už jako hráč nemám moc chut to zkoušet.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 92 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]