|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wooh
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 15:32 24. Jun 2010 |
|
|
efu_redo wrote: Lord_Berserk wrote: resi se tu hovna zas ... kuciku zamkni tooo  Tohle je asi jediný smyslplný příspěvek v tomto tématu.  Stejně smyslupný jako ten tvůj a zároveň ten můj. 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 15:35 24. Jun 2010 |
|
|
efu_redo wrote: White wolf wrote: .... Přišlo mi to tak, že si stěžuješ. A za sebe můžu říct, že jsem postavy sháněl a snažil se je dát dohromady. To že tvou postavičku odradí jeden neúspěch není chyba ani questu ani nikoho z nás. Je to jen její věc. Quest je super... tohle ( nemyslím teď tebe ) fnukání hráčů je vážně něco co sem nepatří. Buďte rádi, že jsou na vás DM laskaví. Né jako jinde. Kde se s tím nemazlí. Stěžovat si na Q jak to dělá monstera je fakt irelevantní. Jéé já neremcám na DMka to chran bůh...spíše jak bych to....mno asi takle to,že je tu hráč nový neznamená,že se nevyplatí to s ním aspon zkusit ....hehe noo i když kdo ví kam by to vedlo kdyby se zapojilo moje mrně co má kapku sebevražedný sklony......můj parták to může potvrdit. 
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 15:38 24. Jun 2010 |
|
|
White wolf wrote: ..... Tak to se ti hluboce omlouvám, že jsem tě hodil do pytle s remcači. Promin. Každý kdo chce se může přisrat do Questu jakýmkoliv způsobem. Ale musí chtít... ostatně, postavy, které v Q jsou sami oslovují další.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
White wolf
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 16:45 24. Jun 2010 |
|
|
efu_redo wrote: White wolf wrote: ..... Tak to se ti hluboce omlouvám, že jsem tě hodil do pytle s remcači. Promin. Každý kdo chce se může přisrat do Questu jakýmkoliv způsobem. Ale musí chtít... ostatně, postavy, které v Q jsou sami oslovují další. No joo,ale je to dilema ...na jedný straně já,kerá bych se přidala a na druhý moje postava,která se díky ignorování urazila. 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 20:16 24. Jun 2010 |
|
|
efu_redo wrote: monstera wrote: ... Tak ať s tím něco dělá. Hra se nezmění, tím, že bude hráč remcat na foru. Hráč musí vzít postavičku a remcat ve hře.  Sandra se chová jako se chovala většina nekomunistů po ruské okupaci - pasivní rezistence. Sedí ve svém domě a nejvýš si dojde natočit vodu a sehnat něco k jídlu, a čeká na osvobození Ivory. Skutečně hraje svoji roli. Odmítá i telem posílané požadavky na výrobu
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 06:10 25. Jun 2010 |
|
|
White wolf wrote: ..... Hehe na tohle si zvykej. Většina si hrabe na svém vlastním písečku a jen sem tam někomu dovolí si hrát s nima....většinou jen proto, aby tě nějak využili. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Inulthor
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 16:01 25. Jun 2010 |
|
|
Já z toho global questu taky nejsem bůhvíjak odvařenej. Místo napínavých chvil a adrenalinu přináší jen frustraci a zkažení těch pěkných příběhů, které jsem si tu rozehrál. Nevidím v tom vůbec žádné pozitivum. Pokud to chtějí vést takhle, tak řikám díky nechci...
