|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Muthor6
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:08 05. Jul 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Děkuji Kor R'rorrok za dnešní skvělou HCRP hru. Doufám, že ti za ty hlavičky dá DM expíky 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
turiel
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:45 07. Jul 2010 |
|
|
Chtela bych podekovat hraci RoF a jeho Abigail za osetreni moji Belenien a Luelle a jejimu milemu Bachari za prisne ale presto lidsky provedenemu trestu 
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:21 07. Jul 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Děkuju za pěknej Q  Od lasheka spolu s Desmondem,Ven, Wuanem a Vil  bylo to fajn
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Jkerry
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:28 07. Jul 2010 |
|
|
sendys wrote: Děkuju za pěknej Q  Od lasheka spolu s Desmondem,Ven, Wuanem a Vil  bylo to fajn Jo taky se mi to líbilo 
_________________ Diodric Lathanien Delrick
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:49 07. Jul 2010 |
|
|
Taky se pripojim k dekovackam za vcerejsi quest, byl pekne dlouhej a docela si divim, ze Lashekovi zbyly sily i na ten infarktovy zaver. Ukousl si velke sousto, ale zvadl to na jednicku  . Podekovani samozrejme patri i vsem spolubojovnikum (vcetne hubate elfky, kterou jsem puvodne planoval smenit za mulu nebo povoz navic) a nakonec, muj vdek patri i npc mulam, ktere vcera prekrocily hned nekolik rychlostnich limitu na pozemnich komunikacich.
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:19 07. Jul 2010 |
|
|
Díky všem za parádní hru. A Lashekovi za moc fajnovej quest. Adrenalin, strah a zábava. Všechno bylo naprosto super. Vychválil bych ho jak jen to jde, ale raději ne, ještě by zpychnul 
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:49 07. Jul 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Desmond wrote: Taky se pripojim k dekovackam za vcerejsi quest, byl pekne dlouhej a docela si divim, ze Lashekovi zbyly sily i na ten infarktovy zaver. Ukousl si velke sousto, ale zvadl to na jednicku  . Podekovani samozrejme patri i vsem spolubojovnikum (vcetne hubate elfky, kterou jsem puvodne planoval smenit za mulu nebo povoz navic) a nakonec, muj vdek patri i npc mulam, ktere vcera prekrocily hned nekolik rychlostnich limitu na pozemnich komunikacich. to dela to krmeni ..... nitrak je nitrak 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
Muthor6
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:32 09. Jul 2010 |
|
Joined: 10:54 28. Dec 2008 Posts: 107 Location: Valašské království
|
Díky Wuanovi a Desmondovi za pěkný výslech  A obzvlášť za používání PC kostek  Jo a taky Luelle za pěkné bardění 
_________________ Magbug - vesnický půlork-žoldák Mutharil - Okřídlený elf bojující výhradně s oboustranným mečem a vlastnoručně vyrobeným lukem Raphael le Mars
Tohle by mělo povinně hrát v každé lokaci jako hudba: http://www.youtube.com/watch?v=63W9AKlpGZk
|
|
Top |
|
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:47 09. Jul 2010 |
|
|
Dík i tobě. A taky Desmondovi a Vil. Za pěkné hraní charakterů.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:28 09. Jul 2010 |
|
|
děkuji Pajky za pomoc,vyšlo to krásně =) díky bratrovi za pomoc, že za mne řešil ty náhrady a taky trochu pomohl  a díky dvoum hráčům za skvělou interakci, pěkné RP a přičinění k zajímavému vývoji  udělali jste mi radost 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:32 09. Jul 2010 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
diky blondýně za pěkný Q, holt né všechny příběhy končí happyendem 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:26 09. Jul 2010 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Díky Dark_Sidiusovi za příjemnou procházku a malé zpříjemnění od Makua 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Finmall
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:41 09. Jul 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Luelle wrote: a díky dvoum hráčům za skvělou interakci, pěkné RP a přičinění k zajímavému vývoji  udělali jste mi radost  Poteseni na nasi strane, tak vyborne jsem se dlouho nebavil, diky 
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:10 09. Jul 2010 |
|
|
Diky DM za nekolik zpestreni v posledni dobou jak DM Maku za ty houfy nemrtvych vseho druhu, tak neznamemu DM za Lamberta. Docela zajimavy, i kdyz chaoticky boj. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Bluud_Elf
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:24 09. Jul 2010 |
|
|
Chtel bych podekovet Den Grassovi za vynikajici rozsirujici informace o Drowim spolecenstvi v podtemnu. Super!
_________________ "We all are standing in deep mud, but just few of us still look up to stars."
Czech republic RPG klub : http://www.xfire.com/clans/budweiscompany/

Nesnaž se přesvědčid bohy, že nemají pravdu. Je to boj s větrnými mlýny. Uražená pýcha je ta nejhorší nemoc.
|
|
Top |
|