|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Duchové se courají po světě :) Posted: 23:23 29. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Nevím zda to dát jako bug, nebo pro pobavení (IC se asi po desátém zjevení ducha, už postava málem zjevila taky  , odskákal to jeden půlčík  , jako na potvporu v kouzlu "vzhled ducha"). Chodí si tak elfka po lese a co nevidí - prokazatelně mrtvé hráčské postavy trajdají po povrchu. Jednoho jsem posléze kontaktoval a potvrdil mi, že je opravdu mrtvý u ďábla (postava Wiliam). Na střídačku se ti duchové objevovali a mizeli při změnách lokacích. Občas stáli, občas se pohnuli. Zaznamenal jsem jména Xullyr Rrorrok, Xullfryn Zuandar(zrovna čerstvě čerstvě "popravený" létající ježek, ehm), Draug, William. Pro ukázku tři screeny: Attachment:
Thalie 1.9_0002a_duch1.JPG [ 161.24 KiB | Viewed 2480 times ]
Attachment:
Thalie 1.9_0005_duch2.JPG [ 147.12 KiB | Viewed 2456 times ]
Attachment:
Thalie 1.9_0006_duch3.JPG [ 142 KiB | Viewed 2451 times ]
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Duchové se courají po světě :) Posted: 00:00 30. Jun 2010 |
|
|
Existujou tajemný dny, kdy se brány temnot otevírají amrtví se procházejí mezi živými.... na asfodelových loukách záhrobí...
holt moc Astarotha pořád roste, nikým nepovšimnuta...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Duchové se courají po světě :) Posted: 01:58 30. Jun 2010 |
|
|
mrtvá postava, který je v podsvětí a playlist mi říká, že je blízko mě a mechanika se tak chová?
Attachments: |

death.jpg [ 104.92 KiB | Viewed 2465 times ]
|
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Duchové se courají po světě :) Posted: 02:28 30. Jun 2010 |
|
|
Kým sa nestalo také dačo ako : s manželom sme hrali, každý na svojom účte, na inom PC s rôznymi postavami, ani sa nestretli ... vymenili sme si compy, každý vypol hru, zapol a logol zase pod vlastným účtom ... manželovi sa zdvojila postava  tak šup, Luelle jednu z nich zabila ... ja si idem s Korou a frr load podsvätie XD tomu sa hovorí spriaznenosť duší aj cez PC a v hre, jak Luelle zabila toho dvojníka manželovej postavy, zabila tým aj Koru .. ja som ju videla v podsvätí, Luelle normálne v hre XD fakt, včera bol deň duchov a bláznovstiev
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Duchové se courají po světě :) Posted: 06:37 30. Jun 2010 |
|
|
jeden z duchů poletoval včera i v Olath 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Duchové se courají po světě :) Posted: 07:30 30. Jun 2010 |
|
|
Copak jste to vy prevíti našli za houbičky? Omlouvám se za offtopic, nemohl jsem si pomoci. 
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Duchové se courají po světě :) Posted: 23:29 30. Jun 2010 |
|
|
Astarothovy legie zaplavují svět.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Duchové se courají po světě :) Posted: 09:21 01. Jul 2010 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Duchové se courají po světě :) Posted: 14:32 01. Jul 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
-RoF- wrote: zahrejvas mi misto jo? nejlepsi bylo kdyz mela jedna postava vzhled ducha nekolik dni nez ji to DM zmenilo,jeste ze ta postava tak originalne mluvila aby ji bylo poznat cirou nahodou to byla dobra alchymistka tak se to dalo i nejak okecat  Attachment:
kapibarana.jpg [ 184.91 KiB | Viewed 2475 times ]
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|