_________________ Šel chlapeček na kopeček, rozepl si poklopeček. "To jsem rád, to jsem rád, že se můžu vyčůrat."
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 16:07 25. Jun 2010 |
|
|
Inulthor wrote: Já z toho global questu taky nejsem bůhvíjak odvařenej. Místo napínavých chvil a adrenalinu přináší jen frustraci a zkažení těch pěkných příběhů, které jsem si tu rozehrál. Nevidím v tom vůbec žádné pozitivum. Pokud to chtějí vést takhle, tak řikám díky nechci... Jaký si to uděláš takový to máš 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 16:10 25. Jun 2010 |
|
|
No, já bych ten quest rychle ukončil, aby tu lidi neremcali. Nechal bych Ambita a jeho krutovládu. Zvedl daně a v zemi by začla pořádná tyranie. Když se lidem ten quest nelíbí, řešení je na snadě. 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 16:12 25. Jun 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Questy jsou fajn ať jsou jakýkoliv,i v tom špatném se dá najít něco co stojí za zapamatování nebo poděkování.Jeden velkej sem už zažil a říkám že to byla paráda a občas taky záhul na mozek.Postava na to časem doplatila,ale to bylo tím jak ve hře vystupovala a teď s odstupem času mi nevadí že sem ji hrál dva roky a zdechla  ,ale mohlo to mít nějakej pompézní konec co by vidělo víc lidí ne tak jak to skončilo.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 16:20 25. Jun 2010 |
|
|
Radim wrote: Questy jsou fajn ať jsou jakýkoliv,i v tom špatném se dá najít něco co stojí za zapamatování nebo poděkování.Jeden velkej sem už zažil a říkám že to byla paráda a občas taky záhul na mozek.Postava na to časem doplatila,ale to bylo tím jak ve hře vystupovala a teď s odstupem času mi nevadí že sem ji hrál dva roky a zdechla  ,ale mohlo to mít nějakej pompézní konec co by vidělo víc lidí ne tak jak to skončilo. Skoda, ze nikdo nedela questy v Podtemnu, taky by si cas od casu nejakej dal. 
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 16:36 25. Jun 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bluud_Elf wrote: Skoda, ze nikdo nedela questy v Podtemnu, taky by si cas od casu nejakej dal.  Za tohle si tě podaj, páč je dělá přece Maku 
_________________ .
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 16:41 25. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
efu_redo wrote: No, já bych ten quest rychle ukončil, aby tu lidi neremcali. Nechal bych Ambita a jeho krutovládu. Zvedl daně a v zemi by začla pořádná tyranie. Když se lidem ten quest nelíbí, řešení je na snadě.  Hele, nepodsouvej OOC tu tvoji slizkou Isilskou demagogii. 1) Ambit není žádný krutovládce, ale starostlivý správce, kterýmu partyzánská bojůvka testosteronem nadopovaných (obě pohlaví bez rozdílu, dokonce se říká, že jistá žena ve vedení té bojůvky ho má víc, než všichni chlapi okolo ní dohromady) nespokojenců se mu snaží házet klacky pod nohy, když chce zemi stabilizovat v harmonii a všeobecné pohodě. 2) Nebýt Isilských, taky by nebyly žádné daně!! 3) A ano řešení je nasnadě - vypálit Isil, rozdat DM permky všem obráncům, kteří exnou při jeho (marné) obraně a dál si spokojeně vegetit  , jak před tím nešťastným, ehm, princovým "odchodem" ze scény  . P.S. Mě se náhodou ten Q líbí  . P.S. to blood: Na tos přišel kde, že v Podtemnu se nedělají "globální" Q? Maku a jeho snažení je co? 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 16:45 25. Jun 2010 |
|
|
Tak kde to vázne, šup se přidat na stranu ambita a vyvraždit Isil. Kde je problém?
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Bezva hra... Posted: 16:47 25. Jun 2010 |
|
|
KaTo wrote: efu_redo wrote: No, já bych ten quest rychle ukončil, aby tu lidi neremcali. Nechal bych Ambita a jeho krutovládu. Zvedl daně a v zemi by začla pořádná tyranie. Když se lidem ten quest nelíbí, řešení je na snadě.  Hele, nepodsouvej OOC tu tvoji slizkou Isilskou demagogii. 1) Ambit není žádný krutovládce, ale starostlivý správce, kterýmu partyzánská bojůvka testosteronem nadopovaných (obě pohlaví bez rozdílu, dokonce se říká, že jistá žena ve vedení té bojůvky ho má víc, než všichni chlapi okolo ní dohromady) nespokojenců se mu snaží házet klacky pod nohy, když chce zemi stabilizovat v harmonii a všeobecné pohodě. 2) Nebýt Isilských, taky by nebyly žádné daně!! 3) A ano řešení je nasnadě - vypálit Isil, rozdat DM permky všem obráncům, kteří exnou při jeho (marné) obraně a dál si spokojeně vegetit  , jak před tím nešťastným, ehm, princovým "odchodem" ze scény  . P.S. Mě se náhodou ten Q líbí  . P.S. to blood: Na tos přišel kde, že v Podtemnu se nedělají "globální" Q? Maku a jeho snažení je co?  ty jo tohle si snad zaslouží odměnu 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|